Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

SC Cambuur Voetbalkamp op het Zuidersportpark

Programma SC Cambuur Voetbalkamp bekend

Volgende week donderdag 21 juli 2022 is het zover, de start van het SC Cambuur Voetbalkamp op de locatie van ONS Sneek in de eerste week van de zomervakantie. Super leuk dat jullie er bij zijn, we gaan er een knetterende editie van maken!

Op donderdag 21 juli, vrijdag 22 juli en zaterdag 23 juli gaan we dagelijks van 9:00 uur – 15:00 uur heel veel voetbalplezier met elkaar beleven middels een erg leuk en afwisselend programma voor iedereen.

Ontvangst

Donderdag 21 juli 2022 worden alle deelnemers tussen 8:25 uur en 8:35 uur verwacht, via de hoofdingang van het sportcomplex van ONS Sneek (Alexanderstraat 2d, 8606 VP Sneek), bij de hoofdtribune van het hoofdveld. Bij de tribune van het sportcomplex staat de veldcoördinator met de enthousiaste trainersgroep op jullie te wachten. Alle deelnemers krijgen bij ontvangst hun complete Cambuur Voetbalkampen tenue (voor de voetballers, shirtje/broekje en kousen). Ouders / Verzorgers zijn van harte welkom op het sportcomplex om de (klein)kinderen te zien schitteren tijdens het Cambuur Voetbalkamp.

Lunch

Als organisatie zullen wij zorgen voor genoeg drinken, (gezonde) tussendoortjes en dagelijks een lunch voor de deelnemers. De deelnemers hoeven zelf dus geen eten en / of drinken mee te nemen naar het SC Cambuur Voetbalkamp.

Wat moet je niet vergeten mee te nemen?

* Voetbalschoenen en scheenbeschermers

* Zonnebrandcrème

* Bidon of flesje water

* Een flinke dosis enthousiasme:)!

Wij hebben er al héél veel zin in. Via de link onder vinden jullie als opwarmertje al een globale doorkijk op het 3-daagse programma. Uiteraard houden wij rekening met eventuele hoge temperaturen v.w.b. de specifieke invulling van het programma. De veiligheid van de deelnemers staat altijd voorop!

Tot volgende week donderdagochtend 21 juli bij ONS Sneek!

Dagprogramma SC Cambuur Voetbalkampen

Delen