Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Stichting JFT presenteert laatste sociaal verslag

Van de Stichting Jorn Feenstra Toernooi ontving de club het laatste sociaal verslag. Aan de hand van kerngetallen werd in vogelvlucht een overzicht gegeven van de afgelopen tien jaar. Zoals bekend is de laatste editie in de huidige vorm afgelopen Hemelvaartsdag gespeeld en kende het met FC Utrecht een fraaie en terechte winnaar.

Een aantal kerngetallen willen we jullie niet onthouden. In totaal zijn er de afgelopen tien jaar circa driehonderd vrijwilligers betrokken geweest bij de organisatie. Dit jaar waren er over de hele dag maar liefst 1500 bezoekers op ons sportpark. In de tien edities hebben in totaal 2.000 jeugdvoetballers deelgenomen aan het JFT. De laatste editie leverde maar liefst 21.000 euro op voor KiKa. Voor alle jaargangen opgeteld, stopte de teller op zeventig mille. De vrienden van Jorn, vroeger verzameld in de keet Casa Biekwa, leverden een financiële bijdrage van maar liefst 2.000 euro.

Ook bedankte de organisatie ONS Sneek voor tien jaar gastheerschap. Als bestuur zijn we trots op alle vrijwilligers die het toernooi tot zo’n groot succes hebben gemaakt. Niet in de laatste plaats de ouders van Jorn,  Hans en Hermien Feenstra, die ook dit jaar de groep vrijwilligers een buffet aanboden. Een gebaar dat zeer gewaardeerd werd.

En wij bedanken de Stichting JFT voor de fijne samenwerking.

 

Bestuur ONS Sneek

Delen