Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

ONS Sneek luistert 25-jarig jubileum Franckena Reclame Belettering & Standbouw op

Onze trouwe sponsor Franckena Reclame Belettering & Standbouw viert dit jaar haar vijfentwintig jarig bestaan. Reden genoeg voor vicevoorzitter Jacob Schaper van de Businessclub om namens het hoofdbestuur en de sponsors de felicitaties over te brengen aan Erwin en Margriet Franckena. Hij deed dit door een fraai bos bloemen van Speelman Bloemen en een mooie attentie van slagerij De Vries te overhandigen. Een gebaar dat zeer werd gewaardeerd.

Franckena, gevestigd aan de Koperslagersstraat 23 op bedrijventerrein De Hemmen, houdt zich bezig met reclame in de breedste zin van het woord. Erwin Franckena: “Reclame is bijna overal aanwezig in vele verschijningsvormen. Binnen of buiten, groot of klein, opvallend of bescheiden. Van lichtreclames, reclameframes, freesletters en reclamezuilen tot het ‘welkom bordje’ op de balie. Reclamebelettering is een uitstekende manier om een boodschap te communiceren. Kleinschalig of groots. Denk bijvoorbeeld aan teksten en afbeeldingen op auto’s, vrachtwagens, winkels en/of in kantoren. Maar ook verlichte letters, borden, vlaggen en logo’s behoren tot de opties. Men kan bij ons terecht voor het ontwerp tot en met montage.”

 

Margriet Franckena: “Erwin heeft het bedrijf vanaf de grond opgebouwd sinds 1998. Zelf ben ik vanaf 2006 fulltime werkzaam in het bedrijf en ondertussen is ook dochter Lisanne erbij gekomen. Gaandeweg groeide het bedrijf ook doordat standbouw eveneens een bedrijfsonderdeel werd. Dit betekende extra werk maar ook ruimtetekort door de vele producten die bij ons werden opgeslagen. De gehuurde bedrijfsruimte hebben we toen aangekocht met als toevoeging de rest van het pand. In 2017 hebben wij de inventaris en het klantenbestand van BlueMen Reclame overgenomen. Ook dat was een substantiële toevoeging.” Anno 2023 mag Franckena Reclame Belettering & Standbouw zich tot de gerenommeerde spelers in dit marktsegment noemen en is qua standbouw ook internationaal actief.

Delen