Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Harm Jan Drost Penalty Bokaal 2017-2018

H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2017-2018,

In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek, worden er door JO-11 -pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal.

De deelnemers op zaterdag 7 april 2018 zijn de onderstaande pupillen:

Screenshot_20180406-143130

Daniël Bosma – is 11 jaar en is jarig op 15 januari. De ouders van Daniël zijn vader Ibo-Jan en Sandra Bosma. Het broertje van Daniël heer Ruben. Daniël zit in groep 7 van de Simon Havingaschool bij juf Rudy. Daniël zit nu iets meer dan een jaar op voetbal, vanaf dit seizoen dus. En bij ONS Sneek: de beste club van Sneek. Het leuke aan voetbal vindt Daniël de wedstrijden spelen met zijn team. O, ja, Daniël zit in de JO11-2 waar Anco Uil de trainer is en waar Ralf Lukkien en Johan van Delden de leiders zijn. Daniël speelt vaak rechts op het middenveld. En daar speelt hij ook het liefst. Waar Daniël goed in is op het voelbalveld mogen anderen beslissen. Hij wil niet over zichzelf oordelen. Hij wil nog wel meer trainen op schotkracht maar hij doet het liefst een partijtje op die zelfde training. Jan Dommerholt is Daniël zijn favoriete speler bij het eerste van ONS Sneek. En met Jan Dommerholt wil hij dan ook graag een keer op de foto. Feijenoord is zijn favoriete club en daaruit is nu Robin van Persie zijn favoriete speler. Daniël wil later een eigen bedrijf hebben of Youtuber worden en absoluut geen vuilnisman. Het liefst eet Daniël patat shoarma van de Mangerie. Tomatensaus wat op de pizza zit vindt hij echt niet lekker. Op tv kijkt  Daniël graag naar de Luizenmoeder en hij luistert graag naar Nederlandse rapmuziek. Naast voetbal doet Daniël aan hardlopen en filmpjes maken op zijn youtube kanaal (Daniël Bosma). En Daniël hoopt alle penalty’s te scoren, maar hij denkt 0…….

nando

Nando van der Heide – is 9 jaar en weer jarig op 24 oktober 2018. De ouders van Nando zijn Sandor en Margré, en verder heeft Nando een grote zus: Lynn en een broertje: Sil. Nando zit op de Julianaschool in groep 5 bij de juf Marleen en juf Margriet. Nando voetbalt nu alweer 4 jaar bij ONS Sneek. Logies want zijn vader was toen de trainer van het 1e elftal. Nando zit in het JO11-1 team waar Kevin Meijer de trainer is en waar Rudolf Klein Wassink en Melis Bergsma de leiders zijn. Het leuke aan voetbal vindt Nando het spelletje op zich. Zijn positie in het team is op het middenveld, het liefst rechts midden. Nando is goed in het geven van passjes en de handstand. Op de training wil hij graag ‘trucjes’ leren. Maar hij doet het liefst een partijtje op de training. Bij het eerste van ONS Sneek is Kevin Meijer zijn favoriete speler en Nando zou dan ook met hem graag op de foto willen. Cambuur is Nando zijn favoriete betaalde club en papa Sandor vd Heide is zijn favoriete voetballer. Later wil Nando bioloog worden en absoluut geen brandweerman. Nando eet het liefst M&M (blauwe zak) en absoluut niet de M&M (gele zak). Op TV kijkt Nando graag naar Freek in het wild en hij heeft geen favoriete muziek: als hij maar mee kan fluiten… Andere hobby’s heeft Nano niet, alleen zoekt hij graag beestjes. Nando gaat voor 5 rake penalty’s!

