Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Weer drie nieuwe sponsoren!!

De Business Club heeft weer een drietal nieuwe bedrijven met ingang van dit seizoen aan ONS Sneek weten te binden.

Bouwbedrijf Bootsma B.V. uit Tirns heeft een driejarig contract gesloten en zal binnenkort op het led scherm en een statisch bord op het hoofdveld van ONS Sneek te zien zijn.
Bouwen op vertrouwen is al sinds 1817 de basis van het bouwbedrijf. Nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud voor particulieren, het bedrijfsleven, de agrarische sector of de woningbouw. Het kan allemaal bij dit bedrijf.
Klaas Bootsma en Harm de Wagt waren het al snel met elkaar eens dat de Business Club van ONS een goede partner van het bouwbedrijf uit Tirns zal zijn. Betrouwbaarheid, betrokkenheid en kwaliteit van het bouwbedrijf vullen het Samen Vitaal Vooruit van ONS Sneek prima aan.

Beach Club Sneek en Escaperooms Sneek zijn de twee andere bedrijven.
Bij ONS Sneek kent iedereen Sandor van der Heide nog als de technisch begaafde voetballer, die met ONS Sneek 1 vele overwinningen wist te behalen. Sandor sloot enkele jaren geleden zijn actieve voetbalcarrière af bij Cambuur als assistent-trainer. Inmiddels is hij ondernemer en initiatiefnemer van de Beach Club Sneek aan het Sneekermeer en van Escaperooms Sneek. Het laatste bedrijf is gevestigd aan de Smidsstraat 5 in Sneek.
Met hem kon ook een driejarig contract voor beide bedrijven gesloten worden voor reclame op het led scherm. En daarmee wordt aan de jarenlange goede relatie opnieuw vorm en inhoud gegeven.

We heten beide ondernemers en hun medewerkers hartelijk welkom in het zakelijk netwerk van Sûdwest-Fryslân en zien hen graag binnenkort in de ONS Business Club op het Zuidersportpark.

Delen