Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H.J.Drost Penalty bokaal 2019-2020 – 3e voorronde 16-11-2019

H.J.Drost Penalty bokaal  2019-2020: 3e voorronde  16-11-2019

IMG_20180721_094245-e1539283420232-300x169

Wij zijn weer begonnen met een nieuw seizoen om de “H.J. Drost Penalty bokaal”. In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek, worden er door JO-11 pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal.

De deelnemers aan de derde voorronde zijn:

 

Raf Boonstoppel

Raf Boonstoppel

Raf is 10 jaar en op op 20 juni 2020 11. Jesse en Rachel zijn zijn ouders. Sem is zijn broer, en Loïs is zijn zus. Hij gaat naar de Bonifatiusschool en zit daar in groep 7. Hij krijgt les van meester Jeroen en juf Berber. Hij speelt nu 5 maanden bij ONS Sneek. Hij vindt de trainingen goed! Hij speelt in JO11-1 links in het midden. Zijn sterke punten zijn snelheid en spelinzicht. Hij moet nog trainen op ‘niet te lief zijn’. Hij doet het liefst op de training aan techniektraining. Zijn favoriete speler bij ONS Sneek 1 is Kevin Meijer. Maar hij zou graag op de foto willen met Jordy den Hoedt. In het betaalde voetbal is Frenkie de Jong zijn idool. Barcelona is zijn favoriete club. Raf wil later profvoetballer worden of chirurg. Lasagne lust hij graag; witlof niet. Op tv kijkt hij graag naar de Chapions League. Rap is zijn favoriete muziek. Hij houdt van vissen, FIFA20 of PS4-spelen. ‘Kom maar kijken hoeveel penalty’s ik scoor!’

Sem de Vries

sem de vries

Sem is 10 jaar en is weer jarig op 23 maart. Jan-Sjoerd en Mirjam zijn zijn ouders, zijn zusje heet Jinte. Hij zit op OBS de Wyken in groep 7A. Hij heeft een meester, René, en een juf, Rini. Hij voetbalt al 6 jaar bij ONS Sneek. Zijn vader zit daar bij de Business Club. Hij speelt ook in JO11-1, en wel als rechts- of linksbuiten. Zijn specialiteit is het nemen van vrije trappen en corners. Hij moet nog trainen op zijn rechter been. Hij doet op training het liefst partijtje. Zijn favoriete spelers bij ONS Sneek 1 zijn Jan Dommerholt en Kevin Meijer. Michel Vlap is zijn favoriet in het betaalde voetbal als speler; Liverpool, Ajax en SC Heerenveen staan op nummer 1 wat betreft de clubs. Hij wil later graag profvoetballer worden, en geen putjeschepper. Hij eet het liefst pannenkoeken. NOS Studio Sport Eredivisie is zijn favo-tv programma. Rapp is zijn favoriete muziek. Sem vindt voetbal het einde. Daarnaast heeft hij eigenlijk geen hobby’s. Hij hoopt 3 penalty’s te scoren.

Sven Zaagmans

sven zwaagmans

Sven is 10 jaar en is jarig op 18 februari. Jan en Miranda zijn zijn ouders. Hij gaat naar de Zwetteschool en zit daar in groep 7. Zijn meester is Sjoerd-Jan, zijn juf Margo Baanstra. Hij speelt dit seizoen voor het eerst bij ONS Sneek. Hij vindt het een leuke club. Ook hij speelt in JO11-1, als rechts-midden of spits. Hij heeft een neusje voor scoren. Hij moet nog trainen op de bal te beschermen. Op de training vindt hij ‘latjetrap’ en partijtje het leukst. Kevin Meijer kan een complete fanclub beginnen. Want hij is ook bij Sven de favoriete speler van ONS Sneek 1. Hij wil dan ook graag met Kevin op de foto. Een andere Kevin, Kevin Debruyne, is zijn favoriete betaald voetbal-speler. Manchester City staat bij hem op nummer 1 als betaalde club. Wat hij later wil worden weet Sven nog niet; in elk geval niet piloot. Hij houdt van pizza en niet van spruitjes. Hij kijkt graag naar ‘Jachtseizoen’. En hij luistert veel naar Engelse rap. Naast voetbal zijn gamen en trampolinespringen zijn favoriete bezigheden. Hij hoopt 3 penalty’s raak te schieten.

Everon Pibia

Everon is 10 jaar en is weer jarig op 19 maart. Zijn ouders zijn Sandro en Esther, en hij heeft een broer: Tristan; en een zus: Eline. Everon zit op de Zwetteschool in groep 7. Hij heeft een meester, Sjoerd Jan, en een juf, Margo. Sinds zijn zesde voetbalt hij al bij ONS Sneek, omdat er bij ONS Sneek leuke en goede trainingen zijn. Zijn team is ook leuk en goed. Hij speelt in JO11-1 op de linksachter positie. Zijn leiders zijn Kevin (Meijer) en Pascal (vd Kooi). Kevin is ook zijn trainer. Acties maken, een assist geven en overzicht-hebben zijn de sterke punten van Everon. Hij moet nog trainen op zijn rechterbeen. Op de training doet hij het liefst een wedstrijd en spelletjes. Het volgende lid van de Kevin Meijer-fanclub dient zich aan: Everon. Kevin krijgt het druk, want ook Everon wil graag met hem op de foto. Hij heeft twee favoriete spelers in het betaalde voetbal:  Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum. Ook Everon weet nog niet, wat hij later wil worden; in elk geval geen dokter! Everon houdt veel van frikandellen; daarvan kan hij er wel 100 op. Boerenkool lust hij niet meer. Actiefilms boeien hem op tv het meest; hij luistert graag naar hardcore. Hij houdt naast sporten van gamen en van de natuur. Hij denkt 3 penalty’s te scoren.

Naut Krikke

Naut is 10 jaar. Hij wordt op 11 mei volgend jaar 11. Zijn ouders zijn Jelmer en Anja. Hij heeft een broer, Tim, van 11; en een zus, Isa, van 8 jaar. Hij gaat naar school op de Simon Havingaschool in Sneek, en hij zit in groep 7. Hij heeft 2 juffen: Jantine en Annet. Dit is zijn 3e seizoen bij ONS Sneek. De trainingen vindt hij super! Zaterdags gaat hij met zijn teamgenoten vaak kijken bij het ‘Eerste’. Hij speelt in JO11-1 op de rechtsachter positie. Hij kan goed de bal van de tegenstander afpakken. Hij vind het lastig om een doelpunt te maken. Op de training doet hij het liefst partijtje. Ook bij hem is Kevin Meijer verkozen tot de meest favoriete speler in ONS Sneek 1. Ook Naut wil met Kevin op de foto. Matthijs de Ligt staat als betaald voetballer bij hem op nummer 1. En Ajax is zijn favoriete club. Hij zou wel profvoetballer willen worden. ‘Ik begin bij ONS in het Eerste, en dan door naar Ajax’ Hij wil echt geen vuilnisman worden. Hij vindt pizza erg lekker, en hij houdt niet van rode kool. Op tv kijkt hij bij voorkeur naar voetbalwedstrijden, Expeditie Robinson en Wie is de Mol. Bij muziek moet het voor Naut iets zijn met ‘harde dreunen erin’. Naast voetbal vindt hij gym, buiten spelen, skiën en mountainbiken in de bossen geweldig om te doen. Hij denkt 3 van de 5 penalty’s te scoren.

 

Delen