Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland en Fysio-actief tekenen voor jaren bij !

Afgelopen zaterdag won ONS Sneek verdiend met 5-1 van Spijkenisse. Dat waren belangrijke punten.

Voorafgaand aan de wedstrijd was er een heuglijk moment in de Business Club ruimte. Twee belangrijke en trouwe sponsoren tekenden voor jaren bij.

De Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland ondersteunt ONS Sneek al vele jaren op meerdere fronten. Met ingang van dit seizoen is de Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland hoofdsponsor van de jeugdafdeling. De jeugdafdeling heeft voetbaltassen en bidon houders ontvangen. Een mooi gebaar. Namens de Rabobank was directeur Robert Kliphuis aanwezig voor de ondertekening.

IMG-20171007-WA0020

Ook met Fysio-Actief heeft ONS Sneek al meerdere jaren een goede gezondheidspartner in huis. De sport medische ondersteuning bij ONS Sneek wordt steeds belangrijker en Fysio-Actief heeft een belangrijke rol binnen het sport medische team onder leiding van Ron du Bois. Else de Vries was namens Fysio-Actief aanwezig.

IMG-20171007-WA0021

ONS Sneek is blij met zowel de Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland als met Fysio-Actief. Twee goede en betrouwbare partners.

Beide sponsoren zijn de komende tijd ook zichtbaar op alle jeugdshirts.

Namens ONS Sneek op de foto’s: Klaas Uil (voorzitter O.N.S. Sneek) en Harm de Wagt (voorzitter BC O.N.S. Sneek). Foto’s: JRM.

Delen