Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Harm Jan Drost Penalty Bokaal 2017-2018

H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2017-2018

In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek, worden er door 4 of 5 E -pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal. Het is het de bedoeling dat aan deze wedstrijdrondes alle E -pupillen van ONS Sneek meedoen.

De deelnemers op zaterdag 25 november zijn onderstaande jongens uit de JO11-1:

Tim (1)

Tim Klein Wassink – is 10 jaar, geboren op 1 juni 2007. De ouders van Tim zijn papa Rudolf en mama Thea en verder heeft Tim een broer: Erik en een zus: Maaike. Tim zit op de Zwetteschool in groep 7 bij de juf Marleen. Tim voetbalt al vanaf zijn vierde bij ONS Sneek. Logisch, want zijn vader en moeder, broer en zus voetballen ook bij ONS Sneek. Een Topclub. Tim zit in het JO11-1 team waarvan Kevin Meijer de trainer is en waarvan papa Rudolf en Melis Bergsma de leiders zijn. Het leuke aan voetbal vindt Tim het winnen en scoren. Tim speelt in de spits en kan ook goed verdedigen. Rustiger aan de bal zijn is een verbeterpunt voor hem. Op de training doet Tim het liefst een partijtje. Bij het eerste van ONS is Yumé Ramos zijn favoriete speler en hij zou ook met hem op de foto willen. SC Heerenveen is Tim zijn favoriete betaalde club en Larson is zijn favoriete voetballer. Later wil Tim graag profvoetballer worden en absoluut geen dokter. Tim eet het liefst wortels, en van spruitjes houdt hij niet. Op TV kijkt Tim graag naar Studio sport en heeft geen favoriete muziek. Andere hobby’s van Tim zijn gamen en buiten spelen. Tim gaat voor 4 rake penalty’s.

 Wytze

Wytze ten Napel – is ook 10 jaar en is 26 april 2018 weer jarig. De ouders van Wytze zijn vader Gert-Jan en moeder Wieleke. Verder heeft Wytze ook een broer die Lennard heet en speelt in JO13-1. Wytze zit op de Simon Havinga School in groep 7 bij de de juffen Rudy en Inge. Wytze voetbalt sinds zijn 7e jaar bij ONS Sneek. Bij ONS omdat hij het hierbij leuk vindt en omdat broer Lennard er ook al voetbalde. Het leuke aan voetbal vindt Wytze: het samen in een team spelen en dat het een balsport is. Hij voetbalt in de JO11-1 waar Kevin Meijer trainer is. Rudolf Klein Wassink en Melis Bergsma zijn de leiders van zijn team. Wytze speelt vaak achterin maar wil graag mee met de corners en ook vaker met de aanvallen meedoen. Wytze kan al goed verdedigen en kijkt goed om zich heen wie waar staat. Alleen acties maken kan nog beter vindt hij. Ook Wytze doet graag een partijtje op de training. Yumé Ramos is ook Wytze zijn favoriete speler bij het eerste en hij vindt (wie niet) het jammer dat hij geblesseerd is. Wytze zou graag met Curty Gonzales op de foto willen. Manchester City is de favoriete voetbalclub van Wytze en daaruit is Leroy Sané zijn favoriete speler. Later wil Wytze tekenaar worden en zeker niet vrachtwagenchauffeur. Kibbeling vindt Wytze erg lekker en andijvie vindt hij helemaal niet lekker. Op TV kijkt Wytze graag naar House Rules.nl en luistert graag naar de muziek van Martin Garrix. Andere hobby’s van Wytze zijn tekenen en buitenspelen met zijn vriendjes. En Wytze gaat zeker 3 penalty’s scoren.

 Roelof

Roelof Bergsma – is 10 geworden op 17 juni jl. De vader van Roelof is Melis en zijn moeder Jeltsje. Ook Roelof heeft nog een broer: Simon. Roelof zit in groep 7 van de Bonkelder te Witmarsum bij juf Oktjen. Dit is Roelof zijn tweede seizoen bij ONS Sneek. Bij ONS, omdat het niveau veel hoger is dan bij s.v. Mulier. Ook Roelof speelt in het JO11-1 team waar Kevin Meijer, Rudolf Klein Wassink en vader Melis de leiders zijn. Kevin verzorgt ook de trainingen. Roelof vind alles leuk aan het voetbalspelletje. In het JO11-1 team staat Roelof op de mid-mid of links-middenpositie. Hij is goed in dribbelen, passen en schieten. Verder is Roelof fysiek sterk. Het rechter been kan nog wel wat trainingen gebruiken. Het liefst doet Roelof een partijtje op de training. Yumé Ramos is ook Roelof zijn favoriete speler bij het eerste en hij zou ook graag met Yumé op de foto willen. AJAX Amsterdam is zijn favoriete voetbalclub en daaruit is Klaas-Jan Huntelaar zijn favoriete speler. Later wil Roelof graag profvoetballer worden en zeker niet metselaar. Patat is Roelof zijn lieveling eten en rode biet lust hij niet! Op TV kijk hij graag naar Fox sport, en Roelof luistert graag naar muziek van Michael Jackson. Fifa spelen en Fortnite zijn naast voetbal de hobby’s van Roelof. Hij gaat voor 4 rake penalty.

 Niek

Niek Hoogeterp – is ook 10 jaar en jarig op 2 maart 2018. De ouders van Niek zijn Herman en Klaske, zijn zus heet Norah. Niek zit op de Bonifatiusschool in Woudsend in groep 7 bij juf Annie. Dit is Niek zijn eerste jaar bij ONS Sneek nadat hij vorig jaar werd gevraagd om bij ONS te komen spelen. Niek voetbalt in het JO11-1 team. De trainer van dat team is Kevin Meijer, de leiders zijn Rudolf Klein Wassink en Melis Bergsma. Alles aan voetbal vindt Niek leuk. Hij speelt in het JO11-1 team als linkshalf maar hij speelt het liefst op de mid-mid positie. Niek is goed in passen en het behouden van overzicht, maar wil nog wel gaan trainen op afronden op de goal. Ook Niek houdt van een partijtje op de training. Bij ONS Sneek 1 zijn Michael Lanting en Jelle de Graaf zijn favoriete spelers en hij zou ook graag met Michael Lanting een keer op de foto willen. Atletico Madrid is Niek zijn favoriete betaalde voetbalclub en Mesut Ozil zijn favoriete speler. Niek eet graag patat en zeker geen spruitjes. Op TV kijkt Niek graag naar Freeks Wilde Wereld en hij uistert graag naar de muziek van Ed Sheeran. Niek heeft niet echt andere hobby’s maar gaat elke dag buiten voetballen en spelen met vriendjes. Niek hoopt 3 penalty’s te scoren.

 

Uitslag 3-de voorronde van de H.J. Drost penalty bokaal seizoen 2017-2018:    zaterdag 28 oktober 2017.:

In de rust van de wedstrijd ONS Sneek tegen Jong Almere City FC waren er 4 jongens uit de E pupillen JO11-2 uitgenodigd.

PB 28-10-2017

Dit waren (zie foto v.l.n.r.): Timon Prins, Riccardo Bosgraaf, Jayden Hidalgo en Nils van Delden, en achter hen keeper Eize Piter Douna. Na een gelijk opgaande serie moest een extra penalty de beslissing brengen. Het was uiteindelijk Nils van Delden die winnaar werd van deze derde voorronde van de H.J. Drost Penalty Bokaal seizoen 2017-2018. Nils gaat door naar de volgende ronde van de H.J. Drost penalty bokaal later dit seizoen.

Bedankt voor jullie inzet.

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Delen