Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

HJDrost PenaltyBokaal 2e voorronde

Zaterdagmiddag 25 september 2021, in de rust van de wedstrijd ONS Sneek-RKAV VOLENDAM wordt de 2e voorronde gehouden van de HJDrost PenaltyBokaal seizoen 2021-2022.

Deelnemers zijn:

Brent Grondsma.

Ik ben Brent Grondsma. Ik ben geboren op 12 augustus 2012, en ik ben dus 9 jaar. Mijn ouders zijn Gerard en Renske Grondsma. Ik heb een zusje, Jade. Ik zit op school in Scharnegoutum, die heet Op’e hichte. Ik zit in groep 6 bij meester Nico. Ik speel in JO10-1. We wisselen iedere week van positie, maar het liefst speel ik in de spits. Mijn trainers zijn: Bert Efdé en Jorn Hoekstra. Mijn leiders zijn Arman Postma en Gerard Grondsma. Ik vind leuk aan voetbal: het team en de sport. Vooral scoren en met trainen afronden op de goal. Dit is mijn 3e jaar bij ONS Sneek. Ik voetbal hier sinds JO8, omdat papa hier ook nog altijd voetbalt. Ik ben al goed in scoren en samen spelen. Ik moet nog trainen op verdedigen. Op de training doe ik het liefst partij spelen en afronden.

Mijn favoriete speler bij ONS Sneek 1 is Glenn Buma. In het betaalde voetbal: Robin van Persie (toen hijn nog speelde); nu: Ronaldo. Feijenoord is mijn favoriete club in het betaalde voetbal. Ik wil later graag profvoetballer worden; niet schrijver. Ik eet het liefst lasagne, maar ik lust niet witlof. Mijn favoriete muziek is Imagine Dragons. Ik kijk op tv graag naar ESPN en Faker. Ik doe niet aan andere sporten; en mijn hobby’s  zijn voetbal, gamen en vissen.

Ik ga 2 penalty’s scoren.

Tristan Petersen

Ik ben Tristan Petersen. Ik ben 9 jaar en ik ben weer jarig op 31 maart 2022. Mijn ouders zijn Manon en Frank. Ik zit op de Bonifatiusschool in Sneek in groep 5 bij meester David. Ik speel in JO10-1 en mijn trainer is Gerard. Mijn leiders zijn Gerard en Arman. Het leuke aan voetbal vind ik samen overspelen, scoren en winnen. Ik voetbal nu 2 jaar bij ONS Sneek, omdat het er erg leuk is. In het elftal speel ik overal, maar het liefst op het middenveld. Ik ben al goed in keepen. Ik moet nog trainen op ver weg schieten. Op de training doe ik het liefste partijtje. Mijn favoriete speler in het betaalde voetbal is Messi, en mijn favoriete betaalde club is Ajax.

Ik wil later graag profvoetballer worden; zeker niet tandarts. Ik eet het liefst pizza’s, en absoluut niet spruiten. Ik kijk op tv het liefst naar de tekenfilm: “Groen in de grote stad”. Mijn favoriete muziek is dancemuziek (Fireball). Ik doe geen andere sporten. Mijn hobby is vissen.

Ik ga 2 penalty’s scoren.

Devin Postma

Ik ben Devin Postma. Ik ben 8 jaar en op 9 oktober wordt ik 9. Mijn ouders zijn Arman en Astrid en mijn zus heet Deborah. Ik zit op de Zwetteschool in groep 6 bij juf Margo en juf Janneke. Ik speel in JO10-1. Ik speel het liefst op het middenveld. Mijn trainers zijn Bert en Jorn. En mijn leiders zijn mijn vader Arman en Gerard. Ik vind leuk aan voetbal: goals maken en keepen. Ik speel nu drie jaar bij ONS Sneek. Ik ben al goed in verdedigen en in aanvallen. Ik moet nog trainen op hooghouden. Op de training doe ik het liefst partijtje. Mijn favoriete speler in het betaalde voetbal is Justin Bijlow en mijn favoriete betaalde club is Feijenoord.

Ik wil later miljonair worden en zeker niet arm. Ik eet het liefst pizza; spruitjes vind ik niet lekker. Op tv kijk ik graag naar Gumbal and Darwin. Mijn favoriete muziek is ‘Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon’.

Mijn hobby’s zijn buiten spelen en gamen.

Ik ga 4 penalty’s scoren.

Delen