Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Sponsor van de Maand: In Person

Sponsor van de maand is deze maand maart: In Person.

Wij stellen graag het team aan  u voor:

Wij zijn Manon Scheffer en Rory Letter en zijn werkzaam bij In Person Sneek als HR en Sales Consultants. Eind 2016 is Flexmen XS overgenomen door In Person. In Person Sneek is gevestigd op het Hoogend 6, schuin tegenover de prachtige Waterpoort.

Door een fantastische dienstverlening te kunnen bieden zijn er simpelweg enthousiaste en betrokken medewerkers nodig, die iedere dag luisteren naar de behoeftes en wensen van bedrijven en uitzendkrachten om vervolgens de beste oplossingen te kunnen bieden.

Oplossingen die bijdragen aan continuïteit, flexibiliteit en kostenbesparing. Meer dan 300 medewerkers op ruim 68 locaties verspreid over heel Nederland stappen iedere dag met ontzettend veel plezier uit hun bed. Het resultaat uit zich in het zorgen voor een baan voor ruim 20.000 flexwerkers per jaar en jarenlange, succesvolle partnerships met klanten die eenzelfde ambitieniveau hebben.

In Person is al heel erg bekend en succesvol in het oosten van het land. Echter, klanten en flexwerkers weten ons in Sneek ook steeds beter te vinden.

Namens In Person,

Manon Scheffer en Rory Letter.

Delen