Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Clubheld van het Jaar Verkiezing (2017)

Momenteel zijn er drie ONS vrijwilligers voor de titel “Clubheld van het jaar”. Dat zijn: Wicher de Boer, Eelco Dijkstra en Jan van der Veen. Stuk voor stuk toppers als vrijwilligers van ONS Sneek. Maar die zijn er meer, er kunnen extra kandidaten worden opgevoerd. Maar in ieder geval al alle mogelijkheid om op een ONS-er te stemmen. Hieronder de uitleg.

Wie is jouw Clubheld?

Vanaf 27 september 2017 gaan we in iedere gemeente van Nederland op zoek naar de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers die zich actief inzetten voor hun sportvereniging. In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er worden 15 regiowinnaars verkozen waaruit de vakjury de landelijke winnaar selecteert. Hij of zij mag zich een jaar lang dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met 10.000 euro voor de vereniging!

Hoe werkt het?

Stap 1.

Stem van 27 september tot en met 31 oktober 2017 op jouw favoriete clubheld. Deelname is geheel gratis.

Stap 2.

Roep iedereen op om ook een stem uit te brengen via www.clubheld2017.nl. Gebruik hiervoor gratis promotiemateriaal en posters en flyers met daarop de naam van jouw clubheld.

Stap 3.

Zorg dat jouw clubheld de meeste stemmen krijgt en winnaar wordt van de gemeente. Daarmee maakt jouw clubheld kans om verkozen te worden tot regiowinnaar en wordt hij of zij wellicht uitgeroepen tot dé clubheld van Nederland. Het winnen van de titel is dé ultieme beloning voor jouw clubheld en zorgt voor apetrotse leden, medewerkers, familie en vrienden en… veel aandacht van de lokale en regionale media! En wordt jouw clubheld ook de landelijke winnaar? Dan ontvangt hij of zij een cheque van 10.000 euro voor de vereniging!

De gemeentewinnaars
In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er wordt tijdens de stemperiode een aantal keer een tussenstand gepubliceerd, zodat je kunt zien hoe jouw clubheld er voor staat. Om een gemeentetitel te kunnen winnen zijn wel minimaal 50 stemmen nodig.

 

De regiotitels

De 15 regiowinnaars worden verkozen door de redacties van de betreffende dagbladen. De redacties zijn volledig vrij in hun keuze bij het bepalen van de regiowinnaars (het aantal stemmen is niet per se doorslaggevend). Op 6 november 2017 worden de regiowinnaars bekend gemaakt. De regio’s worden gevormd door het verzorgingsgebied van deze regionale dagbladtitels:

– AD Algemeen Dagblad

– AD Rotterdams Dagblad

– AD De Dordtenaar

– AD Rivierenland

– AD Groene Hart

– AD Haagsche Courant

– AD Amersfoortse Courant

– AD Utrechts Nieuwsblad

– PZC

– ED

– Brabants Dagblad

– BN DeStem

– Tubantia

– De Stentor

– De Gelderlander

 

Bekijk hier welke woonplaats bij welke dagbladtitel is ingedeeld.

Award Uitreiking half november

Half november is de feestelijke Award Uitreiking. Op deze avond komen alle 15 regiowinnaars bij elkaar en mogen zij de deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van de Amateursport 2017 verdient. Alle regiowinnaars dienen op deze avond aanwezig te zijn om kans te maken op de hoofdprijs van €10.000,- voor de club. De regiowinnaars die op plek 2 t/m 15 eindigen ontvangen natuurlijk ook een mooie prijs.
Gratis promotiemateriaal

Laat jouw vrienden, collega’s en clubgenoten weten dat je genomineerd bent en roep iedereen op om te stemmen. Maak daarbij gebruik van het gratis promotiemateriaal dat beschikbaar is.

Iedere 1000ste stemmers wint een lotenpakket t.w.v. 50,-

Stemmers maken kans op het winnen van een lotenpakket van de Nederlandse Loterij t.w.v. €50,-. De Nederlandse Loterij is partner van de verkiezing. Het lotenpakket wordt uitgereikt aan iedere 1000ste stemmer. Let op, alleen stemmers van 18 jaar of ouder komen hiervoor in aanmerking.

Winnaars:
– Peter Zandman
– Ingrid Severs
– Rick Vaarkamp
– Pierre Breevaart
– Raymond Spaans

*Alle winnaars worden na 31 oktober a.s. geïnformeerd.

Hall of Fame

De verkiezing wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. In 2015 werd de landelijke titel gewonnen door Maria Gram van Zwemvereniging De Dinkel uit gemeente Dinkelland. In 2016 werd Geert-Jan van Dijken van Tennisclub Iduna uit Utrecht verkozen tot dé Clubheld van Nederland.

Voorwaarden

Op deze verkiezing zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Delen