Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

Harm Jan Drost Penalty Bokaal

H.J. Drost Penalty bokaal seizoen 2016-2017,

In de rust van de thuiswedstrijden van het 1e elftal van ONS Boso Sneek, worden er door 4 of 5 E -pupillen strafschoppen genomen op de reservekeeper van het 1e elftal.

De deelnemers op zaterdag 11 februari stellen ze zich aan u voor:

 

 

timTim Klein Wassink – is 9 jaar en is jarig op 11 juni. Tim komt uit een ONS voetbal familie, hij is de zoon van Rudolf en Thea en is broertje van Maaike en Erik.
Tim zit op de Zetteschool in groep 6 bij meester Wibrand. Hij voetbalt al 5 jaar bij ONS Boso Sneek, omdat zijn vader er ook voetbalt. Het leuke aan voetbal vindt Tim ‘het WINNEN’. Hij heeft training van Kevin Meijer en Melis Bergsma en vader Rudolf Klein Wassink zijn de leiders van het team. In het team speelt Tim op de linksachter positie of in de spits. Het liefst speelt hij voorin… Maar Tim is goed in verdedigen en wil op de training alleen maar sterker worden. Het liefst doet hij een partijtje op de training. Yumé Ramos is zijn favoriete speler bij ONS, Sam Larsson is dat in het betaalde voetbal waar SC Heerenveen zijn favoriete voetbal club is. Later wil Tim profvoetballer worden en zeker geen dokter. Het liefst eet Tim wortels met aardappels en zeker geen spruitjes. Op TV is het programma ‘Alles mag op zondag’ wat hij nooit mist. Zijn grootste hobby is GAMEN en verder E-soccer. Tim gaat voor 3 rake penalty’s

 

 

jesseJesse de Vries is 10 jaar en wordt 12 juni, 11 jaar. Menno is Jesse zijn heit en Ingrid zijn mem, Sybren is de oudere broer van Jesse. Jesse zit in groep 7 van It Funemint in Wommels bij meester Jappie en juf Gustine. Dit is het tweede voetbalseizoen van Jesse bij ONS Boso Sneek. Hij vindt alles leuk aan voetbal en zit in JO11-1 waar Kevin de trainer is en Rudolf en Melis de leiders zijn. Centraal achter of op het middenveld zijn de posities waar Jesse het liefst speelt. Hij is goed in het verzorgen van lange ballen over de verdediging van de tegenstander heen. Op de training doet hij het liefst een ‘assist geven’.  Spits Yumé Ramos is Jesse zijn favoriete speler bij ONS Boso Sneek. Favoriete betaalde voetbalclub van Jesse is SC Cambuur en daaruit is Sander van der Streek zijn favoriete speler. Later wil Jesse profvoetballer worden en geen zanger. Het liefst eet hij pasta en absoluut geen soep. Jesse kijkt meestal naar Ziggosport (voetbal), favoriete muziek heeft hij niet. Zo ook andere hobby’s heeft Jesse niet echt. Voetballen is Jesse zijn grootste passie of FIFA spelen met zijn vrienden. Hij denkt er 3 penalty’s raak te schieten.

 

 

jeroenJeroen Haanstra – is 10 jaar en geboren op 31-05-2006. De ouders van Jeroen zijn Anne Haanstra en Corina Overwijk, zijn broer is Daniel Kim Haanstra. Jeroen gaat naar It Wraldfinster in Heeg op school en heeft les van Barber Reidsma en Yvonne Huisman. Jeroen voetbalt al weer 3 jaar bij ONS – want het is een mooie club -. Het leuke aan voetbal vindt hij het samenspel en de 1 tegen 1. Ook Jeroen zit in het JO11-1 team van ONS Boso Sneek met Kevin Meijer als trainer en Melis en Rudolf als leiders. Jeroen zijn positie in de wedstijd is links of rechts buiten. Hij is goed in het overzicht bewaren en zijn Panna’s. Jeroen is ‘linksbenig’ en wil meer trainen met zijn rechterbeen om zo nog beter 2-benig te worden. Maar het liefst doet hij een partijtje op de training. Kevin Meijer is zijn favoriete speler bij ONS en Nemar is dat in het betaalde voetbal. Bayern München is zijn favoriete betaalde club. Jeroen wil later profvoetballer worden en zeker niet meester! Jeroen lust alles maar géén PATAT. Hij kijkt op TV graag naar Fox sport en luister vaak naar de muziek van Broederliefde. Verder doet Jeroen nog gamen en een beetje basketbal. Hij hoopt alle penalty’s raak te schieten!!

.

 

 

jelteJelte Priem – is 11 jaar en is geworden op 22 januari jl. De ouders van Jelte zijn vader Marcel Priem en moeder Hiltsje Priem en Ine is Jelte zijn zusje. Jelte zit op De Bron in Bolsward in groep 7A bij juf Bodewitz. Jelte voetbalt nu in zijn 3e jaar bij ONS. Hij is begonnen bij RES in Bolsward maar hij wilde heel graag bij ONS spelen omdat zijn vader ook altijd bij ONS heeft gevoetbald. Het leuke aan voetbal vindt Jelte het Winnen maar ook het maken van Panna’s vindt hij erg leuk (vooral bij zijn vader). Jelte speelde voor de winterstop bij het JO11-1 team maar voetbalt nu (na de winterstop) in het JO13-1 waar Wibrand Koster en Kevin Meijer de trainers zijn. Rinnie Kroontje is de leider van dit team. Jelte speelt op het middenveld als verdedigende of aanvallende middenvelder. Hij is goed in passen en slidings maken. Trainen met/op zijn linkerbeen is wat Jelte graag wil maar doet het liefst een partijtje op die training. Yumé Ramos en Curty Gonzales zijn de favoriete spelers van Jelte bij ONS. Paul Pogba is dat in het betaalde voetbal waar SC Heerenveen de favoriete voetbalclub is van Jelte. Later wil Jelte graag profvoetballer worden en als dat niet lukt: ‘meester’. Hij wil zeker geen verpleger worden. Jelte lust graag Patat maar absoluut geen Pannenkoeken. Verder kjjkt Jelte graag naar Spanga en Studio Sport op TV. En luistert graag naar Pittbull. Ook Jelte doet niets liever dat VOETBAL. Verder vindt hij darten en gamen ook wel leuk.  Ook Jelte hoopt ook alle penalty’s te gaan scoren…..

 

Succes,

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

 

 

 

 

 

Uitslagen H.J. Drost penalty bokaal seizoen 2016-2017

 

Zaterdag 28 januari 2017:

In de rust van de wedstrijd ONS Boso Sneek tegen VVOG waren uitgenodigd uit de E-pupillen JO11-4 (zie foto  v.l.n.r.): Norah ten Brink, Yoran Daniël Hoekstra, Tim de Vries en Mitch Leemker. Zij moesten deze middag de penalty’s nemen op reserve keeper Volken Huisman. Na de 6e serie was het Tim de Vries die hieruit 3 penalty’s raak schoot en winnaar werd deze middag. Hij gaat door naar de halve finale later dit seizoen om de H.J. Drost Penalty Bokaal seizoen 2016-2017.

P1140738

Bedankt voor jullie inzet.

Gr. Bettina Groenia en Dirk Sijbesma

 

 

Delen