Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H.J.Drost Penalty Bokaal: 3e voorronde

H.J. Drost Penalty Bokaal seizoen 2018-2019: 3e voorronde.

IMG_20180721_094245

De 3de voorronde van de H.J. Drost Penalty bokaal. In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek worden er door JO-11 -pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal. Op zaterdag 20 oktober zijn de onderstaande pupillen uitgenodigd. Zij voetballen in de JO10-3 waar Tristan de training verzorgt en Joan van der Veen en Aafje Bakker hun leiders zijn.

Roan Bakker

Roan

is 9 jaar en is weer jarig op 29 maart 2019. De ouders van Roan zijn: vader Nico en moeder Aafje. Mare en Sil zijn Roan zijn zusje en broertje. Roan zit in groep 6B van de Bonifatiusschool bij meester Tjerk en juf Femke. Roan voetbalt alweer 4 jaar bij ONS Sneek en bij ONS omdat het lekker dichtbij is en het de leukste club is. Het leuke aan voetbal vindt Roan dat het een teamsport is en dat is gezellig. In het JO10-3 team is Roan verdediger en speelt dan ook het liefst centraal achterin. Hij kan al goed een pass bij de man brengen maar hij vindt dat hij nog moet trainen op ‘aansluiten’. Het liefst doet Roan op de training de sloot oefening. Ale de Boer is zijn favoriete speler van het ‘eerste’ van ONS Sneek en met Ale zou hij ook het liefst op de foto willen. In het betaalde voetbal is Feyenoord zijn favoriete club en natuurlijk Robin van Persie zijn favoriete speler. Later wil Roan graag schoolmeester worden, zeker niet bakker. Patat vindt Roan het lekkerst en lasagne vindt hij niet lekker. Op TV kijkt hij graag naar Lachen om home video’s. En de muziek van Imagine Dragons heeft zijn voorkeur. Andere hobby’s van Roan zijn: ’s winters schaatsen en zomers zeilen. En trommelen bij Advendo. Roan gaat voor minimaal 2 rake penalty’s.

Everon Bolem

Everon (1)

is 9 jaar en is dit geworden op 30 juli jl. Darius & Chimene zijn zijn ouders, en Bernice en Norette zijn de zussen van Everon. Everon zit op de Thomas van Aquinoschool in groep 6 bij juf Anneke en meester Cornelis. Everon vindt voetballen een heel leuke teamsport, lekker samen spelen. En dit doet hij al 3 jaar bij ONS omdat hij het er leuk vindt. In zijn JO10-3 team speelt hij op de rechts voor positie. Maar het liefst staat Everon op het middenveld. Hij is goed in scoren maar moet nog wel trainen om met beide voeten te kunnen stoppen en passen. Het liefst doet Everon een partijtje op de training. Bij ONS is Theo de favoriete speler van Everon en wil met iedereen van het 1ste wel op de foto. Ajax is zijn favoriete voetbalclub en Zyech is zijn favoriete voetballer. Later wil Everon profvoetballer worden. Het liefst eet Everon rijst en zeker geen spruitjes. Hij kijkt op tv graag naar Henry Danger. En naast voetbal doet Everon veel gamen. Hij gaat deze middag voor minimaal 5 penalty’s.

 

Hugo Veenstra  

IMG-20180915-WA0004

de ’pupil van de week’ van deze middag is ook 9 jaar en op 06-01-2019 wordt hij een tiener. Renzo & Eveline zijn de ouders van Hugo en verder heeft Hugo nog drie zusjes: Iris, Veerle en Daphne. Hugo zit op de Epemaskoalle in groep 6 bij de juffen Esther en Edith. Hugo zit al een paar jaar bij ONS en het bevalt hem erg goed, gezien zijn klasgenoten er ook bij zitten. En het JO10-3 is een leuk team. Het leuke aan voetbal vindt Hugo het lekker buiten ballen met je vrienden en toch voor de winst gaan…. Hugo is de spits van het team, want hij wil graag doelpunten maken. Hij kan uit onmogelijke hoeken toch weten te scoren. Op alles wil hij nog gaan trainen, want zonder trainen kom je er niet…. Het liefst doet Hugo een wedstrijdje op de training. Spits Yume Ramos is zijn favoriete speler van het ‘eerste’, want hij speelt heel goed. Hugo wil dan ook graag met Yume Ramos op de foto (2-spitsen). Ronaldo is zijn favoriete voetballer in het betaalde voetbal en Ajax is zijn favoriete club. Hugo wil voetballer zijn tot zijn 40ste, en hij wil geen kassamedewerker worden. Sushi vindt Hugo heerlijk…Niet: tomaten en paprika. Op tv- kijkt Hugo graag naar het Klokhuis & het Jeugdjournaal. Muziek op SlamFM heeft zijn voorkeur. Naast voetbal doet Hugo ook nog tennis en verdere hobby’s zijn zwemmen, skiën en met Ryan spelen. Hugo hoopt op 3 rake penalty’s.

Theo Siede de Vries

Theo Siede

is afgelopen woensdag 17 oktober 9 jaar geworden (nog van harte gefeliciteerd Theo Siede). De ouders van Theo Siede zijn papa Martijn en mama Ciska de Vries. Rianne is het zusje van Theo Siede. Hij zit in groep 6 van de Thomas van Aquinoschool bij juf Yvonne. Theo Siede voetbalt nu ca. 1 jaar bij ONS: het is de dichtst bij zijnde club. Het leuke aan voetbal vindt Theo Siede dat het een teamsport is en bovendien is het een populaire sport. In het JO10-3 team speelt hij op de linksback positie en dat vindt hij fijn. Voetbal truckjes en scoren kan Theo Siede al goed, maar wil op de training meer aandacht op het goed kunnen verzorgen van een pass. Hij heeft geen favoriete speler bij het 1ste van ONS en wil dan ook wel met iedereen op de foto. SC Heerenveen is Theo Siede zijn favoriete betaalde voetbalclub en Lionel Messi zijn zijn favoriete voetballer. Later wil Theo Siede voetballer worden. Zijn lievelingseten is pizza-salami, en zuurkool lust hij niet. Op tv kijkt Theo Siede graag naar: Idioten op de weg. En hij houdt van Housemuziek. Voetbal is zijn favoriete sport en zijn hobby’s zijn buiten spelen en bezig zijn op zijn tablet en Nintendo. Theo Siede gaat voor 3 rake penalty’s.

Succes jongens – Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Uitslag 2de voorronde van de H.J. Drost penalty bokaal seizoen 2018-2019: zaterdag 13 oktober 2018:

In de rust van de wedstrijd ONS Sneek tegen AJAX (amateurs) waren er spelers uit de E pupillen JO10-2 uitgenodigd.

IMG_3295

De deelnemers deze keer waren (zie foto v.l.n.r.):  Sil van der Pol, trainer/leider JO10-2 Harmen van der Pol, Ferne KoopsKaya Boyacioglu, keeper Volken Huisman, Mark Weening en Ruben Hoek.

Uniek deze middag was de serie van Kaya, 5 uit 5 genomen penalty’s! Kaya Boyacioglu (foto hieronder)

Kaya

gaat dan ook door naar de halve finale van de H.J. Drost penalty bokaal later dit seizoen.

Bedankt voor jullie inzet.

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Delen