Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H.J.Drost Penalty bokaal – 2e halve finale

H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2018-2019,

IMG_20180721_094245

De eerste finalisten zijn bekend nu op naar de 2de halve finale van de H.J. Drost Penalty bokaal.

De deelnemers van deze 2de halve finale zaterdag 4 mei 2019 stellen zich aan u voor:

Hugo Veenstra winnaar voorronde 3 d.d. 20 oktober 2018:

Hugo (1)

Hugo is 10 jaar en is weer jarig op 6 januari 2020. Renzo en Eveline zijn de ouders van Hugo en verder heeft Hugo nog drie zusjes: Iris, Veerle en Daphne. Hugo zit op de Epemaskoalle (IJsbrechtum) in groep 6 bij de juffen Esther en Edith. Hugo zit al een paar jaar bij ONS en bevalt hem erg goed gezien zijn klasgenoten er ook bij zitten en het JO10-3 is een leuk team. Tristan is de trainer van het team en Joan van der Veen en Aafje Bakker zijn de leiders. Het leuke aan voetbal vindt Hugo dan ook het lekker buiten ballen met je vrienden en toch voor de winst gaan….. Hugo is de spits van het team, want hij wil graag doelpunten maken. Hij kan dan ook uit onmogelijke hoeken toch weten te scoren. Op alles wil hij nog gaan trainen; natuurlijk, want zonder trainen kom je er niet…. Het liefst doet Hugo een wedstrijdje op de training. Spits Yume Ramos is zijn favoriete speler van het eerste want hij speelt heel goed. Hugo wil dan ook graag met Yume Ramos op de foto (2-spitsen). Ronaldo is zijn favoriete voetballer in het betaalde voetbal en Ajax is zijn favoriete club. Hugo wil voetballer zijn tot zijn 40ste en hij wil geen kassamedewerker worden. Sushi vindt Hugo heerlijk…Niet: tomaten en paprika. Op tv- kijkt Hugo graag naar het Klokhuis & het Jeugdjournaal. Muziek op SlamFM heeft zijn voorkeur. Naast voetbal doet Hugo ook nog aan tennis, en verdere hobby’s zijn zwemmen, skiën en met Ryan spelen. Hugo hoopt op 3 rake penalty’s.

Daan Jaarsma winnaar voorronde 5 d.d. 24 november 2018:

Daan (1)

Daan is 11 jaar en is 3 januari weer jarig. Freek en Barbara zijn de ouders van Daan. Jens is zijn broer en Tess zijn zus. Daan zit op de Oudvaart-school in groep 7 bij meeste Gerben. Hij voetbalt sinds september 2018 bij ONS Sneek. In de zomervakantie is hij verhuisd van Makkum naar Sneek. En bij ONS Sneek omdat het de beste club is…Daan is de middenvelder van het JO11-2 team en daar staat hij ook het liefst. Hij kan al goed scoren, overspelen, koppen, hard schieten en hij kan snel rennen. De trainers zijn Dirk Tichelaar, Luuk en Max. De leiders van het JO11-2 team zijn Annemieke (moeder van Norah) en Dirk (de vader van Twan). Op de training zou hij meer aandacht willen voor ‘het schieten met zijn linkervoet’. Maar het liefst doet Daan een partijtje op de training. Daan heeft nog geen favoriete speler bij het eerste van ONS Sneek maar dat komt (nog) wel. Daan zijn favoriete betaalde voetbalclub is Bayern München en daaruit is Arjen Robben zijn favoriete voetballer. Later wil hij graag brandweerman worden (dat denkt hij nu), en zeker geen ballerina. Het liefst lust Daan patat en boerenkool vindt hij niet lekker. Op TV kijkt hij graag naar Traumacentrum en de muziek van Imagine Dragons heeft zijn voorkeur. Naast voetballen bij ONS Sneek doet Daan ook aan atletiek. In zijn vrije tijd: voetbal, vissen en gamen.  Daan gaat voor 100{05940be14b0e3068ee5eed29b1ea40ab5eb6f15ec3cd6d03f2943436d3335eab} score.

