Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H.J. Drost Penalty bokaal Seizoen 2016-2017

 
In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Boso Sneek, worden er door 4 of 5 E -pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal.

Het is het de bedoeling dat aan deze wedstrijdrondes alle E -pupillen van ONS Boso Sneek meedoen.

De deelnemers op zaterdag 14 januari stellen ze zich aan u voor:

thirza_vd_veer_HJDP

Thirza van der Veer is 10 jaar en wordt eind van deze maand (31-1) 11 jaar. Ze heeft 2 oudere zussen namelijk Demi (13) en Noelle (17). Thirza zit op de CBS de Vuurvlinder Sneek in groep 7C en heeft 2 juffen: juf Anna en juf Vanessa. Thirza zit nu ongeveer 1 jaar op voetbal en bij ONS omdat het een leuke club is. Voetbal vindt ze gewoon leuk vooral het sporten in team verband. Thirza zit in het meisjes team ME-O11 en heeft training van Marcel en Gerrit, de leiders zijn Pieter Visser en Rene Koole. In haar team speelt Thirza in de verdediging daar speelt ze ook het liefst. En ze kan ook goed verdedigen maar wil nog wel wat trucjes leren op de training. Het liefst doet ze dan dribbelen naar de goal en dan scoren. Thirza haar favoriete voetbalclubs zijn Ajax en Barcelona en daaruit is Messi haar favoriete speler. Ze wil later graag profvoetballer worden. Thirza eet graag krieltjes met boontjes en daarbij een kipschnitzel, rode bieten vindt ze vies. Haar favoriete Tv-programma’s zijn Henry Danger en Thunder mans (Nickelodeon). Haar favoriete muziek komt van de radiozender 538. Naast voetballen heeft Thirza geen ander sport. Ze gaat proberen alle penalty’s erin te schieten!!

thyrsa_groenia_HJDP

Thyrsa Groenia – is 10 jaar en wordt op 31 maart as. 11 jaar. Fred en Bettina zijn de ouders van Thyrsa. Jesper is haar oudere broer. Thyrsa zit op de CBS de Vuurvlinder in groep 7A bij meester Durk en juf Margriet. Dit is Thyrsa haar derde voetbalseizoen bij ONS Boso Sneek ook omdat Jesper hier al voetbalde. Ze is de keeper van het MO11-1 team en doet dit ook het allerliefst “keepen vindt ze geweldig”. Marcel Frankena en Anco Uil zijn de trainers van het MO11-1 team waar Pieter Visser en Rene Koole de leiders zijn. Thyrza is goed in keepen maar wil door veel te gaan trainen een nog betere keeper worden. Yume Ramos en Curty Gonzales zijn haar favoriete voetballers bij ONS Boso Sneek en Richard Strijker haar favoriete voetballer (keeper) buien ONS. Sc Heerenveen is Thyrza haar favoriete club en daaruit keeper Erwin Mulder haar favoriete speler (keeper). Later wil Thyrza graag kok worden en prof keeper maar zeker niet achter een vuilniswagen lopen. Het liefst eet ze patat, pizza en lasagne en zeker geen spinazie. Thyrza kijk graag naar Alvin en the Chipmunks en luistert graag naar muziek van Kinderen voor kinderen. Hobby’s van Thyrza zijn knutselen, schilderen en keyboard spelen. Ze heeft geen flauw idee hoeveel penalty’s ze gaat scoren…….

isis_vd_meer_HJDP

Isis van der Meer is 10 jaar geworden op 13 november jl. Ze is de jongste dochter van Edwin & Esmeralda haar zus is Nomi. Isis zit op de Master Steve Jobsschool bij de juf Amerens, juf Klaske en meester Henk. Ze voetbalt nu al weer 4 jaar bij ONS Boso Sneek omdat ze het gewoon leuk vindt. JO11-3 is Isis haar voetbalteam waar Marcel Frankena en Gerrit de Vries haar trainers zijn. Johan van Delden & Ralf Lukkien zijn de leiders van haar team. Ze speelt op haar favoriete plek: het middenveld. Ze is goed in “bal afpakken” en overspelen naar de spitsen. Maar wil graag beter worden in de bal hoog en ver schieten. Op de training doet ze graag een partijtje, maar dan niet de hele training. Isis haar favoriete spelers van het eerste zijn Klaas de Vries en Ale de Boer. Dirk Kuyt is Isis haar favoriete speler in het betaalde voetbal waar Feyenoord Rotterdam haar club is. Later wil ze graag werken in de kinderopvang voor kinderen van 0-5 en zeker geen vrachtwagenchauffeur. Isis lust graag PIZZA Salami maar spruitjes vindt ze vies. Spangas is Isis haar favoriete Tv-programma en ze houdt van de muziek van Broederliefde. Isis heeft geen andere hobby’s maar mag graag tekenen. Ze denk 2 penalty te gaan scoren maar probeert er 5 natuurlijk…

esther_visser_HJDP

Esther Visser is 10 jaar en is dit geworden op 17 december jl. Esther haar vader is Pieter Visser (coach van haar ME-O11 team) en haar moeder is Marine Visser (die in de kantine staat bij ONS). Esther zit op de Zwetteschool in groep 7 bij juf Janneke. Ze zit nu twee jaar op voetbal omdat ze het ‘super’ leuk vindt. Ook omdat ze met de meiden van haar team veel lol hebben en het winnen van wedstrijden natuurlijk. Ze speelt in het meiden team: ME0-11 en heeft op de maandag en woensdag training van o.a. Marcel en Anco. Rene Koole en vader Pieter zijn de leiders van het team. Esther speelt linksvoor of in de spits. Ze is goed in ‘scoren’ maar wil nog graag trucjes leren op de training. Het liefst doet ze dan een partijtje en op de goal schieten. Esther haar favoriete speler bij ONS Boso Sneek was Harvey de Boer maar die speelt helaas niet meer bij ONS. Sc Heerenveen is Esther haar favoriete club en Messi haar favoriete speler. Later wil ze kok of verpleegster worden en zeker geen professor. Esther eet graag ‘Spinazie alla Bloop’ en liever geen macaroni. Op TV kijkt ze graag naar Nikelodion en ze luistert graag naar de muziek van Jan Smit en Nick en Simon. Esther zit op geen andere sport maar knutselt heel graag. Ze gaat er minimaal drie maken, hoopt ze…..

Succes MEIDEN,

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

Delen