Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H.J.Drost Penalty bokaal seizoen 2018-2019: 8e voorronde

H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2018-2019,

IMG_20180721_094245

Alweer de 8ste voorronde om de H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2018-2019. In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek, worden er door E-pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal.Voor zaterdag 16 maart a.s. zijn de onderstaande pupillen uitgenodigd. Zij voetballen in de JO10-3, waar Tristan hun trainer is. Joan van der Veen en Aafje van Dijk zijn de leiders van het JO10-3 team.

 

Sydo Zwaan

Sydo

is 9 jaar en wordt op 20 augustus een 10-er. De vader en moeder van Sydo zijn Harco en Fryda. Verder heeft Sydo 2 zussen: Nynke en Yenthe. Sydo zit op de Zwetteschool in groep 6a bij juf Brenda, meester Sjoerd Jan en juf Margo. Sydo voetbalt nu 4 jaar bij ONS Sneek, omdat ONS de beste club van Sneek is. Het leuke aan voetbal vindt Sydo: het trappen van de bal. In het JO10-3 team speelt Sydo op de rechts-achter positie. Het nemen van vrije trappen kan Sydo goed maar op het geven van voorzetten wil hij meer gaan trainen. Op de training doet Sydo het liefst een partijtje. Een favoriete speler bij het eerste van ONS Sneek heeft Sydo niet en daarom wil hij het liefst met het hele team op de foto. SC Heerenveen is Sydo zijn favoriete voetbalclub en daaruit is Sneker Michel Vlap zijn zijn favoriete speler. Later wil Sydo graag meester worden en zeker geen politieman. Het liefst eet hij pannenkoeken en zuurkool lust hij beslist niet! Op televisie kijkt Sydo graag naar Teen titans go. Op de radio luistert Sydo vaak naar het nummer: Huts. Naast voetbal doet Sydo ook aan schaatsen en korfbal. Vanmiddag gaat hij voor 5 rake penalty’s.

Dilan van der Land

Dilan

is 9 jaar en op 20 oktober 2019 is Dilan weer jarig. Zijn moeder heet Annelies en zijn vader heet Remco. Het broertje van Dilan heet Ramon. Dilan zit in groep 6 van de Johannes Post School bij de juffen Marcella en Fenna. Dilan voetbalt nu iets langer dan 2 jaar bij ONS Sneek. Voetbal vindt Dilan een heel leuke sport en hij vindt het ook erg leuk dat je altijd buiten bent. In het JO10-3 speelt Dilan het liefst in de spits en daar staat hij normaal ook. In de spits, omdat hij erg snel is. Alleen wil hij zijn techniek nog verder verbeteren. Het liefst doet Dilan een partijtje op de training. Ook Dilan heeft geen favoriete speler bij het eerste van ONS Sneek: er zijn heel veel goede spelers! En daarom zou hij met iedereen wel op de foto willen, het maakt hem niet uit. In het betaalde voetbal is Ajax zijn favoriete club en Lionel Messi is de favoriete voetballer van Dilan. Later wil Dilan graag iets doen met computers. Hij wil later absoluut geen kok worden, want: ‘ik eet bijna niks’. Dilan zijn lievelingseten is: eten bij de McDonalds. Spruitjes vindt hij heel vies. Op TV kijkt Dilan graag naar De Nachtwacht en zijn favoriete muziek is Popmuziek. Naast voetbal doet Dilan niet aan andere sporten. Zijn hobby’s zijn computeren en vissen. Hij gaat voor 4 van de 6 penalty’s deze middag.