Sydo Zwaan   winnaar voorronde 8 d.d. 16 maart 2019:

Sydo (1)

Sydo is 9 jaar en wordt op 20 augustus een 10-er. De vader en moeder van Sydo zijn Harco en Fryda. Verder heeft Sydo 2 zussen: Nynke en Yenthe. Sydo zit op de Zwetteschool in groep 6a bij juf Brenda, meester Sjoerd Jan en juf Margo. Sydo voetbalt nu 4 jaar bij ONS Sneek omdat ONS Sneek de beste club van Sneek is. Het leuke aan voetbal vindt Sydo: het trappen van de bal. In het JO10-3 team speelt Sydo op de rechts achter positie. Het nemen van vrije trappen kan Sydo goed maar op het geven van voorzetten wil hij meer gaan trainen. Op de training doet Sydo het liefst een partijtje. Tristan is de trainer van het team. Joan van der Veen en Aafje van Dijk zijn de leiders van het JO10-3 team. Een favoriete speler bij het eerste van ONS Sneek heeft Sydo niet en daarom wil hij het liefst met het hele team op de foto. SC Heerenveen is Sydo zijn favoriete voetbalclub en daaruit is Sneker Michel Vlap zijn zijn favoriete speler. Later wil Sydo graag meester worden en zeker geen politieman. Het liefst eet hij pannenkoeken en zuurkool lust hij beslist niet! Op televisie kijkt Sydo graag naar Teen titans go. Op de radio luistert Sydo vaak naar het nummer: Huts. Naast voetbal doet Sydo ook aan schaatsen en korfbal. Vanmiddag gaat hij voor 5 rake penalty’s.

Jurre Overdijk winnaar voorronde 9 d.d. 6 april 2019:

Jurre (1)

Jurre is 9 jaar en wordt op 28 augustus een 10-er. De vader en moeder van Jurre zijn Jolmer en Johanna. Verder heeft Jurre twee broers: Jouke en Jetze. Jurre zit op de Julianaschool in groep 6 bij juf Meta. Dit is het 1e seizoen dat Jurre voetbalt bij ONS Sneek. Hij vindt alles leuk aan voetbal: lekker spelen en truckjes doen. Hij voetbalt in de JO10-1 waar Kevin Meijer en Jelmer Krikke de trainers zijn en Pascal van der Kooi en Jelmer Krikke de leiders. Jurre staat in de spits maar ook keept hij wel eens. Hij is al goed in overspelen maar wil nog wel meer gaan trainen op afronden op de goal. Op de training doet Jurre het liefst partijtjes. Kevin Meijer is zijn favoriete speler bij het eerste van ONS Sneek en hij zou dan ook graag met Kevin op de foto willen. Feijenoord is Jurre zijn favoriete voetbalclub. Ronaldo en Mbapé zijn zijn favoriete voetballers. Later wil Jurre profvoetballer worden. Hij eet het liefst pannenkoeken en zeker geen bruine bonen! Op televisie kijkt Jurre graag naar Nickelodeon. Op de radio luistert Jurre vaak naar rapp-muziek. Naast voetbal tekent Jurre graag en speelt hij Fortnite. Vanmiddag gaat ook hij voor 5 rake penalty’s!!.

Uitslag 1e halve finale van de H.J. Drost penalty bokaal seizoen 2018-2019

zaterdag 20 april 2019 :

In de rust van de wedstrijd ONS Sneek tegen VVOG was het dan zover: de eerste halve finale van de H.J. Drost Penalty bokaal.

In het afgelopen seizoen waren het diverse spelers uit de E pupillen teams die zich hiervoor hadden geplaatst.

loting van de volgorde

Loting voor de volgorde waarin de spelers de penalty’s mochten nemen

Kaya als 3e nemen

Kaya mag als derde ‘aan de bak’

En na loting waren het de volgende spelers  v.l.n.r.:  Beau Maurice van der Kooi, Xenne Koehoorn, Kaya Boyacioglu, Xavi van Geertenstein en Jayden Leemker met keeper Dirk Baron.

PB 20 april 2019

Een extra te nemen penalty bracht uiteindelijk de beslissing wie door gaan naar de finale: Beau, Xenne en Xavi.

 

Bedankt voor jullie deelname.

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Delen