Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Training SWF: Meer Sponsors in Kortere Tijd (MSKT)

logo SWF

De gemeente SWF biedt de sportverenigingen een platform tot uitwisselen van kennis en verbreden van deskundigheid. Zo worden trainingen, cursussen, workshops en kennismakingslessen georganiseerd.

De training ‘Meer Sponsors in Kortere Tijd (MSKT)’ is een variant op ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ (MVKT). In de laatste training bel je met een aantal verenigingsleden, ouders, supporters en andere partners om een vrijwilligersklus te doen. De training is interessant als je je vaardigheden t.a.v. sponsorwerving wilt vergroten. Kan als vrijwilliger bij de Business Club van ONS Sneek, maar kan ook als gewoon vrijwilliger. ONS Sneek ondersteunt de verdere vorming van haar (potentiele) kaderleden. Zeker ook talentvorming op het veld, maar ook talentvorming in de commissies. Contactpersoon voor MSKT is de altijd actieve en sportieve verenigingsondersteuner René van Dam.

Voor MSKT geldt:

In vier workshops gaat u concreet aan de slag met het werven van sponsoren. Dit start met een korte analyse van potentiële sponsors. Dan wordt u voorbereid op het voeren van gesprekken met deze potentiële sponsors. De win-win voor de vereniging en de sponsor worden bepaald en het belang van de sponsor wordt vertaalt naar concrete sponsoring. Tot slot is er aandacht voor beheer en behoud. Dit wordt gezamenlijk in de werkgroep gedaan. De trainer kijkt gedurende de workshops voortdurend mee en ondersteunt in het gehele traject. Meer informatie en aanmelden

In vier workshops gaat u concreet aan de slag met het werven van sponsoren. Dit start met een korte analyse van potentiële sponsors. Dan wordt u voorbereid op het voeren van gesprekken met deze potentiële sponsors. De win-win voor de vereniging en de sponsor worden bepaald en het belang van de sponsor wordt vertaalt naar concrete sponsoring. Tot slot is er aandacht voor beheer en behoud. Dit wordt gezamenlijk in de werkgroep gedaan. De trainer kijkt gedurende de workshops voortdurend mee en ondersteunt in het gehele traject.

Data cursus:

Workshop 1: Woensdag 1 november
Workshop 2: Woensdag 29 november
Workshop 3: I.o.m. de verenigingen nader te bepalen (waarschijnlijk januari 2018)
Workshop 4: I.o.m. de verenigingen nader te bepalen (waarschijnlijk februari 2018)

Tijdstip: Van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: De locatie is nog niet bekend. Deze wordt bepaald aan de hand van de deelnemende verenigingen.

Kosten cursus:
Voor sportverenigingen uit de gemeente Súdwest-Fryslân zijn de kosten voor de cursus, € 150,- per vereniging (normaal € 600,-). Minimaal 2 personen en maximaal 4 personen per vereniging.

Ja, ik meld mij aan voor de Cursus: Meer Sponsors in Kortere Tijd

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verenigingsondersteuner René van Dam.

 

Delen