Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

H.J.Drost Penalty bokaal za. 09-04-2022

 

Zaterdagmiddag 9 april wordt in de rust van de wedstrijd ONS Sneek-NSC Nijkerk de laatste voorronde gespeeld van de H.J.Drost Penalty bokaal.

Voor deze voorronde zijn uitgenodigd:

 

Wubbe Feenstra

Ik ben Wubbe Feenstra. Ik ben 8 jaar, en ik ben jarig op 28 oktober. Mijn heit en mem zijn Ate Johan en Alies; ik heb een broertje, Teun, en een zusje, Jonne. Ik zit in groep 5 van de Julianaschool. Mijn juf is juf Mieke. Ik speel in JO10-2. Mijn leiders zijn Leo de Wagt en Erwin de Vries. Ik voetbal 3 jaar bij ONS Sneek, omdat mijn heit er ook voetbalde. Ik vind aan voetbal alles leuk, vooral schieten op doel. Ik speel op de positie van aanvallende middenvelder of in de voorhoede. Ik ben goed in vrije trappen, voorzetten en corners. Ik moet nog meer trainen op terug verdedigen. Op de training doe ik het liefst partijtje. Mijn favoriete speler in het betaalde voetbal is Anthony (Ajax). En mijn favoriete betaalde club is Ajax. Ik wordt later profvoetballer.

Pannenkoeken is mijn favoriete eten; verder eet ik eigenlijk alles. Op tv kijk ik naar programma’s die te maken hebben met voetbal. Mijn favoriete muziek is hard dance! Mijn hobby’s zijn voetbal, voetbal en voetbal……

Ik hoop alle penalty’s te scoren.

 

Daan Scheffer

Ik ben Daan Scheffer. Ik ben 9 jaar en ik ben jarig op 21 mei. Mijn moeder heet Dian en mijn vader heet Adriaan. Ik heb een broertje en hij heet Joël. Ik zit in groep 6 van de Thomas van Aquinoschool. Mijn meester is Wolter. Ik speel in JO10-2. Mijn trainers zijn Sander en Hans. Mijn leiders zijn Leo en Erwin. Ik voetbal ongeveer 3 jaar bij ONS Sneek, omdat het dicht bij huis is. Het leuke aan voetbal vind ik het spelen van de wedstrijden. Ik speel in de aanval, en ik speel het liefst als aanvallende middenvelder. Ik ben goed in overspelen en vrijlopen. Ik moet nog meer trainen op het uitspelen van de tegenstander. Op de training vind ik partijtjes het leukst. Mijn favoriete speler in het betaalde voetbal is Guus Til  (Feijenoord). En mijn favoriete betaalde club is Feijenoord. Ik wil later profvoetballer worden; maar liever niet vuilnisman.

Ik eet het liefst een frikandelbroodje. Ik vind broodje pindakaas niet lekker. Op tv kijk ik graag naar Huize Herrie. Mijn favoriete muziek zijn liedjes van de Top-40. Mijn hobby is gitaar spelen.

Ik hoop zoveel mogelijk penalty’s te scoren.

 

Perijn Teuwissen

Ik ben Perijn Teuwissen. Ik ben 10 jaar en ik ben jarig op 1 oktober. Mijn vader is Lambert, mijn moeder Janneke; ik heb een zus, Ace, en een broer, Jurre. Ik zit op de Julianaschool in groep 6.Mijn juffen zijn juf Meta en juf Janneke. Ik speel in JO10-2. Mijn leiders zijn Leo en Erwin. Ik voetbal 3 jaar bij ONS Sneek, omdat ik er een vriendje had. Het leuke aan voetbal vind ik winnen. Ik heb nog niet echt een vaste positie, maar ik wil het liefst aanvallen. Ik ben al goed in de bal afpakken. Ik moet nog trainen op goed richten. Op de training doe ik het liefst partijtje.  Ik heb geen favoriete speler bij ONS Sneek 1 of in het betaalde voetbal. Mijn favoriete voetbalclub is Ajax.

Ik wil later kunstleraar worden, en zeker niet piloot; dat lijkt me moeilijk. Het liefst eet ik vissticks; en liever niet nachos. Op tv kijk ik graag naar Pokémon. Mijn favoriete muziek is die van Queen. Ik doe behalve voetbal geen andere sporten. Mijn hobby’s zijn tekenen en steppen.

Ik hoop 2 penalty’s te scoren.

 

Herre Huitema

Geen nadere informatie ontvangen

 

Fauwzi Khudair

Geen nadere informatie ontvangen

 

Kasper Lühoff

Geen nadere informatie ontvangen

 

Julian Steketee

Geen nadere informatie ontvangen

 

 

Delen