Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H J Drost Penalty Bokaal

De 1ste halve finale van de H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2016-2017,

Het is zo ver, de eerste halve finale. Na loting zijn het de onderstaande E-pupillen die in de rust van de thuiswedstrijd ONS Boso Sneek – IJsselmeervogels strijden om een finale plek.

Ze stellen zich aan u voor:

Jesse KluiwstraJesse Kluiwstra – is 9 en wordt 16 augustus as. 10 jaar. Ouders zijn Remco(papa) en Douwien(mem) en Mirthe is de zus van Jesse. Jesse zit op de Zetteschool in groep 6 bij juf Innes en juf Petra. Hij voetbalt al 4 jaar bij ONS Boso Sneek, omdat het hem toen een leuke club leek. Jesse speelt nu in het JO11-4 team waar Gerrit de trainer is en Annemieke ten Brink de leider. Linksvoor is de positie van Jesse in het team en voorin speelt hij ook het liefst. Op de training doet Jesse het liefste ‘de sloten’. In de competitie zijn de prestaties van het team middelmatig. De beste wedstrijd was 1 april jl.  Er werd met 4-2 gewonnen. Sandor, vindt Jesse de beste uit zijn team, hij is goed in keepen. Later wil Jesse voetbaltrainer worden en zeker geen ambtenaar. Het liefst eet Jesse patat en zeker geen spinazie. Met de keeper van het eerste zou Jesse graag met op de foto willen omdat hij goed is. Neymar en Messi zijn de favoriete spelers van Jesse in het betaalde voetbal waar Barcelona dan zijn favoriete voetbalclub is. Zijn grootste hobby’s zijn VOETBALLEN en GAMEN. Jesse heeft veel geoefend voor deze halve finale en gaat voor 5 rake penalty’s.

roelofRoelof Bergsma  – is 9 jaar en wordt op 17 juni een 10-er. Hij is zoon van Melis en Jeltsje, zijn oudere broer is Simon. Roelof zit op De Bonkelder (Witmarsum) in groep 6. Dit is Roelof zijn eerste seizoen bij ONS Boso Sneek. Roeloef speelt in ONS JO11-1 en staat of centraal midden of aan de linker kant. Trainer is: Kevin Meijer. Het liefst doet Roelof partijvormen op de training (kan hij lekker fel bezig zijn). In de competitie, 1e klasse, staat het team op een 5e plek (12 ploegen). De beste wedstrijd van dit seizoen was uit tegen FRISIA: wij wonnen daar met 1-2. Jesse en Jorren vindt Roelof de betere spelers van het team: ze zijn teamspelers. Roelof is goed in passen: lange en korte uitvoering. Later wil Roelof profvoetballer worden en NIET timmerman. Het eet het liefst patat of pannenkoeken, zeker geen rode bieten. Met Yumé Ramos wil Roelof wel op de foto: hij is een grote sterke spits. In het betaalde voetbal is dat Zlatan Ibrahimovic. Ajax is zijn favoriete voetbalclub. Roelof heeft niet echt geoefend voor deze halve finale, maar gaat toch voor 4 rake penalty’s!!

devinDevin van der Meer – is 11 jaar en is dat geworden op 1 januari jl. Hij is de zoon van Hinke en Bart. Devin zit op de Thomas van Aquinoschool in groep 7b bij meester Wolter. Dit is al weer het 4de voetbalseizoen van Devin bij ONS Boso Sneek. Gerrit de Vries is de trainer van zijn JO11-3 team, de leiders zijn Ralf Lukkien en Johan van Delden. Devin is de spits van het team. Op de training vindt hij de sloot de leukste oefening. In de competitie gaat het nog niet zo goed, er is nog niet gewonnen. Hij vindt zichzelf de beste van het team en van de andere teamgenoten vindt hij Jordy ook heel goed. Andere hobby’s van Devin zijn naast voetballen: gamen en skateboarden. Hij eet graag als tussendoortje droge worst en komkommer en zeker geen spruitjes. Later wil Devin graag voetballer worden en geen putjesschepper. Yumé Ramos is zijn favoriete speler bij ONS en hij wil daarom ook graag met hem op de foto….  Ajax, Barcelona en Real Madrid zijn de favoriete clubs van Devin en Dolberg, Messi en Ronaldo zijn de favoriete spelers daaruit. Hij heeft niet zo veel geoefend voor deze halve finale maar gaat op de reservekeeper (Volken) zeker 2x scoren, maar hij hoopt op allemaal!!!

