Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H.J.Drost Penalty bokaal: 7e voorronde za. 23-02-2019

H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2018-2019,

IMG_20180721_094245

De 7e voorronde om de H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2018-2019. In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek, worden er door E-pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal. Voor zaterdag 23 februari a.s. zijn de onderstaande pupillen uitgenodigd. Zij voetballen in de JO11-2, waar Dirk Tigchelaar de trainer is. Dirk is samen met Annemiek Ten Brink de leider van dit team.     

Lucas Otten

Lucas (3)

is 10 jaar en wordt op 18 december 11 jaar. De vader en moeder van Lucas zijn Sietze en Tekla Otten. Verder heeft Lucas 1 broer, Thomas, hij voetbalt in ONS JO11-2 en 1 zus: Laura. Lucas zit op de Zwetteschool in groep 7 bij juf Marleen en juf Petra. Lucas voetbalt nu 5 jaar bij ONS omdat het een heel leuke en gezellige club is. Het leuke aan voetbal vindt Lucas de wedstrijden op zaterdag en dat je voetbalt met z’n allen.  In het JO11-2 team speelt Lucas vooral voorin en dat vindt hij ook het leukst. De trainingen worden verzorgd door Dirk Tigchelaar samen met Luc en Anco. Lucas kan al goed samenspelen maar wil nog meer gaan trainen op schieten en richten. Op de training doet Lucas het liefst een partijtje. Yumé Ramos is Lucas zijn favoriete speler bij het eerste team van ONS en hij zou dan ook graag met Yumé Ramos op de foto willen. Barcelona is Lucas zijn favoriete voetbalclub en Lionel Messi is daaruit zijn favoriete speler. Later wil Lucas graag architect worden en geen piloot. Het liefst eet hij pannenkoeken, en spruitjes lust hij beslist niet! Op televisie kijkt Lucas graag naar Wie is de mol. Op de radio luistert Lucas vaak naar Top 40 muziek. Naast voetbal doet Lucas ook aan tennis, gamen en piano spelen. Vanmiddag gaat hij voor 2 rake penalty’s.

Sem Klein

Sem (4)

is 10 jaar en weer jarig op 31 oktober 2019. De ouders van Sem zijn vader Raymond en moeder Elske Klein. Het zusje van Sem heer Amy. Sem zit op de Simon Havingaschool in groep 6 bij meester Pieter Reinsma. Sem voetbalt nu 1 jaar bij ONS. En alles vindt Sem leuk aan voetbal maar vooral samen met vrienden lekker voetballen. Sem speelt op de rechtsvoor positie in het JO11-2 team. Lekker actie maken naar de achterlijn en dan de bal geven dat kan hij goed. Maar Sem wil meer gaan trainen en daardoor beter worden in verdedigen en koppen. Het liefst doet Sem een partijtje op de training. Curtrick Gonzales is Sem zijn favoriete speler uit het eerste en hij zou dan ook met Curtrick Gonzales een keer op de foto willen. In het betaalde voetbal zijn Ajax en Barcelona Sem zijn favoriete clubs en Donny vd Beek is de favoriete voetballer van Sem. Later wil Sem graag voetballer worden en zeker geen ballerina. Sem lust graag kip en absoluut geen zuurkool. Op TV kijkt Sem graag naar FOX sport en de muziek van Lil Kleine heeft zijn voorkeur. Naast voetballen op het veld doet Sem ook FIFA voetballen op de Playstation en Fortnite. Hij gaat voor 4 van de 6 penalty’s deze middag.

Jayden Leemker

Jayden (4)

is 9 jaar en wordt 10 maart 10 jaar ????. De vader van Jayden heet George en de moeder van Jayden heet Liza, verder heeft hij een zus: Rosalie van 18 jaar en een broer: Mitch van 12 jaar. Jayden zit in groep 6 van de Julianaschool bij juf Meta en juf Jellie. Jayden voetbalt alweer 4 jaar bij ONS, en vindt alles leuk aan voetbal. In het JO11-2 voetbalt Jayden in de achterhoede (als verdediger); hij kan dan ook goed verdedigen. Hij is snel en kan slidings maken, maar wil nog wel meer gaan trainen op de bal hooghouden. Op de training doet Jayden graag een partijtje of op het doel schieten. Training krijgt hij van o.a. Anco, de leiders zijn Dirk en Annemieke. Jayden heeft bij het eerste geen favoriete speler: ze zijn allemaal goed en wil ook wel met het hele team op de foto. Manchester United is Jayden zijn favoriete voetbalclub en Messi is zijn favoriete voetballer. Later wil Jayden ook voetballer worden en wat niet …weet hij nog niet. Het liefst eet Jayden OMA’s Macaroni, en van champignons houdt hij niet. Op TV kijkt Jayden vaak Nickelodeon en hij heeft een heleboel favoriete muziek (geen keuze). Jayden speelt graag met lego, verder spelen met vriendjes en zwemmen. Hoeveel penalty’s Jayden gaat scoren weet hij niet, maar wel 1.

Twan Tigchelaar

Twan

is 9 jaar en 4 juni jarig. De ouders van Twan zijn Dirk en Jolanda Tigchelaar en zijn zusje heet Kirsten. Twan zit op De Vuurvlinder in groep 6B bij juf Maaike en juf Sita. Twan voetbalt alweer 4 jaar bij ONS, omdat zijn vader ook bij ONS Sneek voetbalt. In het JO11-2 team is Twan de keeper maar speelt ook graag op de rechtshalf positie. De trainers van zijn JO11-2 team zijn Luuk en vader Dirk. Ook is Dirk samen met Annemiek de leider van het team. Het leuke aan voetbal vindt Twan: scoren! Twan is een goede keeper en werkt hard, maar heeft nog wel krachttraining nodig. Het liefst doet ook Twan een wedstrijdje spelen. Bij het eerste van ONS is Yumé Ramos zijn favoriete speler en Twan zou ook graag nog een keer met Yumé op de foto willen. In de het betaalde voetbal is PSV zijn favoriete voetbalclub en daaruit is spits Luuk de Jong zijn favoriete speler. Later wil Twan profvoetballer worden en zeker niet brandweerman. Hij eet het liefst appelmoes en lust absoluut geen witlof. Op TV kijkt Twan graag naar Wie is de Mol en Studio Sport. Twan luistert graag en vaak naar Top 40 muziek. Twan doet geen andere sporten. Zijn hobby’s zijn toneel en gamen. En Twan denk ze allemaal te scoren…

 

Succes jongens – Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Uitslag 6e voorronde van de H.J. Drost penalty bokaal seizoen 2018-2019

Zaterdag 9 februari 2019 :

volgorde loting

De volgorde van de penaltynemers wordt door loting bepaald

In de rust van de wedstrijd ONS Sneek tegen Eemdijk waren er spelers uit de E pupillen JO11-1 uitgenodigd.

De deelnemers deze keer waren (zie foto)

IMG_7462

(v.l.n.r.):  Tim Krikke, Xavi van Geerenstein, Lucas Flisijn en Nando van der Heide met keeper Justin van der Dam en de trainer van de JO11-1, Kevin Meijer.

 

Na uiteindelijk 7 goed genomen penalty’s was de beslissing een feit. Xavi van Geerenstein scoorde in de extra te nemen penaltyreeks en gaat als winnaar door naar de halve finale van de H.J. Drost penalty bokaal.

 

 

Delen