Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Nationale Voetbal Vakbeurs 2017

Nationale Voetbal Vakbeurs

  • Op 15 en 16 november 2017 vindt de Nationale Voetbal Vakbeurs (onderdeel van de Nationale Sport Vakbeurs) weer plaats in Evenementenhal Gorinchem. Dit is dé beurs waar gerenommeerde bedrijven uit de sportwereld samenkomen met bestuursleden en sportambtenaren.De Nationale Voetbal Vakbeurs is primair bestemd voor sportbestuurders en sportambtenaren die actief zijn met de ruim 3.000 voetbalverenigingen in Nederland. De Nationale Voetbal Vakbeurs geeft een duidelijk beeld wat voor mogelijkheden er zijn op het gebied van facilitaire inkoop voor een voetbalvereniging.

Banner-NSV

Bezoekers

  • Bent u binnen uw gemeente verantwoordelijk voor de sportsector, zit u in het bestuur van een voetbalvereniging, of ondersteunt u de vereniging op een andere manier als vrijwilliger (denk hierbij aan terreinbeheerder, commissielid, fysiotherapeut of trainer) dan is de Nationale Voetbal Vakbeurs iets voor u!

    Het doel van de Nationale Voetbal Vakbeurs is om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied en u in contact te brengen met bedrijven en adviseurs die u kunnen ondersteunen bij facilitaire aanbestedingen als de sportaccommodatie, sportmaterialen, sponsorsystemen, revalidatie en kantine inkoop.

    Programma

  • De Nationale Voetbal Vakbeurs is niet alleen een platform om leveranciers met bestuurders samen te brengen. We willen genoeg amusement en inhoudelijk sterke programma’s bieden om iedereen een leuke en interessante dag te bezorgen.

Exposant

  • De NVVB is een overzichtelijke, gezellige en eigentijdse beurs waar betrokkenen uit de gehele voetbalwereld elkaar treffen. Standhouders komen er om klanten te werven, relaties te verstevigen, (nieuwe) producten te demonstreren en/of hun bedrijf onder de aandacht te brengen. Plezierig zakendoen, in een gemoedelijke sfeer: dat is waar het om draait.

    De organisatie heeft gekozen voor de evenementenhal in Gorinchem. Dit moderne, centraal in Nederland gelegen beurscomplex is uitstekend bereikbaar met de auto en biedt bezoekers gratis parkeerruimte.

Delen