Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H J Drost Penalty Bokaal: 2e voorronde

H.J. Drost Penalty Bokaal seizoen 2018-2019,

IMG_20180721_094245

In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek, worden er door JO-11 -pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal. In deze tweede voorronde op zaterdag 13 oktober zijn het de onderstaande pupillen uit de JO10-2 waar Harmen van der Pol en Patrick Minnema de trainers en ook hun leiders zijn.

Kaya Boyacioglu

Kaya

is 9 jaar en is weer jarig op 16 juni 2019. Zijn vader heet Ferdi en zijn moeder heet Monique. Verder heeft Kaya één zusje die heet Melis. Kaya zit op de Wyken in groep 6A bij meester Chris en juf Marije. Dit is het eerste seizoen dat Kaya voetbalt bij ONS Sneek. En bij ONS omdat hij alles superleuk vindt bij ONS en natuurlijk voetballen in teamverband. In zijn JO10-2 speelt hij op het middenveld maar het liefst speelt hij in de spits. Kaya kan goed overspelen maar wil op de training graag trucjes leren. Op de training doet Kaya het liefst wedstrijdjes. Een favoriete speler bij het eerste heeft Kaya niet maar hij wil wel met het hele team op de foto! Barcelona is zijn favoriete club en daaruit is Messi zijn favoriete speler. Kaya wil later politieman worden en wat hij zeker niet wil is een supersaai beroep. Het liefst eet Kaya: chips en juist geen spruitjes. Op TV kijkt Kaya graag naar Henry Danger en hij houdt van de muziek van Loco. Andere hobby’s van Kaya zijn: gitaarspelen, tekenen en hutten bouwen. Kaya is voorzichtig en gaat voor 2 rake penalty’s.

Mark Weening 

Mark

is ook 9 jaar en is jarig op 21 juli. Johan en Anneke zijn de ouders van Mark en zijn zussen zijn Rianne en Laura. Mark zit in groep 6 van de Simon Havingaschool bij meester Pieter en meester Wibrand. Mark vindt voetballen leuk en vooral doelpunten scoren! Mark voetbalt sinds maart 2017 bij ONS omdat het een hele leuke club is. Hij is de scorende spits van het JO10-2 team. Doelpunten scoren gaat Mark goed af maar hij wil graag trainen op het geven van een goede pass. Zijn favoriete speler van het eerste team is Curtrick Gonzales. In het betaalde voetbal is Messi zijn favoriete speler en is FC Barcelona zijn favoriete club. Mark wil later timmerman worden en zeker geen putjesschepper. Mark eet het liefst patat en liever geen nasi. Hij kijkt graag naar Nickelodeon en zijn favoriete muzieknummer is Shotgun. Naast voetbal mag Mark graag timmeren en hutten bouwen van pallets.  Mark gaat deze middag 4 penalty’s scoren.

Ferne Koops 

Ferne

is 8 jaar en wordt 27 december 9. De ouders van Ferne zijn Herman & Astrid. Jesse en Time zijn de broers van Ferne. Hij zit op de cbs De Vuurvlinder in groep 5B bij juf Sjoukje en meester Eekma. Ferne vindt voetbal leuk om op de goal te schoppen. Dit is zijn derde jaar bij ONS Sneek, omdat hij het er heel erg leuk vindt. In het JO10-2 speelt Ferne op het middenveld want dan mag je overal naartoe. Hij kan al goed een pass geven maar wil graag meer trainen op het maken van goals. Op de goal schieten dat doet hij het liefst op de training. Bij het eerste van ONS is Kevin Meijer zijn favoriete speler en Ferne zou dan ook met hem graag op de foto willen. Sc Heerenveen is Ferne zijn favoriete betaalde club en Messi is zijn favoriete voetballer. Later wil Ferne voetballer worden en zeker niet piloot omdat hij het eng vindt om te vliegen. Hij eet het liefst: pizza of patat. Groente vindt hij vies. Op TV kijkt Ferne graag naar De Thundermans en Binnenstebuiten. I can’t stop the feeling van Justin Timberlake is zijn favoriet muzieknummer. Zijn hobby’s zijn voetbal, muziek maken en werken in de moestuin. Ferne denkt dat hij 3 penalty’s gaat scoren deze middag.

