Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H J Drost Penalty bokaal

Op zaterdag 29 februari strijden in de volgende voorronde om de H J Drost Penalty bokaal tegen elkaar:

IMG_20180721_094245-e1539283420232-300x169

Ruben Hoek

ruben ons

Ruben is 10 jaar, en hij is dat geworden op 25 december 2019. Zijn ouders zijn: papa Mark en mama Marianne. Hij heeft een zusje: zij heet Norah. Ruben zit op school op De Wyken in groep 7A bij meester René en juf Rinie. Hij speelt bij ONS Sneek in JO11-2 als aanvallende middenvelder. Zijn trainers zijn Tristan, Anco en Harmen. Zijn leiders: Harmen van der Pol en Patrick Minnema. Ruben vindt voetbal leuk, omdat het een teamspel is. Hij voetbalt al 3 jaar bij ONS Sneek, omdat het daar leuk is. Hard werken en doorgaan tot het eind zijn de positieve kwaliteiten die Ruben al heeft. Hij moet nog wel wat oefenen op over-passen. Op de training doet hij het liefst ‘partijtje’. Zijn favoriete speler bij ONS Sneek is Kevin Meijer, maar hij wil graag op de foto met Jelle de Graaf. In het betaalde voetbal is Ruben fan van Messi als speler en Ajax als club. Hij wil later graag profvoetballer worden en niet: dokter. Hij eet het liefst aardappelen met een vleesje, en hij lust niet gekookte witlof. Op tv kijkt hij graag naar Cartoon Network. Snollebolkes van links naar rechts is zijn favo-muziek. Naast voetbal doet hij geen andere sporten. Zijn hobby’s zijn gamen en chillen. Hij hoopt 4 penalty’s te scoren.

David Minnema

David

David is 9 jaar en moet wachten tot 6 augustus om een jaar ouder te mogen worden. Zijn ouders zijn Patrick en Johanna, en hij heeft twee zussen: Lisa en Vera. Hij gaat naar de Zwetteschool, en zit in groep 6A bij meester Sjoerd Jan en juf Janneke. Ook David speelt in JO11-2, als links-achter. Hij zit sinds kort weer bij de circuittraining. Zijn leiders zijn Patrick en Harmen. David vindt alles leuk aan voetbal, maar vooral de wedstrijden. Hij voetbalt al 4 jaar bij ONS Sneek en hij vindt het gewoon de fijnste club. Hij is goed in verdedigen. Op scoren als spits moet hij nog oefenen. Op de training doet hij het liefst ‘patijtjes’.  Zijn favoriete voetballer bij ONS Sneek is Kevin Meijer. Met hem wil hij ook graag op de foto. In het betaalde voetbal is David Neres zijn favoriete speler en Ajax zijn favoriete club. Hij eet het liefst pizza, en absoluut niet spruitjes. Op tv kijkt hij graag naar ‘Wie is de mol?’ En hij luistert graag naar de muziek van Future House. Naast voetballen speelt hij graag buiten. David hoopt 5 penalty’s raak te schieten.

Arlon Noah Hoekstra

image1 (2)

Arlon was op 2 januari jl. jarig en is toen 10 jaar geworden. Zijn vader en moeder heten Ron en Dorien, en hij heeft een broer van 12 jaar die Yoran heet. Hij zit op de Julianaschool in groep 7 bij juf Meta en meester Kars. Net als Ruben en David speelt Arlon in JO11-2. Hij is meestal middenvelder. Hij speelt voor het 4e jaar bij ONS Sneek. Hij is lid geworden, omdat zijn broer en zijn vrienden ook bij ONS Sneek speelden. Hij houdt van rennen en hard tegen de bal schoppen. Arlon is goed in passes en assists geven. Hij wil graag trucjes leren. Op de training vindt hij ‘partijtje’ het leukst. Tiemen Landman is zijn favoriet bij ONS Sneek-1. Met hem wil hij ook graag op de foto. Frenkie de Jong is dat in het betaalde voetbal. Daar is SC Heerenveen ‘zijn’ club! Hij wil later graag dierenarts worden. Bouwvakker lijkt hem minder leuk. Arlon houdt het meest van pizza; hij eet liever niet bruine bonen. Op tv ziet hij graag naar alles wat hoort bij Nickelodeon. Zijn favoriete muziek komt van André Hazes jr. Zijn hobby’s zijn gamen en voetbal. Hij hoopt in elk geval 3 penalty’s raak te schieten.

Erik Paulius

Geen gegevens bekend

Dijebril Comara

Geen gegevens bekend

 

 

Delen