Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Jaarlijkse Poiesz sponsoractie weer van start

Ook dit jaar doet ONS Sneek weer mee aan de Poiesz sponsoractie.
Een korte (wellicht overbodige) uitleg:
Vanaf maandag 12 februari t/m zondag 8 april krijgt u bij alle Poiesz supermarkten bij elke € 10 aan boodschappen een zgn. sponsormunt. Ook zijn er elke week extra munten te verdienen bij de aanschaf van bepaalde actie artikelen.
U kunt de ONS jeugd steunen door deze munten te deponeren in de speciale ONS muntenkoker bij het Poiesz filiaal op het Boschplein. Geen tijd of zin om naar het Boschplein te gaan? Dan kunt u uw munten ook gewoon inleveren bij het ONS secretariaat achter in onze kantine.

Aan het eind van de actie ontvangt ONS van Poiesz Supermarkten een mooi bedrag. Hoe meer munten, hoe hoger dat bedrag. Het bedrag wat wij ontvangen, komt in zijn geheel ten goede aan de jeugdafdeling.
Dus steun de ONS jeugd, doe de boodschappen eens een keertje extra bij de Poiesz en lever je munten in.

Op zaterdag 17 februari zal onze eigen ONS jeugd zelf actief zijn in de winkel aan het Boschplein. Zij zullen dan in voetbalkleding een smakelijk actieartikel gaan verkopen en natuurlijk proberen om die dag zoveel mogelijk extra munten voor onze club in de wacht te slepen. Een goede reden om die zaterdag even naar het Boschplein te rijden.

Namens de ONS jeugd: hartelijk dank voor uw steun!

 

Delen