Ruben Hoek – ’de pupil van de week’

Ruben

is 8 jaar en jarig op 25 december a.s. De papa en mama van Ruben zijn Mark en Marianne en zijn zusje heet Norah. Ruben zit op De Wyken in groep 6a bij meester Chris en juf Marije (en bij Kaya). Ruben voetbalt sinds dit seizoen bij ONS Sneek en hiervoor 3 jaar bij SWZ. Hij is overgestapt naar ONS omdat hier meer vriendjes van hem voetballen en hij de trainingen heel leuk vindt. Het leuke aan voetbal vindt Ruben het spelen van de wedstijden op de zaterdag. Op het middenveld, daar voetbalt Ruben en dat is ook zijn favoriete positie. Ruben kan goed de bal afpakken en hard werken; alleen een goede pass geven daar wil hij graag op trainen. Op de training doet Ruben het liefst een partijtje. Een favoriete speler heeft hij nog niet, hij kent de spelers ‘nog’ niet goed omdat hij nog maar kort bij de vereniging voetbalt. Het liefst dan maar op de ‘team foto’. SC Heerenveen is de favoriete betaalde club van Ruben. Michel Vlap en Antoine Griezmann zijn de favoriete spelers van Ruben. Later wil Ruben profvoetballer worden en zeker geen dokter. Het liefst eet Ruben een pizza, hij lust echt geen witlof. Ruben kijkt graag filmpjes op YouTube en hij luistert graag naar de muziek op radio 538. Zijn hobby’s zijn gamen, bouwen met lego en buitenspelen. Ruben gaat voor 3 rake penalty’s.

Sil van der Pol 

Sil

is 9 jaar en 11 januari a.s. wordt hij een tiener. De ouders van Sil zijn Harmen en Sjaan en Sil heeft één zusje: Saar. Sil zit op de Simon Havingaschool in groep 6, bij meester Pieter en meester Wybrand (en bij Mark Weening in de klas). Het leuke aan voetbal vindt Sil: scoren en verdedigen. Hij voetbalt inmiddels 1,5 jaar bij ONS Sneek omdat zijn vader daar ook heeft gevoetbald en ook sponsor is. In het JO10-2 team speelt Sil in de verdediging. Verdedigen en overspelen kan Sil dan ook goed al wil hij op de training meer aandacht om ook te scoren. Het liefst op de training doet hij de oefening met de touwladder. Ale de Boer is Sil zijn favoriete speler bij het eerste van ONS Sneek. De favoriete voetbalclubs van Sil zijn Ajax en Barcelona en Messi is zijn favoriete speler. Hij eet het liefst pizza en Sil houdt niet van hutspot. Op TV kijkt hij graag naar Harry and Bunny. Rapmuziek heeft Sil zijn muzikale voorkeur. Verder houdt Sil van computer gamen en lekker buiten spelen. Ook Sil gaat deze middag voor 3 uit 5 penalty’s.

Succes jongens – Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Uitslag 1ste voorronde van de H.J. Drost penalty bokaal seizoen 2018-2019 

Zaterdag 29 september 2018:

In de rust van de wedstrijd ONS Sneek tegen De Dijk waren er spelers uit de E pupillen JO10-1 uitgenodigd.

De deelnemers deze keer waren (zie foto v.l.n.r.):

foto pb 29-09-2018

Sem de Vries, trainer JO10-1 Kevin Meijer, Beau van der Kooi, keeper Justin van der Dam, Swen Pueper, Everon Pibia en Naut Krikke.

Na 5 goed genomen penalty’s was het uiteindelijk Beau van der Kooi  die als winnaar door gaat naar de halve finale van de H.J. Drost penalty bokaal later dit seizoen.

Bedankt voor jullie inzet.

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

 

Delen