Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Nieuws vanuit het bestuur

Vrijdag 14 april kan genoteerd worden in jullie agenda. Dan zal de veiling georganiseerd worden. De ster van deze editie is cabaretier, liedjesschrijver en Bekende Nederlander Leo Alkemade. Tegenwoordig is hij onder andere bekend als teamcaptain in het programma Ik hou van Holland. De veilingcommissie zal jullie via alle sociale kanalen op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Het aantal veilingitems belooft volgens betrouwbare bronnen nu al een record te worden.

Er is een informatieavond georganiseerd met als gastspreker internationaal assistent-scheidrechter Hessel Steegstra. Dit in het kader om meer seniorenleden te interesseren om wedstrijden te arbitreren. De oudere jeugdleden fluiten al wedstrijden op de zaterdagochtend van de jongste jeugd onder de noemer “Fluiten voor elkaar door elkaar”.

Onlangs is de nieuwe hybride cv-ketel geplaatst in het kleedkamerblok bij veld 4. De financiering hiervan was te danken aan een deel van de opbrengst van de veiling die we organiseerden in 2021.

Woensdag 17 mei is ons sportpark het toneel van de regionale finales van het schoolvoetbal.

De accommodatiecommissie meldt dat het terras binnenkort geoptimaliseerd zal worden. Nadere berichten hierover volgen nog.

ONS Sneek doet mee aan het project “Niemand buitenspel” van de KNVB en ING. Mensen die op een of andere wijze problemen hebben met het voldoen van de contributie kunnen een beroep doen op hulp. Informatie kun je inwinnen bij Dinie van der Wal, vrijwilligerszaken@onssneek.nl

Volgende maand zullen wederom stagetrainingen worden georganiseerd voor jeugdspelers die bij ONS Sneek willen komen voetballen.

Bestuur ONS Sneek

Delen