Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Rick Havacs per direct nieuwe trainer SVO Sneek Vr 1

afbeelding nieuwe trainerRick Havacs per direct nieuwe trainer SVO Sneek Vr 1

Met het aanstellen per direct van trainer Rick Havacs voor SVO Sneek Vr 1 is een lang gekoesterde wens voor een definitieve oplossing van het trainerschap voor dit team opgelost. Door diverse omstandigheden was het niet gelukt om dit bij de start van het seizoen al voor elkaar te krijgen.

SVO Sneek zocht een ambitieuze enthousiaste trainer die de vrouwen en meiden van de Vr 1 weet te motiveren en enthousiasmeren. Groei van elk individu is een belangrijk gegeven.

Tijdens gesprekken met Rick Havacs en de staf was er al snel het gevoel dat beide ambities met elkaar overeen kwamen. De 31-jarige Rick Havacs uit Heerenveen is door blessure vroegtijdig zelf gestopt met voetballen. Zijn ambitie is zich verder te ontwikkelen in het trainersvak. Een vervolg stap waarvoor SVO Sneek een mooi platform is.

SVO Sneek is een ambitieuze afdeling die voort is gekomen tussen samenwerking van de vrouwen en meiden afdeling van ONS Sneek en SWZ Boso Sneek. Doelstelling van de samenwerking is om in de regio Sûdwest Fryslân door middel van groei een volwaardige, kwalitatief goede vrouwen en meisjesvoetbal opleiding aan te kunnen bieden.

Bestuur SVO Sneek wenst Rick Havacs en het team veel succes in de competitie.

Delen