Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Margriet Franckena in Bestuur Business Club

Magriet Franckena- v.d. Wal versterkt het bestuur van de Business ClubVerheugd zijn wij om te melden dat Margiet Franckena – v.d. Wal het bestuur van de Business Club van ONS Sneek komt versterken. Zij zal de rol van penningmeester op zich nemen.
Margriet is voor een aantal van ons al een goede bekende. Samen met haar man Erwin runt zij het bedrijf E Franckena ReclameBelettering en Standbouw aan de Koperslagersstraat 23 in Sneek (de Hemmen). De afgelopen jaren hebben zij als betrokken sponsor diverse uitingen binnen de club verzorgd. Recent zijn nog een aantal duidelijke Covid-19 stickers voor de club gemaakt. Het bedrijf verzorgt diverse reclame-uitingen. Reclameborden, autobelettering en spandoeken zijn voorbeelden. Ook in het buitenland is dit mooie bedrijf actief. In bijvoorbeeld Düsseldorf verzorgen zij voor meerdere bedrijven de stands. De beurzen hebben door de crisis vooral stil gestaan en het is de vraag of deze in het voorjaar weer georganiseerd gaan worden.
Het bedrijf staat echter niet stil en kenmerkt zich door een praktische aanpak. Altijd wordt gekeken naar wat er wel kan. Bijzonder is dat dit bedrijf onlangs is genomineerd voor de Sign+ Award 2020. Een teken dat de kwaliteit en flexibiliteit van dit bedrijf hoog is.

Projectomschrijving
Combinatie van fullcolour prints en plotfolie aangebracht op het dak van de stuurhut van een binnenvaartschip. Totale afmeting: 537 x 740 cm. De opdracht is uitgevoerd door vader en dochter Erwin en Lisanne Franckena, die twee nachten aan boord bleven. De belettering is aangebracht tijdens de vaart, aangezien het te duur is om dit soort schepen stil te leggen. Montageteam is, met auto en al, opgestapt in Düsseldorf (Duitsland) en geëindigd in Antwerpen (België). In het ontwerp zijn, naar wens van de opdrachtgever, landenvlaggen, provincievlag, kenmerk Sneek en leverancierslogo’s verwerkt, in de vorm van wapens.

Margriet en Erwin. Met hun nieuwe eyecatcher op de achtergond.

Zoals gezegd zijn wij als bestuur zeer content. Wij wensen Margriet dan ook veel plezier en succes bij ONS Sneek!


Fotografie en tekst door:

Delen