Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H.J.Drost Penalty bokaal: 1e voorronde

H.J.Drost Penalty bokaal  2019-2020 1e voorronde  05-10-2019

IMG_20180721_094245

Wij gaan weer beginnen met een nieuw seizoen om de “H.J. Drost Penalty bokaal”. In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek, worden er door JO-11-pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal

De deelnemers aan de eerste voorronde zijn:

Willem Edwin Oostra.

Willem Edwin Oostra

Willem Edwin is 10 jaar en wordt op 26 januari 11. Zijn ouders zijn Eddy en Neeltje. Zijn zus is 12 en heet Gerrie. Willem Edwin zit in groep 7 op de Epemaskoalle in Ysbrechtum. Zijn juffen zijn Iris en Ellen. Hij voetbalt bijna 5 jaar bij ONS Sneek. Controle over de bal en verdedigen vindt hij leuk. JO11-3 heeft meerdere trainers. De leiders van het team zijn Joan en Aafje. Naast voetbal doet hij nog aan kaatsen, indoor skiën en fortnite spelen.

Willem Edwin is nu al goed in passen.  Waarop hij nog moet oefenen dat is: op het veld om zich heen kijken. Het liefst doet hij partijtje op de training. Zijn favoriete speler bij ONS Sneek 1 is Kevin Meijer. En in het betaalde voetbal is dat Frenkie de Jong. Willem Edwin blijft de Nederlandse clubs trouw wanneer het gaat om zijn keuze voor zijn favoriete club in het betaalde voetbal. Dat is, hoe kan het ook anders, Ajax.

Willem Edwin wil graag oud worden en gezond blijven, en een goede voetballer worden. Hij lust geen sperciebonen en spruitjes. Maar hij is gek op frikandellen. Hij heeft niet echt een favoriet tv-programma. In de muziek kiest hij voor Luke Christopher met Lot to learn als favoriete liedje.

Willem Edwin hoopt alle penalty’s te scoren, maar hij denkt, dat het er 2 of 3 zullen zijn.

 

Hugo Veenstra

Hugo Veenstra

Hugo is op 6 januari 2020 weer jarig. Hij wordt dan 11. Hij is op dit moment dus nog 10. Renzo en Eveline zijn zijn vader en moeder. Hij heeft maar liefst drie zussen: Iris, Veerle en Daphne. Overdag zit hij ook op de Epemaskoalle in Ysbrechtum in groep 7. Juf Iris en juf Ellen hebben dus een echte ONS-klas. Hij zit nu ongeveer 3 jaar op ONS Sneek. Hij is daar lid geworden, omdat zijn vrienden er ook voetbalden. Ook Hugo speelt in JO11-3. Hij heeft in het team geen vaste positie. Ze rouleren nog. Hugo tennist, zwemt, skiet. Hij is dus een all-round-sportman.

Hugo is goed in afstandsschoten. Op ‘keepen’ moet hij nog oefenen. Op training vindt hij ‘wedstrijdje’ het leukst. Zijn favoriete speler bij ONS Sneek was Yume Ramos. In het betaalde voetbal is dat Ronaldo. Hugo heeft een niet alledaagse favoriete club in het betaalde voetbal: nl. FC Groningen. Hij hoopt later ergens directeur van te worden. Wat zijn andere voorkeuren betreft: als eten geeft hij op gek te zijn op sushi. Hij lust geen tomaat en paprika. Hij kijkt op tv graag naar Piraten op de weg. En zijn favoriete muziek is Slam FM.

Hij hoopt in elk geval 3 penalty’s te scoren.

Roan Bakker

Roan Bakker

Roan voetbalt ook al in het JO11-3-team. Hij is 10 jaar en is volgend jaar 29 maart weer jarig. Zijn ouders zijn Nico en Aafje. Hij is de broer van Sil (8) en Marc (6). Hij gaat naar de Bonifatiusschool. En hij zit daar in groep 7 bij juf Yara. Tristan traint hen tijdens de circuittraining.Joan en Roan’s mama zijn de leiders. Het leukste aan voetbal vindt hij: verdedigen. Daar speelt hij in JO11-3 dan ook: centraal achterin. Roan is een echte ONS-er. Hij voetbalt al vanaf de champions bij de oranjehemden. Hij vindt ONS Sneek de leukste club en het Zuidersportpark is ook nog lekker dicht bij huis. Roan zeilt, schaatst en speelt snaredrum bij Advendo.

Roan is al aardig goed in terug verdedigen. Hij moet nog leren beter mee aan te sluiten. Hij doet op training liefst een grote partij. En zijn favoriete speler bij ONS Sneek is Kevin Meijer (Kevin kan intussen bijna een fan-club oprichten). Het liefst eet hij pizza, en Roan houdt niet van stamppot boerenkool. Matthijs de Ligt is in het betaalde voetbal zijn favoriete speler, en Ajax zijn favoriete club. Hij kijkt op tv graag naar Checkpoint. En zijn favoriete muziek is van Image Dragons. 

Hij hoopt 3 penalty’s te scoren.

Sarok Ghazi

Van Sarok waren bij het ter perse gaan nog geen nadere gegevens bekend.

Yigit Gozuacik

Ook van Yigit waren bij het ter perse gaan nog geen nadere gegevens bekend

Delen