Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Harm Jan Drost Penalty Bokaal 2017-2018

H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2017-2018,

In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Sneek, worden er door 4 of 5 E -pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal.

Het is het de bedoeling dat aan deze wedstrijdrondes alle E -pupillen van ONS Sneek meedoen.

De deelnemers op zaterdag 28 oktober 2017 zijn onderstaande jongens:

Nils a

Nils Tjaart Jan van Delden – is 10 jaar en is weer jarig op 28 januari 2018. De ouders zijn Johan van Delden en Karin Raadsveld en zijn zussen zijn Britt en Tess. Nils zit op de Vuurvlinder in groep 7B bij juf Bianca en juf Mirjam. Nils voetbalt al 5 jaar bij ONS Sneek omdat vader Johan en OPA er ook hebben gevoetbald. Nils zit in het E2 team waar Anco Uil de trainer is en waar papa Johan en Ralf Lukkien de leiders zijn. Het leuke aan voetbal vindt Nils dat je hard mag schieten en dat zijn OPA soms met hem wil voetballen. Nils speelt het liefst in de spits maar in het team heeft hij geen vaste plek. Hij is goed in trucjes doen met de bal, maar moet op de training nog aandacht schenken zijn energie. Op de training doet Nils het liefst een toernooitje. Bij het eerste van ONS Sneek is Gustavo van der Veen zijn favoriete speler en hij zou eigenlijk met iedereen op de foto willen. Ajax is Nils zijn favoriete betaalde club en Leonal Messi zijn favoriete voetballer. Later wil Nils gaan werken op een ambulance, maar wel bij de geheime politie. Spruitjes lust Nils echt niet, maar patat shoarma het liefst. Op TV kijkt Nils graag naar Studiosport en luistert graag naar de muziek van Boef en Lil’ Kleine. Verder speelt Nils graag met andere vrienden en speelt hij ook bij Advendo. Nils gaat 6 van de 10 penalty’s scoren = 60{05940be14b0e3068ee5eed29b1ea40ab5eb6f15ec3cd6d03f2943436d3335eab}.

 Riccardo

Riccardo Bosgraaf – is 10 jaar en is 15 februari 2018 weer jarig. De ouders van Riccardo zijn papa Marcel Bosgraaf en mama Martina Halcakova. Riccardo zit op de Zwetteschool in groep 7b bij de juf Margo en meester Marcel (en bij Jayden in de klas). Riccardo voetbalt nu voor het 4e jaar bij ONS Sneek, omdat zijn klasgenoten er ook spelen. Het leuke aan voetbal vindt Riccardo: het samen in een team spelen en scoren. Hij voetbalt in de JO11-2 waar Anco Uil trainer is en Marcel Frankena de hoofdtrainer. Johan van Delden & Ralf Lukkien zijn de leiders van zijn team. Een vaste veld- positie heeft Riccardo niet, want elke wedstrijd staan ze op een andere positie. Maar het liefst speelt Riccardo op het middenveld. Hij kan al goed passen, maar vindt dat hij op koppen nog meer moet gaan trainen.  Ook Riccardo doet het liefst een partijtje. Jantje Dommerholt is de favoriete speler van Riccardo en hij zou graag met keeper Barry Ditewig op de foto willen. Feyenoord is de favoriete voetbalclub van Riccaro en Suarez is zijn favoriete speler. Later wil Riccardo ‘wegrace motorcoureur’ worden en zeker geen slager of chirurg. Hij eet het liefst patat, en spruitjes vindt hij vies. Riccardo kijkt op TV graag naar motor-racen op Eurosport. Naast voetbal doet Riccardo mee aan de Nederlands kampioenschap poctetbike rijden en verder doet hij aan hobby-gamen. En Riccardo hoopt aan 3 rake penalty’s genoeg te hebben om te winnen.

 Jayden (3)

Jayden Hidalgo – is 9 jaar en op 15 november wordt hij een 10 -er. De vader van Jayden heet Jordan en zijn moeder heet Sytske. Hij zit op de Zwetteschool in groep 7 bij juf Margot en meester Marcel (en bij Riccardo in de klas). Dit is  Jayden zijn 4de jaar bij ONS Sneek, omdat dit een gezellige club is met veel vrienden. Jayden speelt in het JO11-2 team waar Anco Uil en Marcel Frankena de trainers zijn. Johan van Delden en Ralf Lukkien zijn de leiders van dit team. Het leuke aan voetbal vindt Jayden de wedstrijden op zaterdag. In het JO11-2 team staat Jayden meestal rechtsback maar hij speelt ook graag op het middenveld. Hij kan goed kappen en verdedigen, maar vindt dat hij meer moet gaan trainen met zijn linkerbeen. Het liefst doet Jayden een partijtje op de training. Verdediger Rein Werumeus Buning is Jayden zijn favoriete speler bij het eerste en hij zou ook graag met Rein Werumeus Buning op de foto willen. Jayden zijn favoriete voetbalclubs zijn Real Madrid en Feyenoord, Ronaldo is zijn favoriete speler. Chinees is Jayden zijn lievelingseten en bloemkool vindt hij niet lekker! Op TV kijkt hij graag naar Nickelodeon en verder naar bijna alle sporten. De muziek van Boef heeft zijn voorkeur. Gamen en voetbal zijn de hobby’s van Jayden en hij wil nog graag op freerunning. Jayden gaat ook voor 3 rake penalty’s.

 Timon

Timon Prins – is 10 jaar en jarig op 28 april. De ouders van Timon zijn Richard en Bianca, zijn zus heet Danique en zijn broer Jesper. Timon zit op de Simon Havingaschool in groep 7 bij juf Rudy. Hij zit nu 3 jaar bij ONS omdat zijn broer er ook speelt. Timon voetbalt in het JO11-1 team. De trainer van dat team is Kevin Meijer, de leiders zijn Rudolf KleinWassink en Melis Bergsma. Timon houdt gewoon van een bal aan zijn voet te hebben, en daarbij hoort het voetballen. In zijn JO11-1 team is Timon een verdediger en speelt dan het liefst aan de buitenkant. Verder is hij goed in ‘ballen afpakken en passen’. Maar hij vindt, dat hij op schieten meer moet gaan trainen. Het liefst doet Timon afronden en keepen. Bij ONS 1 is Jelle de Graaf zijn favoriete speler en hij zou met Jelle en Barry Ditewig graag een keer op de foto willen. Ajax is Timon zijn favoriete betaalde voetbalclub en daaruit is Frenkie de Jong zijn favoriete speler. Timon eet het liefst spaghetti of prestamppot (van z’n moeder). Hij lust geen geitenkaas (van z’n moeder). Op TV kijkt Timon graag naar Mees Kees en hij luistert graag naar de muziek van Advendo en het liedje ‘Liever te dik in de kist…’. Naast voetbal zit Timon ook bij Advendo en speelt snare drum. Hij hoopt 3 penalty’s te scoren.

IMG_2297

In de rust van de wedstrijd ONS Sneek tegen Quick Boys op zaterdag 21 oktober jl. waren er 4 jongens uit de E pupillen JO11-3 uitgenodigd om uit de maken,wie er door mocht gaan naar de volgende ronde van de H.J. Drost penalty bokaal. Dit waren (zie foto v.l.n.r.): Jayden van Delden, Quince van der Land,  keeper Volken Huisman, Sven Tjepkema en Danny van Delden. Na een gelijk opgaande serie was het uiteindelijk Quince van der Land die winnaar werd van deze tweede voorronde van de H.J. Drost Penalty Bokaal seizoen 2017-2018.

Bedankt voor jullie inzet.

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

Delen