Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Grote veilingavond ONS Sneek

Hallo allemaal!

Iets later dan gepland vanwege de bekende omstandigheden maar daarom des te leuker om nu aan te mogen kondigen: Op vrijdag 22 oktober organiseert ONS Sneek in samenwerking met Veiling op je club de tweede grote veilingavond!

Na de prachtige avond in 2019 met als gastspreker Sierd de Vos zullen wij ook deze editie voor een bijzondere start van de avond zorgen, waarna de veilingmeester weer zo’n 200 prachtige items zal veilen. Maar wie gaat deze, nu al legendarische, veilingavond openen? Dat blijft nog even een verrassing!

Doel
Vorig jaar hebben wij met de opbrengst de kleedkamers kunnen renoveren. Voor deze editie hebben we een ander mooi clubdoel gevonden: het verbeteren en uitbreiden van het Durk Sijbesma terras!

Daarnaast zetten wij ons tijdens deze veiling ook in voor een ander goed doel. In navolging van KiKa in 2019 is de keuze dit jaar gevallen op Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan een spierziekte en daar dragen wij graag aan bij!

Bijdragen
Een groot team vrijwilligers, onder leiding van Fabian Visser, zal zich de komende maanden inzetten om de veiling tot een succes te maken. Dat kan natuurlijk alleen met leuke items, een mooi magazine vol advertenties en veel kopers. Noteert u daarom alvast de veiling van 22 oktober in uw agenda?

De komende tijd zullen wij bedrijven benaderen voor een leuk item of een advertentie in het magazine. Wilt u bij voorbaat uw interesse kenbaar maken, dan kunt u contact opnemen met het veilingteam via veiling@onssneek.nl

Delen