Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Rinnie Kroontje Actiecoördinator

Efficiënter werken met elkaar

Ieder jaar houden we met elkaar veel verschillende acties. Denk maar aan de Grote Clubactie, de jeugdfunding actie, de WC papieractie en de veiling. En zo zijn er nog meerdere acties die broodnodig zijn om de inkomsten van de club te vergroten. Met de opbrengsten hiervan betalen we trainers, kopen we ballen en voetbalmaterialen en zorgen we er samen voor dat het ons op voetbalgebied aan niets ontbreekt.

ActieVoorKika

Veel zaken lopen goed, maar er zijn ook momenten dat we merken dat zaken door elkaar heen lopen of niet altijd duidelijk is wie wat en met name wanneer in het seizoen doet. In deze aspecten is er ruimte voor verbetering.

clubactie

Actie coördinator

Om die reden is de functie van Actie coördinator gerealiseerd. De actiecoördinator zal inventariseren welke acties er allemaal zijn in onze vereniging en wie hier bij betrokken zijn. Hij zal een jaarschema gaan maken wanneer welke actie gehouden gaat worden en op de juiste momenten in het jaar initiatief nemen richting de groepen die jaarlijks een actie draaien.

Veiling ONS Facebook

Het betreft dus duidelijk een coördinerende, initiërende en sturende rol die gelinkt is aan de bestuursportefeuille Vrijwilligerszaken. De uitvoering van de acties blijft bij jullie als leden.

Het bestuur heeft Rinnie Kroontje bereid gevonden om deze functie te gaan vervullen. Rinnie is vrijwel zijn hele leven al betrokken bij ONS en is voor velen een bekend gezicht. Rinnie zal beginnen met inventariseren welke acties er allemaal zijn, wie hier bij betrokken zijn en wanneer die lopen.

We hopen hiermee ook op dit vlak organisatorisch goede stappen voor onze club te kunnen zetten.

Rinnie, veel succes in je nieuwe functie voor de club.

Laten we met zijn allen een groot succes maken van onze acties dit jaar en help mee!

Samen zijn we ONS.

 

Delen