Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Café Fokk’s steekt de 2e elftalselectie in het nieuw

In juli jl. tekenden Fokke Hiemstra en Daniëlle de Jong – eigenaren van Café Fokk’s – een 3-jarig contract met de Business Club van ONS Sneek. Zij gaan de 2e elftal selectie van ONS Sneek aankleden.
Afgelopen zaterdag 24 september vond de officiële overhandiging van de kledingpakketten incl. voetbaltassen plaats. ONS-bestuurslid Dinie van der Wal en Harm de Wagt – voorzitter van het Commerciële Team van de Business Club – verwelkomden Fokke Hiemstra in de kring van de sponsoren van ONS Sneek met enkele warme woorden en een presentje in de vorm van een kruikje Beerenburg uiteraard voorzien van het ONS-logo.

De deal is mede tot stand gekomen door Collin van Egmond, actief bij de 2e elftal selectie van ONS Sneek.  Café Fokk’s  is gevestigd in de Kruizebroederstraat 5 in Sneek.
Het gezellige avond/nachtcafé, open van 21.00 tot 04.00 uur, zal in de komende tijd zeker ook veel jongeren uit de ONS kring trekken. Het kledingpakket is in ieder geval met enthousiasme in ontvangst genomen.
Met Café Fokk’s kon al weer een actieve horecaonderneming verwelkomd worden bij de sponsorgroep van de Business Club van ONS Sneek.

(De foto’s zijn gemaakt door Henk van der Veer)

Delen