Rayen van der Veen

Rayen

is 9 jaar en op 23 juli jarig. De ouders van Rayen zijn Joan van der Veen en Rudina Pals, zijn zus heet Mayra en zijn broer Yoram. Rayen zit bij Willem Edwin in groep 6 op de Epemaskoalle in Ysbrechtum bij juf Esther, juf Inge en juf Ellen. Dit is het 4e voetbal jaar van Ryan bij ONS Sneek. Bij ONS Sneek , omdat zijn broer Yoram er ook bij voetbalde. Het leuke aan voetbal vindt Rayen het samen spelen en samen winnen. In het JO10-3 team speelt Rayen zowat overal, maar het liefst speelt hij op het middenveld. Rayen is al goed in passeren en scoren én duikvluchten maken als hij keeper is. Op alles kan hij nog beter worden en daar wil hij nog meer op trainen. Ook Rayen doet het liefst een partijtje op de training. Bij het eerste van ONS Sneek is Yumé Ramos zijn favoriete speler en hij zou dan ook graag een keer met Yumé Ramos op de foto willen.  Sc Heerenveen en Ajax zijn de favoriete voetbalclubs van Rayen en Matthijs de Ligt is zijn favoriete voetballer. Later wil Rayen autodealer worden en zeker geen zwerver. Het liefst eet Rayen: pizza en zeker geen spruitjes. Henry Danger is Rayen zijn favoriete Tv-programma. Zijn favoriete muziekband is BTS, ook wel Bangtan Boys, Beyond the Scene of Bangtan Sonyeondan genoemd. De belangrijkste hobby’s van Rayen zijn voetballen en met lego spelen. EN Rayen gaat voor 100{05940be14b0e3068ee5eed29b1ea40ab5eb6f15ec3cd6d03f2943436d3335eab} deze middag: 6 van de 6…..

Willem Edwin Oostra

Willem Edwin

is 10 jaar geworden op 26 januari 2019. Willem Edwin heeft 1 zus: Gerrie Oostra, zij is 12 jaar en vaste supporter bij de voetbalwedstrijden van het JO10-3 team. De ouders van Willem Edwin zijn Eddy Oostra en Neeltje Oostra-Bergsma. Willem Edwin zit op de Epemaskoalle in groep 6 bij Rayen. Hij heeft daar drie juffen: juf Ellen, juf Inge en juf Esther. Willem Edwin zit nu ongeveer 5 jaar op voetbal (denkt hij). Het leuke aan voetbal vindt hij de bal onder controle houden en met het hele team winnen. In het JO10-3 team speelt Willem Edwin het liefst op het middenveld maar op dit moment speelt hij vaak in de verdediging. Hij kan dan ook goed verdedigen en passes geven, maar wil graag meer gaan trainen op truckjes en de bal hoog houden. Op de training doet ook Willem Edwin graag een partijtje. Keeper Barry Ditewig is Willem Edwin zijn favoriete speler bij ONS Sneek 1. Ajax is zijn favoriete voetbalclub en daaruit is Frenkie de Jong zijn favoriete voetballer. Later wil Willem Edwin YouTuber worden en zeker geen vuilnisman. Het liefst eet Willem Edwin een frikandel en hij hoeft geen sperziebonen. Op TV kijkt hij graag naar Drakentemmers en Studio Sport. High Hopes met Panic in the disco is Willem Edwin zijn favoriete muzieknummer. Verder doet hij nog aan kaatsen en indoorskiën. Willem Edwin gaat voor 5 rake penalty’s.

Succes jongens – Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

Uitslag 7e voorronde van de H.J. Drost penalty bokaal seizoen 2018-2019:   zaterdag 23 februari 2019 :

de loting

Loting voor de 7e voorronde van de H.J.Drost Penalty bokaal 2018-2019

In de rust van de wedstrijd ONS Sneek tegen Hoek waren er spelers uit de E pupillen JO11-2 uitgenodigd:

PB

De deelnemers deze keer waren (zie foto  v.l.n.r.):  Jayden Leemker, Lucas Otten, Sem Klein, en Twan Tigchelaar met keeper Justin van der Dam.

Na 24 genomen penalty’s was de beslissing een feit. Jayden Leemker scoorde 4 uit 6  te nemen penalty’s en gaat als winnaar door naar de halve finale van de H.J. Drost penalty bokaal.

samen met trainer en leider Dirk Tigchelaar

Samen met trainer en leider Dirk Tigchelaar

Bedankt voor jullie deelname.

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Delen