justin vd werfJustin van der Werf – is 10 jaar en is dat geworden op 27 februari 2017. Hij is de zoon van Bram en Mars en Amse is zijn zus. Justin zit in groep 6 van de Thomas van Aquinoschool bij de juffen Ragna en Tine. Justin zit in de JO11-2. De trainers zijn Diego en Bram en de leiders van het team zijn Richard Prins en vader Bram. Hij voetbalt al 4 jaar bij ONS – lekker dicht bij huis. Het leuke aan voetbal vindt Justin de afstandsschoten en het verdedigen. Daarom staat hij ook het liefst in de verdediging en is goed in vrije trappen, corners nemen en coachen. Hij vindt dat hij moet trainen op conditie en nog beter de bal vasthouden. Op de training doet Justin het liefst op de goal schieten. Yumé Ramos is zijn favoriete speler bij ONS Boso Sneek (hij scoort lekker veel). Ajax is zijn favoriete club en daaruit Lasse Schöne zijn favoriete speler. Hij wil graag profvoetballer worden, en hij eet het liefst frikandellen en boerenkool met worst. Justin kijkt vaak naar Ziggo Sport, en luistert graag naar Hardcore muziek. Gamen (FIFA) en voetbal zijn de belangrijkste hobby’s van Justin. En hij gaat in deze halve finale voor 3 rake penalty’s.

riccardoRiccardo Bosgraaf Ricardo is 10 geworden op 15 februari jl. De ouders van Ricardo zijn Marcel en Misa.  Ricardo zit in groep 6a op de Zwetteschool bij juf Petra en juf Inesz. Dit is het 3e seizoen dat hij bij ONS Boso Sneek voetbalt. Bij ONS Boso Sneek omdat hij het een leuke club vindt en er plezier aan beleeft. Ricardo zit bij Jesse in het JO11-4 team van leidster Annemieke en trainers Marcel en Gerrit. Ricardo kan overal spelen maar speelt meestal op het middenveld. Hij kan goed passen maar moet nog wel trainen op corner schieten. Op de training doet hij het liefst een partijtje spelen. Barcelona is de favoriete voetbalclub van Ricardo en daaruit is Luis Suáres zijn favoriete speler. Ricardo wil later profvoetballer of motorcoureur worden en zeker geen brandweerman. Ricardo eet het liefst patat en absoluut geen spruitjes. Nickelodeon is zijn favoriete tv-programma en hij houdt van verschillende soorten muziek. Naast voetbal doet Ricardo ook aan mini-bike. Ricardo gaat zeker voor 2 rake penalty’s, maar eigenlijk voor de volle buit….

 

Uitslag zaterdag 25 maart 2017 :  de H.J. Drost penalty bokaal seizoen 2016-2017

P1140931

In de rust van de wedstrijd ONS Boso Sneek tegen FC Rijnvogels waren uitgenodigd uit de JO11-1 pupillen (zie foto v.l.n.r.): Tim Klein Wassink,  Jeroen Haanstra, Keeper Volken Huisman, Jelte Priem en Jesse de Vries. Het leek erop dat er flink was geoefend want de ene rake penalty was nog mooie dan de andere. Na een spannende serie was het Jelte Priem die deze voorronde won met 4 rake penalty’s uit 6.  Hij gaat dan ook door naar de halve finale van de H.J. Drost Penalty Bokaal seizoen 2016-2017.

Bedankt voor jullie inzet.

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Delen