Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H J Drost Penalty bokaal: het vervolg

H.J.Drost Penalty bokaal  2019-2020 voorronde  08-02-2020

IMG_20180721_094245-e1539283420232-300x169

Wij gaan weer verder met de strijd om de “H.J. Drost Penalty bokaal”. In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek, worden er door JO-11-pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal.

De deelnemers aan de voorronde van zaterdag 8 februari 2020 zijn:

Sydo Zwaan

IMG_5630

Sydo is op 20 augustus 2019 10 jaar geworden. Zijn ouders zijn Harco en Fryda, zijn zussen Yenthe en Nynke. Sydo gaat naar de Zwetteschool. Hij zit daar in groep 7 bij Juf Vanessa en meester Cyrus. Hij voetbalt 4 jaar bij ONS Sneek. Vooral, omdat hij er veel vrienden heeft; maar hij vindt het ook een fijne club. Hij speelt in JO11-3. Hij staat daar op de ‘keep’, maar hij speelt ook heel graag voorin. Zijn trainers zijn Tristan, Anko en Douwe Jan. Zijn ‘topcoaches zijn’: Aafje en Eddy. Sydo vindt vooral leuk aan voetbal: het keepen. Maar hij is ook goed in truckjes. Hij moet nog wat meer trainen op duiken. Zijn favoriete speler bij ONS Sneek is: Kevin Meijer. Maar hij wil graag op de foto met de voormalige keeper van ONS Sneek-1, Barry Ditewig. Zijn favoriete speler in het betaalde voetbal is: Michel Vlap. Zijn favoriete club daar is SC Heerenveen. Hij wil later wel keeper en aanvaller worden, maar niet verdediger. Hij eet het liefst pannenkoeken. Spinazie vindt hij niet lekker. Hij kijkt op tv graag naar The Thundermans.   Favoriete muziek is van Chef Special. Zijn hobby’s zijn: creatief, tekenen. Hij denkt 3 penalty’s raak te schieten.

Everon Bolem

Everon is op 30 juli 2019 10 jaar geworden. Zijn ouders zijn: Darius en Chimène, zijn zussen: Bernice en Norette. Everon zit op de Thomas van Aquinoschool in groep 7. Zijn juf is Tamara. Hij voetbalt 4 jaar bij ONS Sneek, omdat zijn vader deze club had uitgekozen. Ook Everon speelt in JO11-3. Zijn trainer is Tristan, zijn leider Aafje. Hij vindt het leuke aan voetbal, dat je met het team bent en dat je veel teamwork moet gebruiken om te winnen. Hij speelt op het middenveld, het liefst ‘links-mid’. Aanvallen is echt Everon’s ‘ding’. Op dribbelen moet hij nog meer trainen. Op training schiet hij het liefst op de goal. Zijn grote voorbeeld in het betaalde voetbal is Quincy Promes. Bij ONS Sneek is dat de keeper. Everon is een fan van Ajax. Hij wil later graag profvoetballer worden, geen chirurg. Hij eet het liefst pizza; en hij lust niet spruitjes. Op tv kijkt hij graag naar Henry Danger. Zijn favoriete muziek is Engelse rap. Hij doet niet aan andere sporten. Zijn hobby is gamen. Hij probeert zoveel mogelijk penalty’s raak te schieten, maar hij vindt voorspellen van het aantal moeilijk.

Rayen van der Veen

Rayen

Rayen  is op 23 juli 2019 10 jaar geworden. Zijn ouders zijn Joan en Rudina, zijn zus en broer zijn Mayra en Yoram. Rayen zit op de Epemaskoalle in IJsbrechtum in groep 7. Zijn juffen zijn Iris en Ellen. Hij voetbalt 5 jaar bij ONS Sneek. Rayen vindt het een goede club, daarom speelt hij daar. Hij speelt in JO11-2 op het middenveld. Hij heeft meerdere trainers, want hij traint ‘in het circuit’. Harm en Patrick zijn zijn leiders. Tiktak, schieten en dribbelen kan Rayen al behoorlijk goed. Hij vind alles leuk aan voetbal. Op de training doet hij het liefst een partijtje. Jelle de Graaf is zijn favoriete speler bij ONS Sneek-1, maar hij zou graag met Denzel Prijor een keer op de foto willen. Zijn favoriete betaalde club is SC Cambuur. Klaas Jan Huntelaar is zijn favoriete speler in het betaalde voetbal. Hij hoopt later voetballer te worden, niet: loodgieter. Hij eet het liefst Mexicaan, niet spruiten. Hij kijkt op tv graag naar Nikelodeon en Fox Sports. Zijn favoriete muziek is rap. Hij doet niet aan nog een andere sport. Zijn hobby’s zijn: voetballen, voetbal kijken en ezelen. Hij hoopt 5 penalty’s raak te schieten.

Dilan van der Land

DilanvdLand

Dilan is geboren op 20 oktober 2009, en is dus 10 jaar. Zijn moeder heet Annelies en zijn vader Remco. Hij heeft een broertje, Ramon. Dilan gaat naar de Johannes Postschool, zit daar in groep 7 bij meester Aaron. Hij voetbalt nu 3 jaar bij ONS Sneek. Hij speelt in JO11-3 in de spits. Zijn trainer is Tristan. Zijn leider Joan van der Veen. Hij is erg snel. Aan zijn techniek moet hij nog wat schaven, zo vindt hij zelf. Hij vindt voetbal een heel leuke sport, en hij vindt het ook erg leuk dat ze altijd buiten zijn. Op de training doet hij het liefst: partijtje. Hij heeft bij ONS Sneek niet echt één favoriete speler. Hij zou wel met allemaal op de foto willen. In het betaalde voetbal heeft hij wél een favo: Messi. En zijn favoriete club is Ajax. Op tv kijkt hij graag naar De Nachtwacht. Zijn favoriete muziek is popmuziek. Hij wil later graag iets met computers doen. Hij wil absoluut niet kok worden, want hij eet bijna niks. Zijn lievelingseten is eten bij de McDonalds; spruitjes vindt hij niet lekker. Hij doet niet aan andere sporten. Zijn hobby’s zijn computeren en vissen.Hij denkt 4 penalty’s raak te schieten.

 

Delen