Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Grote veilingavond 2021: Goede doel en bekendmaking speciale gasten

Hallo allemaal! 

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en de veilingitems druppelen al langzaam binnen. Hartelijk dank daarvoor!
Wij willen ook graag weer iets nieuws met jullie delen en natuurlijk is dat leuk nieuws!

Elk jaar koppelen wij niet alleen een clubdoel, maar ook een maatschappijbreed goed doel aan de veiling. Naast het clubdoel, de uitbreiding van het befaamde Durk Sijbesma sportterras, is dit jaar de keuze gevallen op Spieren voor Spieren. Zij dromen van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan een spierziekte en wij helpen graag eraan mee om die droom te verwezenlijken! 

Spieren voor Spieren heeft als missie: alle spierziekten bij kinderen verslaan. Dat doen zij o.a. door wetenschappelijk onderzoek te financieren en het ondersteunen en verbeteren van de diagnose, behandeling en zorg van spierziekten bij kinderen. Hiervoor zijn het Spieren voor Spieren Kindercentrum en andere expertisecentra in het leven geroepen. 

Ook ondersteunen zij met individuele bijdragen voor (sport)hulpmiddelen, patiëntenverenigingen en (universitair) medische centra. Daarnaast zet Spieren voor Spieren zich actief in als het gaat om bewustwording creëren en voorlichting geven over spierziekten bij kinderen.  

Met de veiling halen we niet alleen geld voor hen op, maar gaan we ook bijdragen aan de naamsbekendheid. Dit doen we door Spieren voor Spieren volop aandacht te geven in ons veilingmagazine en op de veilingavond. 

Speciale gasten 
Wellicht had u al wat gehoord in de ‘sociale’ wandelgangen maar het doet ons als commissie een groot plezier om te kunnen melden dat we een waardige opvolger hebben gevonden voor Sierd de Vos.  

Nou ja, opvolger? Opvolgers zul je bedoelen! Niemand minder dan Erik van Muiswinkel en Maarten Spanjer zullen ons helpen om er een fantastische veilingavond van te maken. Geassisteerd door de kersverse Sneeker Miss Friesland kandidate Eveline moet dit zeker geen probleem worden, integendeel, ouderwetse gezelligheid is gegarandeerd! 

Veilingitems 
Heeft u trouwens nog een leuk item liggen voor de veiling, wilt u een advertentie sponsoren in het heuse veilingmagazine of wilt u anders meehelpen? U kunt contact opnemen met het veilingteam via veiling@onssneek.nl. We stellen dit zeer op prijs! 

Tot 22 oktober, we maken er een gezellige avond van! 

Delen