Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Business Club neemt afscheid van Koos Wieling

Zaterdag 28 oktober j.l. werd na afloop van de thuiswedstrijd tegen KHC uit Kampen in de Business Club van het ONS Paviljoen afscheid genomen van Koos Wieling.

Koos heeft een aantal jaren als lid van het Commerciële Team meegewerkt. Door gezondheidsproblemen had hij eerder aangekondigd zijn rol als bezoeker aan bedrijven in Sneek e.o. te willen neerleggen.

Harm de Wagt, voorzitter van het CT, haalde in zijn speech de bijzondere entréé van Koos als oud-sportverslaggever van Omrop Fryslân aan bij de Business Club van ONS. Met enkele anekdotische verhalen en een prachtig bos bloemen van Speelman Bloemen werd Koos uitgezwaaid. De man uit Reduzum blijft de thuiswedstrijden van ONS Sneek volgen mede omdat hij bij zijn afscheid van Omrop Fryslân een levenslang geldige toegangskaart voor de BC van ONS Sneek toegezegd had gekregen vanwege zijn verdienste voor de sport in het algemeen en ONS Sneek in het bijzonder. Een groot kenner van de sport in Fryslân heeft nu een stapje terug gedaan. We zien hem graag terug komen bij de thuiswedstrijden op het Zuidersportpark.

Delen