shirley

Shirley de Vink is afgelopen woensdag, 4 april een 10-er geworden (gefeliciteerd). Shirley is dochter van vader Ronald en moeder Ruurdje. Verder heeft Shirley 1 broer: Tycho en 2 broertjes: Levi en Sem, allen ‘de Vink’. Shirley zit op de Oudvaart in groep 6 bij juf Titia en juf Wilja. Sinds dit seizoen (2017) voetbalt Shirley bij ONS Sneek. Ze zat eerst bij LSC (vanaf de kleintjes) maar is overgestapt om o.a. in een meidenteam te kunnen blijven voetballen. Shirley heeft het erg naar haar zijn bij ONS Sneek! Ze vindt voetbal lekker om te doen en te leren, samen met anderen. Een gezellige en gewoon mooie sport. Shirley speelt in het meidenteam MO13-1. Van dit team verzorgen Erwin van der Meer, Renée Koolen en Pieter Visser de training en zijn Pieter en Renée ook de leiders van het meiden team. Meestal speelt Shirley in de verdediging, rechts. Maar ze zou ook wel eens meer naar voren willen voetballen. Shirley is een echte doorzetter, ze wil de bal tegenhouden, en ze is niet bang voor vaak grotere tegenstanders. Shirley is nog erg jong en dus nog in ontwikkeling. Ze wil nog zoveel leren: de bal hooghouden, techniek, overzicht positie e.d., maar het gaat lekker vooruit. Op de training doet ze het liefst: steen, papier, schaar spel en natuurlijk een partijtje. Ze heeft geen favoriete speler bij het eerste, dat kan ook niet want ze wil met alle spelers op de foto! SC Heerenveen is Shirley haar favoriete voetbalclub en Martens, Spitse en Miedema zijn haar favoriete speelsters. Later wil Shirley ook graag (prof)voetbalster worden of dolfijnentrainster maar zeker niet bij de politie. Het liefst eet Shirley boerenkool en pizza, zeker geen zuurkool. Op TV kijkt ze graag naar The Voice en op de radio luistert Shirley graag naar Skyradio: verschillende liedjes. Shirley doet geen andere sporten, maar ze houdt van zwemmen, slijm maken, shuffelen en met vriendinnen afspreken en van alles meer….Shirley hoopt dat ze alle 5 penalty’s gaat scoren.

justin

Justin van der Werf – is 11 jaar geworden op 27 februari jl. Justin is de zoon van vader Bram en moeder Mara; verder heeft Justin nog een zus: Amse. Justin zit in groep 7 van de Thomas van Aquinoschool bij meester Wolter. Dit is alweer het 5e jaar van Justin bij ONS Sneek. ‘Lekker dicht bij huis’. Justin voetbalt in de JO11-2 waar Anco Uil de trainer is en waar Ralf Lukkien en Johan van Delden de leiders van het team zijn. Het leuke aan voetbal vindt Justin het spelletje en het winnen. Hij is goed in het bewaren van overzicht, de afstandsschoten en het passen. Daarom staat hij ook het liefst in de verdediging en soms op het middenveld. Justin vindt dat hij nog meer moet trainen op ‘op snelheid de bal aannemen’. Op de training doet Justin het liefst op de goal schieten. Yume Ramos is zijn favoriete speler bij ONS Sneek. En Ajax is Justin zijn favoriete club met daaruit Lasse Schöne zijn favoriete speler. Wat Justin later wil worden weet hij nu nog niet. Het liefst eet hij Raspatat en zeker geen spruitjes. Justin kijkt vaak naar Ziggo Sport, en hij luistert graag naar hardcore muziek. Gamen (FIFA) en voetbal zijn de belangrijkste hobby’s van Justin en hij gaat deze middag 4 penalty’s scoren.

 

Uitslag 8-ste voorronde van de H.J. Drost penalty bokaal seizoen 2017-2018 :  vrijdag avond 30 maart 2018:

In de rust van de avond wedstrijd ONS Sneek tegen VVOG waren er spelers uit de E pupillen JO11-1+2 uitgenodigd.

IMG_5576

De deelnemers deze keer waren (zie foto v.l.n.r.):  Eise Lukkien, keeper Volken Huisman, Pieter Engberts en Tim Klein Wassink.

Na 6 genomen penalty’s was het uiteindelijk Eise Lukkien die als winnaar doorgaat  naar de volgende ronde van de H.J. Drost penalty bokaal.

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Delen