Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Jeugdactiviteiten omtrent JFT 2018

Zoals jullie ongetwijfeld al wel hebben gehoord zal het Jorn Feenstra Toernooi dit jaar plaatsvinden op donderdag 10 mei 2018. Tijdens dit internationale voetbaltoernooi willen wij niet alleen voor ONS Sneek O13-1, maar voor alle jeugdleden leuke activiteiten organiseren. Hier kunnen jullie allemaal aan meedoen, door je als team op te geven.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Informeer dan je leider en vraag hem/haar om jullie als team aan te melden!

Het Jorn Feenstra Toernooi wordt dit jaar al voor de achtste keer met succes georganiseerd om geld in te zamelen voor KiKa en om aandacht te vragen voor het belang en de doelstellingen van dit toernooi. Vanuit de organisatie wilde wij al langere tijd naast de JO13-1 ook graag de rest van de jeugdspelers bij het toernooi betrekken en ook iets leuks voor hen organiseren. Vorig jaar zijn wij hier voor het eerst mee gestart en dit jaar willen we dit graag nog mooier, leuker en grootser aanpakken.

Orange Gas Happy Planet

Tijdens het toernooi op donderdag 10 mei zullen wij allerlei hartstikke leuke voetbal- en spelactiviteiten organiseren op de oefenhoek voor alle jeugdteams van ONS van de O9 t/m de O13. Er zal een toernooitje worden gespeeld in de pannakooi, een wedstrijd op een veldje met voetbalboarding, de spelers kunnen op een snelheidsmeter hun schotkracht meten, kijken hoe goed zij kunnen mikken op het doel en allerlei andere leuke voetbal- en spelvormen. De activiteiten op de oefenhoek worden gesponsord door Orange Gas, partner van het JFT.

Wij zouden het hartstikke leuk vinden als ieder JO9, JO11 en JO13 team hier aan mee wil doen. Als team zal je ingedeeld worden op een bepaald tijdstip. De verschillende activiteiten kunnen in anderhalf uur worden doorlopen. Als leider zal je alle benodigde informatie krijgen om deze oefenvormen uit te voeren met het team. Er zal op de dag zelf iemand aanwezig zijn om dit te coördineren en te begeleiden. Vanuit de toernooi-commissie van het JFT zullen wij zorgen voor wat te eten en te drinken.

Aanmelden

Nadat wij de aanmeldingen hebben binnen gekregen zullen wij op basis daarvan een planning maken en de tijden met jullie communiceren.

info@regionalevoetbalacademie.nl

 

Delen