Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

ONS Boso Sneek Sportief Partner SC Heerenveen

Maandag 13 februari heeft ONS Boso Sneek het contract getekend dat de club verbindt aan SC Heerenveen middels een sportief partnership. Dit is mede mogelijk gemaakt door diamantsponsor Unique Lights. Zowel de sponsor Unique Lights als ONS Boso Sneek worden vermeld bij de OSSH (ondernemers sociëteit sportclub Heerenveen) als sportief partner van SC Heerenveen.

Met dit sportief partnership is ONS Boso Sneek een samenwerking aangegaan met SC Heerenveen waarin kennisdeling, binding en beleving centraal staan. SC Heerenveen biedt met medewerking van betrokken sponsors een platform en de mogelijkheid voor onze club om op alle facetten te optimaliseren. Zo worden er themabijeenkomsten georganiseerd. Tijdens die themabijeenkomsten worden relevante onderwerpen besproken die betrekking hebben op alle aspecten van een amateurclub. Door middel van een Workshop ‘Train de trainer’ en een Master Class van het Technisch kader van SC Heerenveen, worden handvatten geboden om het niveau van de trainers te verhogen. Daarnaast komt de inrichting van het jeugdbeleid aan bod en wordt er voor 80 jeugdleden een Voetbalclinic georganiseerd. Naast de voetbal gerelateerde onderwerpen wordt er aandacht besteed aan het financieel gezond blijven van de amateurclub. Een sportief partnership waar we club breed ons voordeel mee kunnen doen.

Tevens kan het de club geld opleveren. (Jeugd) Leden van ONS Boso Sneek die lid zijn/worden van de Kidsclub SC Heerenveen of Seizoenkaarthouder kunnen in hun aanvraag een vinkje zetten dat onze club sportief partner is. SC Heerenveen zal dan een bedrag in het zgn. ONS Boso Sneek spaarvarken stoppen. Daarnaast krijgt ONS Boso Sneek een gedeelte van de verkochte toegangskaarten en de opbrengst van activiteiten die in samenwerking met SC Heerenveen georganiseerd worden.

Voor meer informatie zie ook de website: www.sc-heerenveen.nl/voetbal/sportief-partnership of neem contact op met bestuurslid Klaas Uil

Foto: In bijzijn van SC Heerenveen tekent voorzitter Harm de Wagt het contract onder toeziend oog van Andre Feddema diamantsponsor Unique Lights.

Delen