Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H.J.DROST PENALTY BOKAAL:  FINALE  za.  4  juni  2022

Zaterdag 4 juni 2022 is de finale van de H.J.Drost Penalty bokaal seizoen 2021-2022.

Vier pupillen zijn overgebleven en mogen in de rust van de wedstrijd ONS Sneek-Noordschschut penalty’s nemen op de reserve-keeper van ONS Sneek 1. De deelnemers stellen zichzelf voor:

BRENT GRONDSMA. Ik ben Brent Grondsma. Ik ben geboren op 12 augustus 2012, en ik ben dus 9 jaar. Mijn ouders zijn Gerard en Renske Grondsma. Ik heb een zusje, Jade. Ik zit op school in Scharnegoutum; die heet Op’e hichte. Ik zit in groep 6 bij meester Nico. Ik speel in JO10-1. We wisselen iedere week van positie, maar het liefst speel ik in de spits. Mijn trainers zijn: Bert Efdé en Jorn Hoekstra. Mijn leiders zijn Arman Postma en Gerard Grondsma. Ik vind leuk aan voetbal: het team en de sport; en vooral scoren en met trainen afronden op de goal. Dit is mijn 3e jaar bij ONS Sneek. Ik voetbal bij ONS Sneek sinds JO8, omdat mijn vader hier ook nog altijd voetbalt. Ik ben al goed in samenspelen en scoren. Ik moet nog trainen op verdedigen. Op de training doe ik het liefst partij spelen en afronden. Mijn favoriete speler bij ONS Sneek 1 is Glenn Buma. In het betaalde voetbal was dat (toen hij nog speelde) Robin van Persie, maar nu Ronaldo. Mijn favoriete club is (natuurlijk!!) Feijenoord. Ik wil later graag profvoetballer worden; maar niet schrijver. Ik eet het liefst lasagne; en ik lust niet witlof. Op tv kijk ik graag naar ESPN voetbal en de Faker. Mijn favoriete muziek is van Imagine Dragons. Ik doe aan geen andere sport; mijn hobby’s zijn voetbal, gamen en vissen. Ik ga 2 penalty’s scoren.

TRISTAN PETERSEN. Ik ben Tristan Petersen. Ik ben 10 jaar en ik ben weer jarig op 31 maart 2022. Mijn ouders zijn Manon en Frank. Ik zit op de Bonifatiusschool in Sneek in groep 5 bij meester David. Ik speel in JO10-1 en mijn trainer is Gerard. Mijn leiders zijn Gerard en Arman. Het leuke aan voetbal vind ik samen overspelen, scoren en winnen. Ik ben goed in keepen. Ik moet nog meer trainen op ver weg schieten. Op de training doe ik het liefst partijtje. Ik voetbal nu 2 jaar bij ONS Sneek, omdat het daar heel erg leuk is. Een favoriete speler bij ONS Sneek heb ik niet. In het betaalde voetbal is mijn favoriete speler Messi en favoriete club Ajax. Ik wil later graag profvoetballer worden; geen tandarts! Ik eet het liefst pizza; ik houd niet van spruiten. Op tv kijk ik graag naar de tekenfilm Groen in de grote stad. Mijn favoriete muziek is dance muziek (Fireball). Ik doe geen andere sporten dan voetbal. Mijn hobby is vissen. Ik ga 2 penalty’s scoren.

 

MILAN HOFMAN. Ik ben Milan Hofman Ik ben 11 jaar. Ik ben geboren op 24 mei. Mijn vader is Peter Hofman, mijn moeder heet Reina en ik heb een zus, Demy. Ik zit in groep 7 van de Thomas van Aquinoschool. Mijn juffen heten Tamara en Ragna. Ik speel in ONS Sneek JO11-1. Mijn positie is rechtsvoor en daar speel ik ook het liefst.  Mijn trainers zijn Marco en Sipke. Mijn leiders zijn Marco Vlap en mijn vader, Peter. Dit is mijn 5e jaar bij ONS Sneek. Ik voetbal bij ONS Sneek, omdat mijn pake, oom en vader allemaal voor ONS zijn. Ik vind leuk aan voetbal: de wedstrijden, en dat het een teamsport is. In het veld zie ik de ruimtes goed, en ik heb een goed overzicht. Ik moet nog meer trainen op ‘mannetje passeren’, en feller de duels aangaan. Op de training doe ik het liefst partijtje. Ik heb geen voorkeur voor een speler van ONS Sneek 1, maar ik zou graag met de rechtsbuiten op de foto willen. Mijn favoriete speler in het betaalde voetbal is Hakim Ziyech; mijn favoriete clubs zijn Ajax Amsterdam (Nederlandse club) en Inter Milan (buitenlandse club). Ik wil later wel een bekende youtuber worden; geen vuilnisman. Ik lust geen pannenkoeken, maar ik ben gek op pizza. Ik kijk op tv graag naar Youtube. Ik houd van popmuziek. Ik doe niet aan andere sporten dan voetbal. Mijn hobby’s zijn gamen, steppen en voetbal. Ik hoop 2 penalty’s te scoren.

LIAM DE WAGT  Ik ben Liam de Wagt. Ik ben 9 jaar en weer jarig op 17 december. Leo de Wagt is mijn vader en Annegre van der Leij is mijn moeder. Ik heb twee broertjes. Dat zijn Senn en Mats. Ik zit op de Julianaschool in groep 5 bij juf Mieke. Ik speel in JO10-2. Mijn trainers zijn Sander en Hans. Mijn heit is onze leider. Ik vind alles aan voetbal leuk. Ik voetbal al 4 jaar bij ONS Sneek, omdat mijn vader daar ook voetbalde. Ik speel op het middenveld en graag in de spits. Ik ben op het voetbalveld al goed in schieten en snel rennen. Ik moet nog trainen op het aannemen van de bal. Op de training doe ik het liefst partijtje. Ik heb geen favoriete speler bij ONS Sneek 1. In het betaalde voetbal is Messi mijn favoriete speler en Liverpool mijn favoriete club. Ik wil later graag profvoetballer worden; ik wil niet bij de politie. Het liefst eet ik pannenkoeken van heit; ik lust geen spruitjes. Op tv kijk ik graag naar voetbal. Mijn favoriete muziek is Ik ga zwemmen in Bacardi lemon. Ik doe aan geen andere sporten dan voetbal. Mijn hobby’s zijn voetbal en vissen. Ik denk, dat ik 4 penalty’s ga scoren.

Delen