Nieuws

Samen Vitaal Vooruit
ONS Sneek

HJDrost PenaltyBokaal 3e voorronde

Zaterdag 9 oktober 2021 wordt de 3e voorronde gehouden om de HJDrost Penalty Bokaal. Opnieuw zullen 4 pupillen 5 penalty’s nemen op de reserve-keeper van ONS Sneek 1. De winnaar plaatst zich voor de Halve Finale die later dit seizoen wordt gehouden. De deelnemers aan deze (3e) voorronde zijn:

DAAN SCHEFFER  Ik ben Daan Scheffer. Ik ben op 21 mei van dit jaar 9 jaar geworden. Mijn moeder heet Dian en mijn vader heet Adriaan. Mijn broertje heet Joël. Ik zit op de Thomas van Aquinoschool in groep 6. Mijn meester is meester Wolter.

Ik speel in JO10-2. Mijn trainers zijn Sander en Hans. Mijn leiders zijn Leo en Erwin. Ik vind het spelen van wedstrijden het leukste aan voetbal. Ik voetbal ongeveer 3 jaar bij ONS Sneek, omdat het dicht bij huis is. Ik speel in de aanval en ik speel het liefst als aanvallende middenvelder. Ik ben al goed in overspelen en vrijlopen. Ik moet nog trainen op het uitspelen van de tegenstander. Op de training zijn partijtjes het leukst. Ik heb geen voorkeur voor een speler van ONS Sneek 1. Mijn favoriete betaalde voetballer is Guus Til; hij speelt bij mijn favoriete betaalde club Feijenoord.

Ik wil later graag profvoetballer worden; liever niet vuilnisman. Ik eet het liefst een frikandelbroodje; een broodje pindakaas vind ik vies. Ik kijk op tv graag naar Huize Herrie. Mijn favoriete muziek zijn de liedjes van de Top-40. Mijn hobby is gitaar spelen.

Ik hoop zoveel mogelijk penalty’s te scoren.

LAURENS SIEMENSMA  Ik ben Laurens Siemensma. Ik ben 9 jaar en ik word volgend jaar juni 10. Mijn papa is Peter, mijn mama Maud. Ik heb een broer, Jasper, en een zusje, Lieke. Ik zit op school op de Vuurvlinder in groep 5 bij juf Ina.

Ik speel in JO10-2. Mijn leider is Leo de Wagt. Samenspelen en scoren vind ik het leukste aan voetbal. Dit is mijn eerste seizoen bij ONS Sneek. Ik kom van Sneek Wit Zwart. Ik speel (het liefst) in de spits. Ik ben al goed in overspelen en voorzetten geven. Ik moet nog trainen op iemand voorbij kunnen spelen. Op de training doe ik het liefste partijtje. Mijn favoriete amateurspeler is Rick Jordan Boyd. Mijn favoriete speler in het betaalde voetbal is Frenkie de Jong, en mijn favoriete betaalde club is Paris Saint Germain.

Ik wil later graag profvoetballer worden. Ik eet het liefst patat; ik lust geen rode kool. Mijn favoriete tv-programma’s zijn Klokhuis en 5 minute crofts. Ik heb aan judoën gedaan. Nu zit ik alleen op voetbal.

Ik hoop alle 5 penalty’s te scoren.

KAYDEN DE VRIES  Ik ben Kayden de Vries. Ik ben 8 jaar en jarig op 6 november. Mijn papa is Erwin de Vries, mijn mama Marlies de Vries. Ik heb een broer, Mauro. Ik zit op de Julianaschool in groep 5 bij juf Mieke.

Ik speel in JO10-2. Mijn leiders zijn Leo de Wagt en Erwin de Vries (!). Aan voetbal vind ik scoren het leukst. Ik voetbal ongeveer 2 jaar bij ONS Sneek, omdat er veel vriendjes van school voetballen bij ONS. Ik speel op de positie van links back. Ik ben al goed in aanvallen. Ik weet niet, waarop ik verder moet trainen. Op de training doe ik het liefst: aanvallen. Mijn favoriete betaalde voetballer is Pogba, mijn favoriete betaalde club: Ajax.

Ik wil later graag profvoetballer worden. Ik lust wel soep, maar niet groente. Op tv kijk ik het liefst naar voetbal en Formule 1.

Ik hoop 5 penalty’s te scoren.

LIAM DE WAGT  Ik ben Liam de Wagt. Ik ben 8 jaar en weer jarig op 17 december. Leo de Wagt is mijn vader en Annegre van der Leij is mijn moeder. Ik heb twee broertjes. Dat zijn Senn en Mats. Ik zit, net als Kayden, op de Julianaschool in groep 5 bij juf Mieke.

Ik speel in JO10-2. Mijn trainers zijn Sander en Hans. Mijn heit is onze leider. Ik vind alles aan voetbal leuk. Ik voetbal al 4 jaar bij ONS Sneek, omdat mijn vader daar ook voetbalde. Ik speel op het middenveld en graag in de spits. Ik ben op het voetbalveld al goed in schieten en snel rennen. Ik moet nog trainen op het aannemen van de bal. Op de training doe ik het liefste partijtje. Mijn favoriete speler in het betaalde voetbal is Messi, mijn favoriete betaalde club: Liverpool.

Ik wil later graag profvoetballer worden en ik wil niet bij de politie. Het liefst eet ik pannenkoeken van heit; en spruitjes vind ik vies. Ik kijk op tv graag naar voetbal. Mijn favoriete muziek is: Ik ga zwemmen in Bacardi lemon. Mijn hobby’s zijn voetbal en vissen.

Ik denk, dat ik 4 penalty’s ga scoren.

Delen