Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Nieuwe sponsoren doen hun intrede

Hoewel de sportactiviteiten bij onze vereniging op een laag niveau staan, wordt er bij de Business Club flink doorgewerkt om de financiële doelen voor het seizoen 2020-2021 toch te halen. Dat is natuurlijk niet eenvoudig omdat ook het bedrijfsleven de effecten van de Corona-crisis merkt. Het is dan ook weer bijzonder, dat het Commerciële Team van de Business Club weer is gelukt een aantal nieuwe bedrijven aan ONS te verbinden.

Wij verwelkomen de volgende bedrijven waar nieuwe 3-jarige contracten mee werden afgesloten met ingang van 1 juli 2020: 

Nieuwe dug out sponsor
Kamsma Schoenen, gevestigd aan het Grootzand 57 in Sneek, zal als nieuw BC-lid haar reclame presenteren op de linker dug out van het hoofdveld. Jouke Kamsma en Hanna Zeelen hebben een groot assortiment aan bekende merken in hun winkel. Een winkel met naam en de moeite waard om een bezoek te brengen. 

Nieuwe led scherm sponsoren
KBS + BTS Lemmerweg 41 in Sneek. KBS is een Bouwkostenadvies en calculatiebureau en bij BTS wordt het bouwtekenwerk en het bouwtoezicht verzorgd.  Het veelzijdige bureau, opgericht in 1988, heeft inmiddels een groot aantal projecten gerealiseerd. Meer dan 20 gespecialiseerde medewerkers zijn aan het bedrijf verbonden.

Bouwbedrijf de Vries, Zeilmakersstraat 13, is sedert jaren een bekende naam in ONS kringen. Het is een flexibel en veelzijdig bedrijf bekend met nieuwbouw en verbouw, kantoren en winkelbouw, met agrarische bouw en préfabricage. Het bedrijf focust zich ook op het leveren van een bijdrage aan een belangrijk thema t.w. duurzaamheid.

Hoekstra Transport, Schoenmakersstraat 8 in Sneek, is al meer dan 90 jaar een betrouwbare partner in de transportwereld. Voor verhuizingen, transport door heel Nederland en Vlaanderen maar ook voor warehousing kunnen bedrijven een beroep doen op deze klantvriendelijke transportorganisatie. Hun bedrijfsmotto: “sizzen is neat, dwaen is een ding” spreekt voor zich. 

Johannes van der Veen
Coördinator Commerciële  Acquisitie Business Club

Delen