Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Nieuws vanuit het bestuur

Twee seizoenkaarten ONS 1 voor alle vrienden en familie van leden. Deze worden tijdens de eerste thuiswedstrijd van het eerste op 30 september aanstaande op een leuke dag vol activiteiten uitgereikt aan de leden. Daarmee kunnen alle leden voortaan ouders, opa’s en oma’s, familie en vrienden gratis meenemen naar de wedstrijden van ONS 1.

De kick-off bijeenkomsten voor alle jeugdteams hebben weer plaatsgevonden. Alle afspraken zijn weer met elkaar gedeeld. Ook de ouders zijn weer bijgepraat.

De senioren hebben zich ingezet voor een belactie voor de Vriendenloterij. Hierdoor ontving de vereniging 50 Derbystar ballen die in de winkel meer dan 100 euro per stuk kosten! Geweldig gedaan senioren. Bedankt dat jullie je, net als de jeugdafdeling, ook voor dit soort acties inzetten!

Er is afgelopen zomer sowieso weer volop geïnvesteerd in Derbystar ballen en materialen zodat alle leden hier gebruik van kunnen maken. We vervangen alle ballen in de club binnen drie jaar naar de door jullie gekozen Derbystar ballen.

De accommodatiecommissie is ook weer erg actief geweest. Het hoofdgebouw staat weer volledig in de verf. Alle goals hebben nieuwe netten gekregen en er zijn nu verplaatsbare goals aangeschaft. Dit zodat er voldoende trainingsmateriaal op alle velden is.

We krijgen 9 oktober weer bezoek van de KNVB en NMC Bright. Zij komen kijken hoe we er voor staan als club met betrekking tot onze regionale certificering. Een belangrijk moment voor onze vereniging omdat we de kwaliteit van de afgelopen jaren willen blijven bieden.

Ook dit seizoen zijn we weer gegroeid als club, een erg positieve ontwikkeling dat we in ledenaantallen blijven groeien.

De contributiebrieven zijn ook weer verzonden. Mochten er leden zijn die om wat voor reden dan ook moeite hebben om de contributies te betalen, dan kunnen die zich melden bij Dinie van der Wal op contributies@onssneek.nl We hebben afspraken met zowel diverse stichtingen als de gemeente SWF zodat iedereen bij onze club kan voetballen.

We wensen iedereen weer een prachtig voetbaljaar toe.

 

Delen