Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Deelnemers H.J.Drost – Penaltybokaal (23-3-24)

In de rust van de wedstrijd ONS Sneek – Flevo Boys is er de 8e voorronde van de H.J.Drost – Penaltybokaal met de volgende deelnemers:

Walter van Veen

Mijn naam is Walter van Veen en ik word op 24 november 11 jaar.

Ik zit in groep 7 op de Johannes Postschool. Ik vind voetbal leuk omdat het een teamsport is en ik heb het gezellig met mijn vrienden. Ik voetbal sinds mijn vijfde bij ONS, ik heb voor ONS gekozen omdat mijn vrienden hier al op zaten.

Ik speel in JO-11, ik sta vaak rechtsmidden. Maar ik wil overal wel spelen.

Ik moet nog trainen op harde passes. Ik train het liefst op overzicht, in kleine vierkantjes.

Mijn favoriete speler is Mbappé en mijn favoriete club is Real Madrid.

Ik hoop dat al mijn penalty’s in de goal zitten!

Jelmer Blanksma

Mijn naam is Jelmer Blanksma en ik 10 jaar oud. Ik zit in groep 7 van de Bonifatiusschool. Het liefst speel ik een wedstrijd en zit in JO11-1. Al bijna vijf jaar bij zit ik bij ONS Sneek, het is een gezellige club en ze hebben goede trainers. Ik speel het liefst links achter of spits en mijn sterke punt is de rust bewaren tijdens de wedstrijd en waar ik nog op wil trainen is goed verdedigen. Op de training  zijn de partijtjes het allerleukst om te doen. Omar is mijn favoriete speler bij ONS Sneek-1. In het betaalde voetbal is Bergwijn mijn favoriet en Ajax en Heerenveen mijn favoriete voetbalcubs.

Een grote hobby van mij naast het voetballen is slagwerker bij Advendo.

Ik hoop veel penalty’s te scoren.

Mathijs Vlap

Ik ben Mathijs Vlap en ik ben 11 jaar oud. Ik zit op de Zwetteschool in groep 7. Voetballen vind ik een leuke sport en speel al vanaf de champions bij ONS. Ik zit in JO11-1 en speel het liefst spits. Verdedigen kan ik al heel goed, het schieten doe ik het liefst op de training.Mijn favoriete speler bij ONS-1 is Ruben Eijzenga en mijn favoriete speler bij het betaalde voetbal is Michel Vlap. En FC Twente mijn favoriete club. Naast het voetbal doe ik ook aan korfbal. Ik ga zeker 2 penalty’s scoren!

Lars Palsma

Mijn naam is Lars Palsma en ik ben 14 maart 11 jaar geworden. Ik zit op de Zwetteschool in groep 7. Ik speel al 4 jaar bij ONS en zit in JO11-1. Ik speel het liefst spits en ik kan goed in kleine ruimte voetballen en assist verlenen. Mijn conditie en snelheid wordt aan gewerkt. Bij de training vind ik een partijtje spelen het leukst om te doen.

Mijn favoriete speler in het betaald voetbal is Ronaldo en Feyenoord mijn favoriete club. Naast het voetbal game ik ook graag. Ik hoop 5 penalty’s te scoren.

Owen Boers

Mijn naam is Owen Boers en ik ben op 3 april 10 jaar geworden. Ik zit op de Johannes Postschool in groep 7. Ik vind gewoon alles is leuk aan voetbal en speel al vanaf mijn 6de bij ONS de beste club van Sneek. Ik speel in JO11-1 op het middenveld en soms linksvoor of laatste man. Het liefst speel ik op het middenveld. Ik ben heel goed in van afstand schieten, corners en vrije trappen nemen. We oefenen nog op verdedigen en tijdens de training het afronden en partijvormen is super leuk om te doen. Mijn favoriete speler van ONS-1 is Max Wolff en van het betaalde voetbal is dat Belingham. Real Madrid is mijn favoriete club. Naast het voetballen vind ik gamen ook leuk om te doen.

Ik ga alle penalty’s scoren!

Nick Viring

Nick doet ook mee met de 8ste voorronde van de penalty bokaal.

 

 

 

 

 

 

 

Delen