Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Vrijwilligersavond 25 april  

imagesAls bestuur van ONS Sneek zijn we bijzonder dankbaar en trots op alle vrijwilligers die zich met veel enthousiasme voor onze vereniging inzetten. Voor al die mensen die hun handen uit de mouwen steken, wordt daarom op donderdag 25 april 2019 in ons clubhuis een gezellige avond georganiseerd om onze vrijwilligers in de watten te leggen. De spelers van ONS 1 staan achter de bar en daardoor hebben onze vrijwilligers ook echt een avondje vrij!

Jullie zullen ook nog apart worden uitgenodigd vanuit de rol die jullie binnen de vereniging vervullen; vanuit de kantinecommissie, de jeugdcommissie, de accommodatie, schoonmaak, denktank, BC, TC, jeugdfunding, jeugdwerving, etc, maar we meenden jullie alvast op deze wijze en via de site te informeren over de datum en jullie uit te nodigen!

Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen en wel werkzaamheden voor onze vereniging doen dan horen wij dit graag.

Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom in het clubhuis van ONS Sneek en dan staat er een maaltijd voor jullie klaar. Tot uiterlijk 20 april kun je je aanmelden bij dinievanderwal@onssneek.nl, 06-29221716

We danken jullie hierbij hartelijk voor jullie inzet als vrijwilliger en zien jullie graag op donderdag 25 april.  Samen maken we er weer een gezellige avond van! Tot dan!

Namens het bestuur van ONS Sneek

Delen