Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Rooth nieuwe hoofdsponsor ONS Sneek

Voetbalvereniging ONS Sneek presenteerde tijdens haar algemene ledenvergadering van 26 november haar nieuwe hoofdsponsor. Binnenkort prijkt Rooth op de shirts van het vlaggenschip van de club. Rooth, dat zich bezighoudt met schoonmaak, onderhoud en renovatie in de breedste zin van het woord en landelijk actief is, was ook in een eerder stadium hoofdsponsor en subsponsor. Voorzitter Joan van der Veen toont zich content met de ontwikkelingen: “Onze hoofdsponsor De Witte Lakenvelder wilde zijn sponsorschap op een andere wijze aanwenden en is nu kledingsponsor van onze jeugd. Hierdoor kwam het hoofdsponsorschap vrij en met Rooth hebben we een bekende, mooie en solide onderneming gevonden waarmee we erg tevreden zijn. In de huidige tijd met zijn beperkingen voor de club en de onzekere vooruitzichten draagt sponsoring voor een belangrijk deel bij aan onze financiële huishouding. Ook vinden we het geweldig dat De Witte Lakenvelder ons helpt met het inwilligen van een langgekoesterde wens op kledinggebied en behouden blijft als sponsor van ONS Sneek. Met de bijdrage van Rooth kunnen we eveneens handen en voeten geven aan onze nieuwe koers die gekenmerkt door meer maatschappelijke initiatieven, regionale betrokkenheid en innovatief beleid.

Directeur Sibold Jellema van Rooth, oud eerste elftalspeler en “kind” van de club, ziet de nodige parallellen tussen zijn bedrijf en de club. “Beide focussen we ons op kwaliteitsverbetering en innovaties. Wij doen dat vakmatig en ONS Sneek is sinds kort bijvoorbeeld, als een van de weinige clubs in het noorden, regionaal gecertificeerd door de KNVB. Ik ben als klein jongetje begonnen bij ONS en ken de vereniging door en door. Ik ken de drive van alle vrijwilligers en begeleiders. Daarbij voel ik me thuis. Ik reken op een mooie samenwerking.”

Voorzitter Joan van der Veen (r.) verwelkomt tijdens de ALV nieuwe hoofdsponsor Rooth in de persoon van directeur Sibold Jellema (l.)

Delen