Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H.J.Drost Penalty bokaal – 4e voorronde za. 30-11-2019

HJ Drost penalty bokaal  4e voorronde  za.  30-11-2019

IMG_20180721_094245-e1539283420232-300x169

In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek, worden er door JO-10-pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal. De deelnemers aan de 4e voorronde zijn:

 Ferne Koops

Ferne Koops

(Voluit) Ferne Mika Koops is 9 jaar, maar wordt al gauw 10: nl. op 27 december. Hij is één van de drie zoons van Herman en Astrid. Zijn broers heten Jesse en Tieme. Hij gaat naar school op De Vuurvlinder, en hij zit in groep 6A bij de juffen Sieta en Riemie. Hij voetbalt voor het derde seizoen bij ONS Sneek. Hij vindt ONS Sneek een leuke club, en zijn broers voetballen daar ook. Hij speelt in JO10. Kevin Meijer en de vader van Boaz zijn zijn trainers. Abe Schuurman en Hessel Rienstra zijn de leiders van zijn team. Hij speelt rechts voorin. Hij kan al goed een pass geven en hij kan hard rennen. Op de training vindt hij schieten op de goal het leukst. De favoriete speler voor Ferne bij ONS Sneek-1 is Kevin Meijer. Met hem zou hij wel op de foto willen. Zijn favoriete betaalde club is SC Heerenveen. Hij wil later uitvinder of piloot worden en vader. Hij heeft geen ambitie om soldaat te worden. Zijn favoriete eten is: pizza. Hij houdt niet van spruitjes en radijsjes.Hij kijkt op tv graag naar Huize Herrie en Miraculous. Zijn voorkeur wat muziek betreft ligt bij Justin Timberlake. Ferne doet niet aan andere sporten. Als hobby’s heeft hij: Donald Duck lezen en muziek luisteren. Hij verwacht 2 of 3 keer een penalty raak te schieten.

 Roan van der Pol

RoanvdPol

Roan is 10 jaar en hij is volgend jaar op 14 augustus weer jarig. Zijn ouders zijn  Olphert van der Pol en Elma van Veen. Hij heeft een zus en die heet Lieve. Roan gaat naar de Simon Havingaschool, en hij zit in groep 6 bij juf Rudy. Hij voetbalt sinds 2 jaar bij ONS Sneek. Zijn vader zat vroeger ook bij ONS Sneek. Roan is de keeper van JO10. En daarin is hij ook goed. Bovendien kan hij hard rennen. Op overspelen moet hij nog trainenHessel Rienstra is zijn leider. Hij vindt leuk aan voetbal, dat je met andere kinderen sport, en conditie krijgt. Zijn favoriete betaalde club is Ajax. Hij wil later timmerman worden. Hij eet het liefst spaghetti. En Roan lust niet stoofpeertjes. Hij kijkt op tv graag naar Hunted. Zijn favoriete muziek is van Scooter. Naast voetbal vindt hij het leuk om Minecraft te spelen. Hij hoopt heel veel penalty’s raak te schieten.

 Maurin Wiersma

Maurin Wiersma

Maurin is 9 jaar en is weer jarig op 28 juli van het volgend jaar. Zijn vader heet Stefan en zijn moeder Corina. Hij heeft een zus, Yoniec, en een zusje, Felien. Hij zit op de Zwetteschool in groep 6B, bij de juffen Ineke en Belle. Hij voetbalt al 3 jaar bij ONS Sneek, omdat zijn familie ook bij ONS Sneek zit, en hij het daar erg leuk vindt. Hij speelt in JO10-1. Hij is op veel plaatsen inzetbaar in het team, maar hij speelt het liefste in de aanval. Zijn trainers zijn: Jay, Kevin, Sipke en Tristan. Zijn leiders zijn Hessel en Abe. Hij is heel snel en hij kan (belofte voor de toekomst!) heel goed doelpunten scoren. Hij moet nog trainen op hooghouden en richten. Op de training doet hij het liefst: partijtje. Maurin heeft geen favoriete speler bij ONS Sneek1. Hij is voor het hele team. Toch zou hij graag met Kevin Meijer op de foto willen.  Matthijs de Ligt is voor Maurin ‘de’ speler uit het betaalde voetbal. En als club vind hij Ajax nummer 1. Hij zou graag later profvoetballer willen worden. En geen doctor.

Hij vindt spinazieschotel het lekkerste eten; nasi en stoofpeertjes lust hij niet. Op tv kijkt hij graag naar Frank in het Wild, Jachtseizoen, De Voice of Holland en voetbalwedstrijden. Zijn voorkeur voor muziek ligt bij IJskoud van Nielson, Shotgun van George Ezra en Natural van Image Dragons. Naast voetballen houdt Maurin van buiten spelen met zijn vrienden en spelletjes doen. Hij denkt 3 van de 5 penalty’s te scoren.

 Op het moment van publicatie waren de namen van de beide andere deelnemers nog niet bekend

Delen