Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Harm Jan Drost Penalty Bokaal

H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2016-2017

In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Boso Sneek, worden er door E -pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal.

De deelnemers op zaterdag 11 maart 2017 stellen zich aan u voor:

 Jesse KluiwstraJesse Kluiwstra – is 9 jaar en wordt 16 augustus as. een 10-er. Ouders zijn Remco(papa) en Douwien(mem) en Mirthe is de zus van Jesse. Jesse zit op de Zwetteschool in groep 6 bij juf Innes en juf Petra. Hij voetbalt al 4 jaar bij ONS Boso Sneek, omdat het hem toen een leuke club leek. Voetbal is een teamsport en dat spelen in een team vindt Jesse juist leuk aan het voetbalspelletje. Jesse speelt nu in het JO11-4 team waar Gerrit de trainer is en Annemieke ten Brink de leider is. Jesse is de spits van het team en dit is ook zijn favoriete positie. Achterin spelen kan Jesse al goed maar hij wil/moet nog wel meer gaan trainen op schieten. Het liefst doet hij een partijtje op de training. Yumé Ramos is zijn favoriete speler bij ONS; ook trainer Kevin hoort daarbij. Neymar is Jesse zijn favoriete speler in het betaalde voetbal waar Barcelona dan zijn favoriete voetbalclub is. Later wil Jesse voetbaltrainer worden en zeker geen schoonmaker. Het liefst eet Jesse patat en zeker geen spinazie. Op TV is het programma ‘Studio sporteredivisie’ waarnaar hij graag kijkt. De rapmuziek van Milan Knol is ook gelieft bij Jesse. Zijn grootste hobby’s zijn VOETBALLEN en GAMEN. Jesse gaat voor de 100{05940be14b0e3068ee5eed29b1ea40ab5eb6f15ec3cd6d03f2943436d3335eab} rake penalty’s.

Jilles Marijn de JongJilles Marijn de Jong – is 9 jaar en wordt op 31 augustus 10 jaar. Jilles Marijn heeft een oudere broer van 17 jaar, die heet Jurgen en een oudere zus: Elza, zij is 13 jaar oud. Jilles Martijn zit in groep 6B van de Vuurvlinder bij juf Annie en juf Trienke. Ook Jilles Marijn voetbalt alweer 4 jaar bij ONS Boso Sneek. Hij vindt het een leuke club. Het leuke aan voetbal vindt hij het lekker buiten tegen de bal schoppen met de rest van het team. En ook Jelles Marijn voetbalt in het JO11-4 team. Dit team heeft verschillende trainers, Annemieke ten Brink is de leider van het team. Jilles Marijn speelt het liefst rechts voor, en is goed in de bal afpakken van de tegenstander. Hij vindt dat hij meer moet trainen op het goed verdedigen. Op de training doet hij het liefst een ‘partijtje en op het doel schieten’. Jilles Marijn zijn favoriete voetbalclub is Atletico Madrid. Later wil hij kok worden, zeker niet in het circus gaan werken. Het liefst eet Jilles Marijn bloemkool; bruine bonen vindt hij ‘vies’. Verder kijkt hij graag naar Nikelodeon en luistert naar muziek van Ed Sheeran – Shape of you. Verder is Jilles Marijn ook muzikaal, hij speelt nog trompet bij Advendo Sneek. Hij hoopt 3 penalty’s te scoren.

 Listte KooleLisette Koole – zij is ook 9 jaar en is dat geworden op 17 december jl. De ouders van Lisette zijn René en Anna, Ilse is haar zus. Lisette gaat naar de Johannes Post School en zit in groet 6 bij meester Theo en juf Fenna. Ze voetbalt nu een half jaar bij ONS Boso Sneek – want het is een goede club -. Het leuke aan voetbal vindt ze het met anderen samen spelen. Lisette zit in het meisjes team ME1 van ONS Boso Sneek. Pieter Visser en haar vader René Koole zijn de leiders van het ME1 team. Lisette haar positie in de wedstijd is op het middenveld want ze kan ‘snel rennen’. In ‘hard schieten’ wil ze zich graag verbeteren. Het liefst doet ze de sloot of een partijtje op de training. Messi en Robben zijn haar favoriete spelers in het betaalde voetbal en daarin zijn FC Barcelona, FC Bayern München en Machester United haar favoriete betaalde clubs. Lisette wil later voetbalster worden en zeker niet verpleegster. Ze lust graag een patatje maar zeker geen spruitjes. Ze kijkt op TV graag naar Sponsbob en houdt veel van sporten. Ze weet niet hoeveel ze gaat scoren, ze ziet wel!!

 

Succes,

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Delen