Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Harm Jan Drost Penalty Bokaal 2017-2018

H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2017-2018,

In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek, worden er door 4 of 5 E -pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal.

Het is het de bedoeling dat aan deze wedstrijdrondes alle E -pupillen van ONS Sneek meedoen.

De deelnemers op zaterdag 9 december 2017 zijn onderstaande JO11 pupillen:

 Yoran 1 site

Yoran Daniël Hoekstra

– is 10 jaar en is 10 augustus volgend jaar weer jarig. De ouders van Yoran zijn vader Ron en moeder Dorien. Verder heeft Yoran nog een broertje die Arlon heet. Yoran zit op de Juliana School in groep 7 bij de juf Mieke en juf Jellie. Yoran voetbalt nu 4 jaar bij ONS Sneek. Bij ONS omdat zijn beste vriend ook bij ONS voetbalde. Het leuke aan voetbal vindt Yoran: scoren. Hij voetbalt in de JO11-4 (E4) waar Annemieke ten Brink en Chris Baanstra de leiders zijn en waar het team meerdere trainers heeft. Yoran speelt meestal linksvoor. De spitspositie vindt hij het leukste. Want Yoran is goed in scoren en assists geven. Hij zou graag op ‘verdedigen’ meer willen gaan trainen, maar ook Yoran doet dan graag een partijtje. Yumé Ramos is Yoran zijn favoriete speler bij het eerste en hij zou ook graag een keer met Yumé op de foto willen. Feijenoord is de favoriete voetbalclub van Yoran en Ronaldo is zijn favoriete speler. Later wil Yoran graag architect worden. In ieder geval geen huisman. Frikandel met pindasaus vindt Yoran erg lekker. Hij houdt niet van zuurkool en ook niet van vis. Op TV kijkt Yoran naar alles op Nickelodeon en luistert graag naar de muziek van Lil Kleine. Naast voetballen zit Yoran ook op trompetles en speelt hij bij een muziekkorps. En Yoran hoopt  3 penalty’s te scoren!

 Jordan

Jordan Nicolas Zachary Varlack

– is 10 jaar en is geboren op 14-02-2007. De moeder van Jordan is Monique Varlack, de vader van Jordan is Joenne Macaya, zijn stiefvader is Arjen Osinga en het kleine broertje van Jordan is Joshua Osinga. Jordan zit in groep E van de SBO Wetterwille in Sneek bij de juffen Monica en Nynke. Dit is Jordan zijn 2de seizoen bij ONS. Jordan vond het zo leuk hier tijdens de “snuffelstage’ dat hij zich bij ONS als lid heeft aangemeld. Daarnaast is ONS een amateurvoetbalclubpartner van Jordan zijn favoriete club SC Heereveen. Het leuke aan voetbal vindt Jordan dat hij lekker rond kan rennen, hij zijn skills kan laten zien, scoren en samen als team winnen. Jordan zit in het JO11-4 team bij de leiders: Chris Baanstra en Annemieke ten Brink. Jordan speelt of links of rechts voor. Hij kan snel rennen en hard schieten. Maar hij wil nog graag meer gaan trainen op voetbaltechnieken en het positiespel. Het liefst doet hij op de training ‘latje schieten’. Jordan zijn favoriete voetbalclubs zijn SC Heerenveen, FC Barcelona en PSG. Zijn favoriete speler uit het betaalde voetbal is Neymar. Later wil Jordan een voetballer worden. Hij eet het liefst een pizza en kijkt op TV graag naar Nickelodeon. Jordan zijn favoriete NL-artiest is Ismo. Andere hobby’s dan voetbal heeft Jordan niet. Voetbal is zijn passie. Vanmiddag gaat hij voor 4 rake penalty’s.

norah (1)

Norah Lyana ten Brink

– zij is 10 jaar en is 29 augustus 2018 weer jarig. De ouders van Norah zijn papa Harm ten Brink en mama Annemieke ten Brink-Faber en verder heeft Norah nog twee zusjes, Rosalie en Lisa. Norah zit in groep 7 van de CBS de Vuurvlinder bij de twee juffen Vanessa en Margriet. Norah voetbalt voor het vierde jaar bij ONS Sneek. Ze vindt alles leuk aan voetbal, vooral het harde rennen vindt ze erg leuk. Ze speelt in het JO11-4 team waar Chris Baanstra en moeder Annemieke de leiders van zijn. Het JO11-4 team heeft verschillende trainers. In het team speelt Norah vrijwel altijd op de rechtsback positie, dit is ook haar favoriete positie. In de wedstrijden kan Norah heel hard lopen en het haar tegenstander lastig maken. Norah wil op de training graag ‘trucjes’ leren, zodat ze iemand uit kan spelen. Op de training doet Norah het liefst een partijtje.  Bij het eerste van ONS is Michael Lanting haar favoriete speler en zij zou ook met hem graag een keer op de foto willen. SC Heerenveen is Norah haar favoriete betaalde club en Arjen Robben is haar favoriete voetballer. Later wil Norah graag ontwerpster worden en nooit een hockeyster. Norah haar lievelingseten is taco’s, er is geen eten wat ze niet lust. Op TV kijkt Norah graag naar de Voice of Holland en vindt ze heel veel verschillende muzieksoorten mooi. Naast voetbal turnt Norah ook heel graag. Ze gaat voor 4 rake penalty’s.

 

Lisette Koole – ook zij is 9 jaar en wordt volgende week zondag 17 december een 10-er. Lisette haar ouders zijn vader René en moeder Anna. Ilse is haar oudere zus. Lisette zit op de Johannes Post School in groep 7. Dit is haar 2e jaar bij ONS Sneek, omdat het een goede club is. Het leuke aan voetbal vindt Lisette de wedstrijden op zaterdag. Ze zit in het ME13-1 waar Peter Visser en vader René Koole de leiders zijn. Lisette speelt op het middenveld. Ook Lisette kan snel rennen maar wil meer gaan trainen op hard schieten. Het liefst doet doet ze ‘sloot en een partijtje’ op de training. Haar favoriete voetbalclubs zijn FC Barcelona, FC Bayern München en Manchester United. Messi en Robben zijn haar favoriete spelers. Lisette wil graag voetbalster worden en niet verpleegster. Ze eet het liefst patat en zeker geen spruitjes. Op TV kijkt kijkt ze graag naar Sponsbob. Lisette haar hobby’s zijn sporten. Ze gaat voor 3 rake penalty’s.

Uitslag 4-de voorronde van de H.J. Drost penalty bokaal seizoen 2017-2018             Zaterdag 25 november 2017.:

In de rust van de wedstrijd ONS Sneek tegen ACV Assen waren er 4 jongens uit de E pupillen JO11-1 uitgenodigd.

Helaas kon Tim Klein Wassink niet mee doen in verband met een enkel blessure.

IMG_2816

De deelnemers deze keer waren (zie foto v.l.n.r.):  Niek Hogeterp, Keeper Volken Huisman, Roelof Bergsma en Wytze ten Napel.

Ook nu na een gelijk opgaande serie moesten er extra penalty’s de beslissing brengen. Roelof Bergsma werd uiteindelijk de winnaar en gaat door naar de volgende ronde van de H.J. Drost penalty bokaal later dit seizoen.

 

Bedankt voor jullie inzet.

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Delen