Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Kerstbingo 2016

Het leek wel of het thema was: “Komt allen tezamen”. De jaarlijkse KerstBingo was weer erg geslaagd. Maar liefst 110 leden, ouders, sympathisanten, buurtbewoners, sponsors, dames, spelers en staf ONS Boso Sneek 1, bestuur, vrijwilligers, Vriendenclub, Club van 100, etc. etc. waren gekomen naar het Clubhuis voor drie ronden Bingo, en het motto: voor iedereen prijs.

Zo gaat de familie Kits lekker uitwaaien op Callantsoog. Maar liefst drie keer een boodschappentas van de Club van 100 gewonnen. Ook de waardebonnen aan de toog waren populair, beschikbaar gesteld door de lokale Sneker middenstand: Urker Vishandel, Bakkerij de Haan, Henrietta’s Friethuis, restaurant De Walrus en een aantal hotelbonnen (openstaande bonnen zijn in te wisselen bij Hans en Hermien Feenstra). Aan de tafel van de selectie van ONS Boso Sneek 1, waren goalie Bas van Wegen en ausputzer Ale de Boer succesvol, de betreffende middag waren beiden minder succesvol in Hendrik-Ido-Ambacht.

Ook onze voorzitter was succesvol met de Bingogetallen, deze editie weer vakkundig gepresenteerd door Bingomaster Wicher de Boer. In de pauze van de tweede en derde ronde, waren het Hans Jellema (Cv100), Ko Jansen en HenkP. Blok, die samen met de zaal het O.N.S. lied met verve ten gehoor brachten, Aat Daale zal tevreden zijn geweest.

Tot slot van de rondes Bingo een experiment, zijnde een tweetal rondes Draaiend Rad. Deze keer gepresenteerd door Douwe en Ria Sikma. We stonden nogmaals een minuut stil bij Henk Bijlsma, de man die samen met Bauke Faber jarenlang het Rad heeft gedraaid.

Het was een geslaagde Bingo; een specifiek dankwoord voor vrijwilligers van de Kantine-commissie: Marcel en Anja van der Beld, Peter Ypma en Dea Ossel, Paul en Saskia Buma.

kerstbingo1 kerstbingo2

Delen