Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

De Business Club verwelkomt twee nieuwe sponsors

Hand & Polstherapie Centrum: nieuwe jeugdsponsor

Met plezier kondigt de Business Club van ONS een nieuwe Jeugdsponsor aan: Hand & Polstherapie Centrum. Het bedrijf heeft zes vestigingen waar onder het Antonius Ziekenhuis in Sneek.
Het is een specialistisch handencentrum dat hoogwaardige poliklinische zorg aanbiedt op het gebied van hand- en polsaandoeningen. Het team van gekwalificeerde therapeuten beschikt over veel deskundigheid en werkt met passie om zorg te bieden die bij de cliënten past.

Ben en Janet Sterenberg kennen ONS Sneek al goed want zoon Thijn is een enthousiast voetballer en lid van de club. Het fraaie bedrijfslogo is al op het led-scorebord te zien.

We heten het bedrijf hartelijk welkom.

HEMA Sneek: nieuwe bordsponsor

Bij de HEMA op de Oosterdijk 32 in Sneek maken ze het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter, aldus Fria en Arjen Brinksma. Wie kent de HEMA niet. Het is immers één van de groot-winkelbedrijven in Nederland. Het bekende bedrijf maakt kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug en werkt hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Diverse producten dragen het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Echt HEMA dus.

We zijn erg ingenomen met de entréé van de HEMA in het zakelijk netwerk van de Business Club van ONS.

 

Delen