Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H J Drost Penalty Bokaal – 6e voorronde

H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2018-2019,

drost 1

Familie Drost feliciteert de winnaar van het seizoen 2017-2018

Nu na de winterstop gaan we weer een vervolg geven aan het H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2018-2019. In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek, worden er door JO-11 -pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal. De 6e voorronde is op zaterdag 9 februari a.s. en hiervoor zijn de onderstaande pupillen uitgenodigd. Zij voetballen in de JO11-1, waar Kevin Meijer en Jelmer Krikke de trainers zijn en Frans Flisijn en Kevin Meijer hun leiders.

Xavi van Geerenstein

 Xavi

Xavi van Geerenstein – is 10 jaar en wordt op 21 oktober a.s. 11. Zijn vader heet Henk en zijn moeder Anja. Verder heeft Xavi een zus: Sarah-May, zij voetbalt bij SVO MO17-1 en een broer Quiten, hij voetbalt bij de JO15-1. Xavi zit in groep 6 van de Eerste Trimen in Nijland, bij meester Hillen en meester Wibrand.  Dit is Xavi zijn 2e seizoen bij ONS (bij zijn vorige club had hij het niet meer naar zijn zin). Het leuke aan voetbal vindt Xavi, ‘keepen’ en met z’n allen wedstrijden winnen. Xavi is de keeper van het JO11-1 team en dit doet hij dan ook het liefst. Zijn reddingen, en de doeltrap nemen gaat hem goed af als keeper. Alleen de bal klemvast vangen, daar wil hij nog meer op gaan trainen. En natuurlijk doet hij op de training niets liever dan keepen! Jelle de Graaf is Xavi zijn favoriete speler bij het eerste team van ONS Sneek en hij zou dan ook graag met Jelle een keer op de foto willen. Keeper Onana is Xavi zijn favoriete speler, eh keeper in het betaalde voetbal. Ajax is zijn favoriete voetbalclub. Later wil Xavi prof keeper worden en zeker geen chirurg. Het liefst eet hij patat en absoluut geen spruitjes. Op televisie kijkt Xavi naar alles wat maar met voetbal te maken heeft. Naar de muziek van Jebroer luistert Xavi graag. Verder heeft hij geen andere sporten, zijn andere hobby is gamen. Vanmiddag gaat hij voor 3 rake penalty’s.

Lucas Flisijn

Lucas (2)

Lucas Flisijn – is 10 jaar en weer jarig op 8 november 2019. Lucas zijn vader heet Frans Flisijn en zijn moeder heet Marjolein Schaap. Verder heeft Lucas 2 zussen: Lianne en Ilse en 1 broer: Steven. Lucas zit op de ‘Op e Hichte’ school in Scharnegoutum bij meester Nico. Hij voetbalt nu 1 jaar bij ONS, omdat hij ONS heel goed en heel leuk vindt. Het leuke aan voetbal vindt Lucas het schieten op doel en vrije trappen nemen. Lucas speelt nu linksachter in het JO11-1 team, maar hij speelt het liefst linksvoor. Hij is goed in verdedigen en schieten maar wil nog beter worden en daarom nog trainen op ‘feller’ worden in de duels. Op de training doet Lucas het liefst op doel schieten en een partijtje. Kevin Meijer, Yumé Ramos en Jelle Jan de Graaf zijn de favoriete voetballers bij het eerste van ONS Sneek. Met Martijn Barto zou Lucas wel op de foto willen…  Messi is Lucas zijn favoriete speler in het betaalde voetbal en SC Heerenveen is ‘zijn’ club. Later wil Lucas profvoetballer worden. Het liefst eet Lucas een broodje hamburger speciaal. En bloemkool vindt hij niet zo lekker. Ziggo Sport is zijn favoriete tv-programma en favoriete muziek heeft hij niet, hij luistert naar ‘Vanalles’! Sporten/hobby’s van Lucas zijn: voetballen, gamen, spelen met vrienden. En… hij gaat alle penalty’s benutten en gaat voor 100{05940be14b0e3068ee5eed29b1ea40ab5eb6f15ec3cd6d03f2943436d3335eab}.

Tim Krikke

Tim (4)

Tim Krikke – is afgelopen maandag 4 februari, 11 jaar geworden: Nog Van harte gefeliciteerd Tim! De vader van Tim heet Jelmer en de moeder van Tim heet Anja Kok. Verder heeft Tim nog een zusje: Isa Krikke en een broertje: Naut Krikke. Hij zit in groep 7 op de Simon Havinga School bij juf Annet en juf Inge. Tim voetbalt nu 1 jaar bij ONS, er zijn leuke- en goede trainingen. Tim zijn positie in het JO11-1 team is rechtsachter, maar hij speelt het liefst rechtsmid. Hij kan alles op voetbalgebied maar wil toch meer gaan trainen op ‘positie spel’. Het liefst doet Tim op de training een partijtje. Kevin Meijer is ook Tim zijn favoriete voetballer van het eerste van ONS Sneek. En met Kevin zou hij dan ook graag een keer op de foto willen. Tim zijn favoriete betaalde voetbalclub is Paris Saint-Germain en daaruit is Neymar zijn favoriete speler. Later wil Tim graag profvoetballer worden. Hij lust graag pizza en zeker geen spinazie. Op tv kijkt Tim graag naar ‘Wie is de Mol’ en een favoriet in muziek heeft Tim niet. Ook hij luistert naar van alles. Andere sporten heeft Tim niet dan alleen voetbal. Hij denkt er 4/5 penalty’s te scoren.

Nando van der Heide

Nando (1)

Nando van der Heide – is 10 jaar en weer jarig op 24 oktober 2019. De ouders van Nando zijn Margé Hogendorp en Sandor van der Heide. Nando zit op Julianaschool in groep 6 bij juf Meta. Nando voetbalt nu alweer 6 jaar bij ONS Sneek. Zijn vader was trainer van het eerste elftal van ONS Sneek toen hij op voetbal ging. Daarom ging hij natuurlijk bij ONS Sneek. Het leuke aan voetbal vindt Nando dat het een teamsport is. Zijn positie in het JO11-1 team is in de verdediging en dat vindt hij heel leuk, maar hij staat ook graag op het middenveld. Nando is snel, hij kan goed verdedigen en hij kan goed passeren. Op de training wil hij graag meer gaan oefenen op ‘een hard schot’. Maar hij doet het liefst een partijtje op de training. Bij het eerste van ONS Sneek is Ale de Boer zijn favoriete speler en Nando zou dan ook met Ale de Boer een keer op de foto willen. Ajax is Nando zijn favoriete betaalde club en Ajax verdediger Mathijs de Ligt is zijn favoriete voetballer. Later wil Nando bioloog of voetballer worden en absoluut geen brandweerman. Nando eet het liefst pizza! En absoluut niet zuurkool. Nando kijkt niet graag TV, zijn favoriete muziek is ‘dansmuziek’.  Andere hobby’s van Nando zijn: lekker buiten spelen en beestjes zoeken. Nando gaat van de vijf wel voor twee rake penalty’s!

 

Succes jongens – Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

Delen